Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    08. Listopad 2021. 14:06

Slee

Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko.
    Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta.

Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
    Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro!
    Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina!

Suuuper, baš mi drago ❤️🤰

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    08. Listopad 2021. 14:11

Hvalaaa cureeee! Evo mi slavimo jednom dostavom iz meka 😂 🍔🍔🍔
    A buduci da sam dobila samo kilu i pol od pocetka, a jos i lezim, narucila sam si cijeli meni 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    08. Listopad 2021. 14:24

Haahahahah Slee ovo je happy meal čak i ako nisi to naručila 😂😂😂
    Ja danas radim GUK profil- natašte je bio 5.1, 1h nakon ručka je 4.9 i sad u 15h trebam opet izvadit.
    Ručak je bio brokula, špinat i dobra feta kravlje skute s maslinovim uljem. Prije toga čokoladno mlijeko i malena vrećica gumenih bombona 😂😂😂 rekla bih da mi je rezultat top!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Bumbasor
    08. Listopad 2021. 14:33

Bravo za super preglede❣

Jelenas gdje si isla po pribor za GUK profil. I ja moram to obaviti🙄 samo sve cekam da ovi moji poizadu iz samoizilacija doma 😆😆

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

aurora12
    08. Listopad 2021. 14:37

Lorena drzim fige da s prstenom sve ostane kako je, kad je iz Njemacke uopce ne sumnjam da je top kvaliteta 🧡
    Mo_zg i zelena super za preglede i bebice 😊 
    Slee cestitam na super pregledu i pametnoj bebici koja se lijepo odmah namjestila 🤗 Izdrzat ces ti to mirovanje, nadam se da je najgore proslo pa je sad lakse i mirovati. 3 tjedna ce brzo proci, poslije toga jos 3 i onda si vec blizu ❤
    Cuvajte se i ostale cure koje morate mirovati 💪
    Ja sam bas sretna jer mi je prijateljica isto imala pregled i sve je super 🤰
    I imam glupo pitanje u vezi grudnjaka za dojenje 🙈 Imam one iz h&m-a i kad se skine kopcica dio grudnjaka se spusti i ne znam onda kad je beba tu jel dio mlijeka iscuri? Jel se nesto stavi ispod za prebrisati ili ih stalno treba mijenjati 🤭

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Zelena36
    08. Listopad 2021. 14:39

jelenas

Haahahahah Slee ovo je happy meal čak i ako nisi to naručila 😂😂😂
    Ja danas radim GUK profil- natašte je bio 5.1, 1h nakon ručka je 4.9 i sad u 15h trebam opet izvadit.
    Ručak je bio brokula, špinat i dobra feta kravlje skute s maslinovim uljem. Prije toga čokoladno mlijeko i malena vrećica gumenih bombona 😂😂😂 rekla bih da mi je rezultat top!

Vadis si samo na aparatic ili u one epruvete?
    Ja sam dobila epruvete na vrhovcu, al sad je ovaj ogtt ok, pa valjda ne moram vadit krv.. 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Slee
    08. Listopad 2021. 14:50

Jelena bome dobar rezultat nakon cokoladnog mlijeka! Koje bi mi, sad kad si spomenula, bas dobro leglo nakon ovog hamburgera 😂
    Aurora super i za frendicu! To joj je bio prvi pregled ako mi je dobro ostalo u sjecanju 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bambina
    08. Listopad 2021. 14:50

Čestitke, cure, na super pregledima! 😊😊
    Slee, pa taj cerviks je čudo, hahaha, sada se opusti fino i dobar tek! 🎉🎉

jelenas
    08. Listopad 2021. 15:00

Bumbasor i Zelena vadim si aparatićem za šećer, dobila sam ga od moje bake koja je imala preko hzzo-a i čak su mi u apoteci dok sam kupovala trakice zamijenili potpuno aparatić, lani u ovo doba. Dogovorila sam s ginekologom da sama to doma radim, da ne moram ići njemu u dnevnu bolnicu u Vinogradsku ili još gore, na Vuk Vrhovac. Zasad mi to odlično funkcionira, ja imam “problem” očito samo sa šećerom natašte, on mi je obično tako oko 5.1-5.5. 
    Aurora ja nisam sigurna dal sam skužila što te muči, ali da probam odgovoriti. Dakle kad će beba sisati, pogotovo u početku nešto malo mlijeka će vjerojatno iscuriti dok hvat ne postane savršen. Svakako ti preporučam da si uzmeš blazinice za dojenje jer iz druge ti može curiti (i vjerojatno bude) dok beba siše na jednoj dojci. Ja mislim da sam ja prala te grudnjake svaka 2-3 dana možda, vjerujem da će ti 4 biti dovoljna, ja mislim da sam ih toliko imala. 2 nosim i dalje, toliko su pohabani ali ih obožavam! Čekam neki popust da bocnem nove :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• nelanr_
    08. Listopad 2021. 15:27

Cestitam svima na dobrim pregledima, povecanju cerveksa (Slee 🥳🥳🥳), ostalima na mirovanju i u bolnici saljem veliku podrsku ❤️
    Meni ne oduzima kilazu uvijek me izvaga onako kako dodjem samo bez jakne i torbe 😂 ali sam primjetila da sam umjesto da dobijam na kilazi pocela da gubim pa me to malo brine cak si umisljam da se stomak smanjuje iako beba lupa danas malo manje nego ovih dana.
     Ja sam citav dan prespavala kako je kisa i ruzno vrijeme ne mrdam iz kreveta i u tom dnevnom spavanju sam sanjala da sam se porodila i beba ima crnu kosicu i krenem da ga dojim skontam da beba ima formirane zube odrasle osobe i da mi kida bradavicu 😂 horor
    Jel opasno puno udahnuti miris sredstva za ciscenje wc? maloprije dok sam cistila arf sprej je toliko imao jak miris da me i dalje glava boli 😔

boy 💙🌍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.