Lorena super za nalaz!
Maša hahahahah možda sam ja krivo shvatila, trudnički mozak! Još gledam pa di će to u bolnicu nositi, imat će 3 kofera Bočicu i dudu ću zapakirati u torbu za bolnicu. Nek se nađe a ne zauzimaju puno mjesta
 A mislila sam kupiti par duda i 2 bočice za početak pa ćemo vidjeti
Mo bravo za pregled i veliku curu!
Što se tiče apetita i kod mene ga ne manjka...samo razmišljam što bi kuhala i jela
Zelena bravo za pregled!
Slee odlične vijesti, vidiš da će biti sve ok 
Jelena hvala ti puno na savjetu! Izdajalica mi je svakako na popisu, i za bolnicu i općenito. A sterilizator i dohranu onda mičem i kupujem po potrebi Vidi se da mi je prva beba
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔 
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko.
Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta.
—
Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro!
Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina!
Woohoo 🎉🎉🎉, kak je krenulo do slijedeceg pregleda ce se cerviks i povecati haha

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko.
Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta.
—
Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro!
Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina!
Suuuper, baš mi drago ❤️🤰

Lucija 16.12.2021.💗
Hvalaaa cureeee! Evo mi slavimo jednom dostavom iz meka 😂 🍔🍔🍔
A buduci da sam dobila samo kilu i pol od pocetka, a jos i lezim, narucila sam si cijeli meni 😂

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Haahahahah Slee ovo je happy meal čak i ako nisi to naručila 😂😂😂
Ja danas radim GUK profil- natašte je bio 5.1, 1h nakon ručka je 4.9 i sad u 15h trebam opet izvadit.
Ručak je bio brokula, špinat i dobra feta kravlje skute s maslinovim uljem. Prije toga čokoladno mlijeko i malena vrećica gumenih bombona 😂😂😂 rekla bih da mi je rezultat top!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bravo za super preglede❣
Jelenas gdje si isla po pribor za GUK profil. I ja moram to obaviti🙄 samo sve cekam da ovi moji poizadu iz samoizilacija doma 😆😆
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Lorena drzim fige da s prstenom sve ostane kako je, kad je iz Njemacke uopce ne sumnjam da je top kvaliteta 🧡
Mo_zg i zelena super za preglede i bebice 😊 
Slee cestitam na super pregledu i pametnoj bebici koja se lijepo odmah namjestila 🤗 Izdrzat ces ti to mirovanje, nadam se da je najgore proslo pa je sad lakse i mirovati. 3 tjedna ce brzo proci, poslije toga jos 3 i onda si vec blizu ❤
Cuvajte se i ostale cure koje morate mirovati 💪
Ja sam bas sretna jer mi je prijateljica isto imala pregled i sve je super 🤰
I imam glupo pitanje u vezi grudnjaka za dojenje 🙈 Imam one iz h&m-a i kad se skine kopcica dio grudnjaka se spusti i ne znam onda kad je beba tu jel dio mlijeka iscuri? Jel se nesto stavi ispod za prebrisati ili ih stalno treba mijenjati 🤭
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Haahahahah Slee ovo je happy meal čak i ako nisi to naručila 😂😂😂
Ja danas radim GUK profil- natašte je bio 5.1, 1h nakon ručka je 4.9 i sad u 15h trebam opet izvadit.
Ručak je bio brokula, špinat i dobra feta kravlje skute s maslinovim uljem. Prije toga čokoladno mlijeko i malena vrećica gumenih bombona 😂😂😂 rekla bih da mi je rezultat top!
Vadis si samo na aparatic ili u one epruvete?
Ja sam dobila epruvete na vrhovcu, al sad je ovaj ogtt ok, pa valjda ne moram vadit krv.. 
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Jelena bome dobar rezultat nakon cokoladnog mlijeka! Koje bi mi, sad kad si spomenula, bas dobro leglo nakon ovog hamburgera 😂
Aurora super i za frendicu! To joj je bio prvi pregled ako mi je dobro ostalo u sjecanju 

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Čestitke, cure, na super pregledima! 😊😊
Slee, pa taj cerviks je čudo, hahaha, sada se opusti fino i dobar tek! 🎉🎉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji