Lilo drago mi je da ste dobro, još malo pa je i tvoja curka tu 🥰
Dorapamidora sretno 😍😍 vjerujem da ćeš uskoro imati svoje dvije srećice u naručju !! Javi kad budeš mogla 🥰
Lilo tako mi je drago da si se javila i da ste vas dvije dobro🧡 i prekrasna si trudnica☺ dorapamidora sretno!!
Malamaramica - nemam iskustva ali probaj pronaci na netu. Mozda na rodinim stranicama. Drzi se!! I samo misli potitivno!! Mozda je bolje da se s nekim posavjetujes, bit ce ti lakse ❤ Mene lovi panika od prvih par dana nakon bolnice jer nemamo nikakvih iskustava ni jedan ni drugi sa malom djecom a zbog korone nema pomoci ni od bliznjih. Ali mozemo mi to, dan po dan 💪
Dorapomidora - sretno!!! 🤞💪 I drzi se!!!
Lilo -drago mi je da je sve dobro sada! Vec su to super tjedni 😊 I bas si divna trudnica!!!
Ostale, javljajte novosti!! Ja jucer pretjerala sa setnjom pa mi je bas bilo tesko navecer. Ko da mi trbuh ima 20 kg. Sad je bolje iako mr opet mucila nesanica po noci. Probudi me wc (vise puta tokom noci) i onda ne mogu zaspati po par sati. Kako se vi nosite sa (ne) spavanjem?
Lilo drago mi je da si se javila i da ste dobro ❤ buša ti je prekrasna 😍
Dorapamidora sretno, uskoro ti dolaze tvoje srećice 😍😍 držim fige da sve prođe u najbolje redu.. javi se ❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Dakky što se spavanja tiče meni je isto tako, nesanica i šetnje do wc-a😐 mene zadnja 2 dana svako malo probode dole u trbuhu kad hodam🤔 baš beki neugodan osjećaj
Ja isto lose spavam. Preko dana mi je relativno okej, ali po noci me toliko boli zdjelica, prepone, leda da mi se nekad place. Tesko mi je okrenuti se u krevetu ili ustati...pripreme za kronicni umor koji je vec sad vidljiv.
I takoder, ako pretjeram sa setnjom, imam osjecaj da ce mi trbuh pasti od tezine.
S obzirom na koronu ni ne idemo nikam, izbjegavam duge relacije hodanja i vec sad se osjecam slabije. Fali mi zrak, sunce, kretanje
Dorapomidora sretno!! Javi se sa sretnim.vjestima ♥️
Mene rebra još bole,imam osjecaj da bebač nije spustio dolje a 38tj proslo 😬
Moram se složiti da se budim po noci u vise navrata, nekad na lajanje psa nekada na ništa vec samo tako tijelo se sprema. Ali uspijem odspavat poslije po danu.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Ovcica - i kod mene je tako. Pokusavam sad ova 2 dana iskoristiti sunce i ipak ostati koliko toliko pokretna. Međutim zadnjih tj dana mi se bez upozorenja ukoci neki misic u guzici i onda ne mogu ni koraka napraviti dok ne prođe. Tako da bez partnera ne mogu nigdje jer nikada ne znam kad ce me uloviti 🤣
A onda opet, kad slusam druga iskustva, neopisivo sam zahvalna sto nisam morala ostati mirovati i sto sam do pred sam kraj ipak koliko toliko aktivna i jos mogu i prigibati se i raditi sve uz naravno cesca odmaranja 😊
Nikad u zivotu nisam toliko odmarala, lezala i gledala tv 🙈
Lilo odlicno da tako lijepo napredujete i da se situacija primirila.. Lijepo je procitat da takav zaplet ima ipak lijepi i miran rasplet 😊😘
Dorapamidora javljaj nam novosti i sretno!! 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji