Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    01. Studeni 2020. 17:35

Lei_Be super da ste kuci! Doma je uvijek najljepse, em znaci da je sve u redu. Neka sam cula da nekome kazu ne samo mirovati, uvijek miruj miruj. Ne znam da to silno mirovanje moze ikom dobro doci, a nece nijedna trcati maraton. Po meni najbitnike slusati svoje tijelo.
    Moja bitka sa hemoglobinom se nastavlja. Ja sam nakon transfuzije bila koma 3-4 dana, poslije toga sam stvarno bila bolje. Sada opet povremeno osjetim vrtoglavice i poceo je hemoglobin opet padati. Svake srijede vadim krv, saljem doktorici nalaze, pa u zavisnosti od parametara ce mi opet davati transfuziju. Prosli tjedan je vec krenulo opadati.. pa cemo vidjeti..
    Sutra imam pregled kod ginekologa i jedva cekam da vidim stanje i koliko je napredovala. Danas mi bebica bas nesto mirna.. nisam je nikako osjetila da se rita, ali jesam da se okretala, a zadnjih dana je valjda pravila sou unutra, pa mi bas cudno. 
    Zo postporodjajne pojase ne znam nista.. ja nosim sada ovaj za nisko nosenje.. i kad sam te zagledala vidjela sam da postporodjajni izgledaju kao steznici.. 

Lei_Be
    01. Studeni 2020. 18:24

Mart14 hvala ti 😘 samo od sad moram jednom tjedno na ultrazvuk, da prate cerviks.. nadam se da će ostat kako jest još bar nekoliko tjedana..
    Santina baš mi je žao da kroz sve to prolaziš 😔
    Javi sutra kako je prošao pregled 😍
    Što se tih pojaseva tiče, ja se ne razumijem pa ne mogu komentirati... ja isto sad nosim za nisko nošenje i mogu reći da mi puno pomaže za bolove u donjem dijelu leđa..

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    01. Studeni 2020. 20:06

Santina sretno sutra na pregledu. Nadam se da ce se hemoglobin stabilizirati 🤗
    Lei_be sutra idem na pregled i nadam se se moj cerviks nije dodatno skratio 🙈 mene su svaka 2 tjedna stavili na mjerenje odnosno preglede. 
    Hvala vam curke na mišljenju i iskustvima za pojas,ja vjerujem da cu ga naručiti pa da i ne koristim u najgorem slucaju.

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Lei_Be
    01. Studeni 2020. 21:20

mart14

Santina sretno sutra na pregledu. Nadam se da ce se hemoglobin stabilizirati 🤗
    Lei_be sutra idem na pregled i nadam se se moj cerviks nije dodatno skratio 🙈 mene su svaka 2 tjedna stavili na mjerenje odnosno preglede.
    Hvala vam curke na mišljenju i iskustvima za pojas,ja vjerujem da cu ga naručiti pa da i ne koristim u najgorem slucaju.

A koliko je tebi cerviks? I u kojem si tjednu? Nemaš trakicu pa je teško upratiti 😁

Lei_Be
    02. Studeni 2020. 16:32

Samo dižem temu i je*em mater ovima što zatrpavaju forum glupostima.. pisala sam danas i mail na missMama i zamolila da riješe taj problem, da pobrišu te gluposti i blokiraju takve debile ako je ikako moguće.. 😡😡
    Ako još nekom to smeta, možda ne bi bilo loše da svaka od vas pošalje mail, možda urade nešto po tom pitanju, ja za sad nisam dobila nikakav odgovor 🙁

santina
    02. Studeni 2020. 16:58

Evo i ja zavrsila u bolnici.. otvorena sam 2cm. Odmah su mi poceli davati inekcije za razvoj pluca. Prikopcali me na neki aparat sa kao "infuzijom", koji mora biti ukljucen u struju i ne smijem bez njega ni u wc, stalno sam prikopcana 24h do daljnjeg. Rekli su mi da je to da smanji, sprijeci bolove, a ja ih nemam. Radila sam CTG. Pitala sestru kakav je. Samo je rekla nema nista. Pa valjda je to ok?  Dalje ne znam nista.. hoce li ici serklaz ili ne.. 

Lei_Be
    02. Studeni 2020. 17:24

santina

Evo i ja zavrsila u bolnici.. otvorena sam 2cm. Odmah su mi poceli davati inekcije za razvoj pluca. Prikopcali me na neki aparat sa kao "infuzijom", koji mora biti ukljucen u struju i ne smijem bez njega ni u wc, stalno sam prikopcana 24h do daljnjeg. Rekli su mi da je to da smanji, sprijeci bolove, a ja ih nemam. Radila sam CTG. Pitala sestru kakav je. Samo je rekla nema nista. Pa valjda je to ok? Dalje ne znam nista.. hoce li ici serklaz ili ne..

Santina baš mi je žao, drži se i znaj da si u dobrim rukama i da će doktori sve napravit da sve bude ok i s tobom i s bebom.. ne znam šta da ti kažem za otvorenost, meni je prva trudnoća i stvarno puno toga ne razumijem šta i kako.. ali mislim da je najbitnije da nema kontrakcija..
    Šaljem vam puno zagrljaja i javljaj se kad god mogneš ❤

Senoritakova
    02. Studeni 2020. 17:26

Santina žap mi je zngo tvog stanja. Vjerovatno su ti dali neku vrstu magnezija kroz tu infuziju i taj alarat. Tako su u Zg davali jednoj mojoj cimerici. A mozda grijesim, mozda je tokoliza protiv trudova. 
    Mislim da je za serklažu kasno jer se onda radi do 26 tjedna. Jesi vadila briseve i ostale nalaze? 

Senoritakova
    02. Studeni 2020. 17:27

Ja isto ludim na oglase i te idiote. Par puta sam prijavljivala adminu i nista se ne poduzima

Nova19
    02. Studeni 2020. 17:52

Santina to su ti vidjeli na redovitom pregledu ili si ušla ciljano? Žao mi je da je takva situacija, nadam se da će ti se brzo ustabiliti i da ćeš još ovih zadnjih par tjedana provesti doma...
    Ja imam kontrolu u četvrtak i jedva čekam da vidimo kakva je situacija... ja danas vadila krv, meni izgleda sve ok ali me zanima ako je dole sve ok... 🤞🏻🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.