Da vas pitam ako koja zna, zaboravila sam jučer pitati doktoricu.. negdje sam pročitala da se magnezij više ne bi trebao uzimati od 37. tt? Zašto? I šta je sa ostalim vitaminima (folna, željezo), jel se to uzima do poroda samo ili i dalje tokom dojenja?
Lei_Be tako je s magnezijem bi trebalo prestati nakon sto se napuni 37.tjedana, da ne smanji kontrakcije jer se onda vec gleda kao da smo u terminu...
Svakako je preporuka u slucaju anemije nastavitu uzimati i zeljezo...
A ako planiras dojiti najbolje je nastaviti i s prenatalnim vitaminima i nakon poroda, odnosno cijelo vrijeme dojenja..da bebica ne uzme sebi sve..cesto se zbog toga poslje kod zena javljaju problemi s zubima i u starosti osteoporoza..😉
Mi sutra punimo 36.tjedana, i jako sam sretna zbog toga..🎉🎉
Nadamo se bar jos jednom tjednu u komadu, pa da udemo u "termin"...
Tako da jos tjedan lezanja😉..pa cemo polako malo se vracati u normalu..dok nas bebac ne odluci posjetiti..💕
Neko nam je zatisje na forumu 🙊 Mozda nam dodu nove bebice ovih dana 🤗
baš je zatišje. kako se osjećate? meni su lažni trudovi sve češći, leđa me bole, a i noge gore i prepone🙈
Muz prognozira da ce doci do bozica ali ja nemam nikakvih naznaka 🙊 trbuh mi se rijetko stisne, cak me i prepone manje bole, ne hvata me nikakvo ludilo ciscenja... 😂
Jedino sto sam nervozna od nespavanja i iscekujuci svaki dan nesto. Sad je vrijeme stalo...
Ja navijam samo da prođe Božić da mogu zadnji put pojest sve ! Hahaha .. ko zna kad ćemo opet!!
Pa meni se najgore okrenit u krevetu,Al to traje već.. nekako mi se trbuh malo spustija niže tako da mi nije veliki pritisak na želudac.jutros sam primjetila malo svijetlo smeđeg iscjetka .. bliži se dan D!
25.12. Baby L 💜
Bar 26.12 il 27.12 Haha
A možda je u tebe zatišje pred oluju 😂😂
25.12. Baby L 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji