Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    19. Prosinac 2020. 08:14

To su realna iskustva i drago mi je da se podijele ovdje. Treba imati i malo srece, eto, i necija jedna odluka odvede porod u drugom smjeru. Ali lilo, bitno da si sad s malenom i uzivajte! 
    .
    Meni je ovo bila jedna od tezih noci sa spavanjem. Sve me boljelo i vise se ocito ne mogu namjestiti. Ako sam na boku, mala skroz padne na tu stranu i sve mi pritisce i to me budi od bolova. Pa spavam nekako spigano polu na boku, polu na ledima. Blazena bila banana, makar i ona ocito gubi svoju ulogu 🙊 i naravno, dizanje sto puta na wc. Strgana sam 😩

Nova19
    19. Prosinac 2020. 08:40

Ovčica tako je i meni, spavanje mi najteže pada, mali isto kada padne na stranu na kojoj ležim imam osjećaj da su mi svi organi tako stisnuti da je to strašno... moram par minuta sjest na krevet da se vrati u normalu... a wc 🙄 baš gledam na sat kada idem, doslovno svakih sat vremena kao da nisam bila cijelu noć 😒 ali još malo, sve je to sitnica kada naše srećice stignu zaboravit ćemo brzo 🥰

ovčica
    19. Prosinac 2020. 09:41

Nova19

Ovčica tako je i meni, spavanje mi najteže pada, mali isto kada padne na stranu na kojoj ležim imam osjećaj da su mi svi organi tako stisnuti da je to strašno… moram par minuta sjest na krevet da se vrati u normalu… a wc 🙄 baš gledam na sat kada idem, doslovno svakih sat vremena kao da nisam bila cijelu noć 😒 ali još malo, sve je to sitnica kada naše srećice stignu zaboravit ćemo brzo 🥰

Upravo tako je i meni. Postala sam ko urica sto se tice wca 🙄 samo nek stignu srecice cim prije 

• matea1201
    19. Prosinac 2020. 10:09

jutro cure😊 ja sam ovu noć za čudo spavala ko top, samo sam jedanput išla na wc. ne sjećam se kad sam tak zadnji put pa se moram pohvalit😂

flower93
    19. Prosinac 2020. 10:53

Lilo čestitam na prekrasnoj curici 😍😍
    Iako je i mene samu zaboljelo citajuci tvoje iskustvo, puno je bolje kad netko ovako realno napise nego yve u celofanu. Naravno da boli, naravno da si iscrpljena, ali naravno da se to i isplati ❤️
    Uzivajte jedna u drugoj i drzim palceve da idete sto prije doma 😘

LeLa2807
    19. Prosinac 2020. 10:59

Lilo, cestitke od srca na curici, to je vec terminska beba. Ja se nadam da ce i Liam odlucit ovih dana doci jer mi je vec bas tesko. Ne spavam, sve me boli, jedva se krecem. Ali on je meni ful visoko i dalje.

Uzivaj sad u svom bogatstvu, zelim ti brz oporavak <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Lei_Be
    19. Prosinac 2020. 13:48

Da vas pitam ako koja zna, zaboravila sam jučer pitati doktoricu.. negdje sam pročitala da se magnezij više ne bi trebao uzimati od 37. tt? Zašto? I šta je sa ostalim vitaminima (folna, željezo), jel se to uzima do poroda samo ili i dalje tokom dojenja? 

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Marlene 1
    19. Prosinac 2020. 14:22

A kao magnezij sprijecava grčenje mišića tako i sprijeceva kontrakcije maternice . Tako da iza 37 tt smo u terminu pa ga ne treba uzimat. 
    Ali ga treba uzimat nakon poroda jer omekšava stolicu.
    Kao i željezo naravno jer ćemo gubiti dosta krvi kroz čišćenje .. 
    postoje neki vitamini poslije poroda bas za kupiti ..

25.12. Baby L 💜

Nova19
    19. Prosinac 2020. 14:55

Meni je doktor rekao da željezo moram piti do samog kraja, tako sam i u prvoj trudnoći, kao i folnu jer beba sve to crpi jako iz mame... ja sam inače anemična pa pijem. A nakon poroda ću nastaviti samo sa folnom... 🤗

malamarelica
    19. Prosinac 2020. 15:47

Cestitam Lilo! Sretno vam i dalje 🥰
    Cure jel mjerenje protoka na uzv isto sta i color dopler?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.