Santina ja sam primila dvije inekcije i jedino su me strasno bolile prvih pola sata i tjt od nuspojava. Meni su dali onako ja desni bok,uz kuk tocno. Svakako reci doktoru nuspojave
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Hvala vam puno, lakse mi je! Sve ste u mojim 🙏
❤
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Santinaja sam primila dvije inekcije i jedino su me strasno bolile prvih pola sata i tjt od nuspojava. Meni su dali onako ja desni bok,uz kuk tocno. Svakako reci doktoru nuspojave
Ma govorim im od juce, ali ne reaguju.. Oni mene pitaju kako podnosim ovu tokolizu. Reko nema promjena, sem tog sto me boli lumbalni. I samo se ogluse. Prva doktorica mi odbrusila to ti ne moze biti od toga. Danas doktor isto cuti..
Evo nas s kontrole.. Lijepo smo narasli, doktor je zadovoljan 😍 decko nam tezi 888g, a curica 852g 💪 uvodim Euthyrox 25mg, i moram napravit neke kontrole vezano uz jetru. Vas su isto slali doktori da vadite neke stavke vezano uz jetru?
Ugl, sve kaze da ide svojim tokom kako treba, planira me hospitalizirat u 36tt, naravno ako ce sve do tad bit okej, a porod u 37tt, carski.
Dao mi je par savjeta kako vjezbom ojacati ledja, jer me bas ubijaju zadnjih tjedan dana. Kaze da sam vec sad velicine 32tt jednoplodne trudnoce. Fascinira me taj podatak 😱
Pitala sam ga isto kaj ako se zarazim s koronom. Kaze da sad vec imaju praksu sa time i ako je trudnica generalno zdrava osoba, da nema nikakvih problema pa me to malo primirilo, s obzirom da je jako tesko izolirat se od svega.
Cerviks mi je kak on kaze "bogovski" 😂 42mm, smanjio se samo za 3mm od prosle kontrole.
Nadam se da ste mi i vi sve danas dobro 😘
Santinaja sam primila dvije inekcije i jedino su me strasno bolile prvih pola sata i tjt od nuspojava. Meni su dali onako ja desni bok,uz kuk tocno. Svakako reci doktoru nuspojave
Ma govorim im od juce, ali ne reaguju.. Oni mene pitaju kako podnosim ovu tokolizu. Reko nema promjena, sem tog sto me boli lumbalni. I samo se ogluse. Prva doktorica mi odbrusila to ti ne moze biti od toga. Danas doktor isto cuti..
Jojj bas grozno,vas boli a oni ignoriraju! Ne znam što da Vam savjetujem osim da budete dosadni i žalite se da vas boli i da vam pomognu
Santina kako si danas, da li bolovi bar malo popuštaju?
Malamarelica mislim da ti je to sve normalno. Ja sam mislila da ću puno prije počet osjećat bebe, s obzirom da su dvije, ali prve mjehuriće sam osjetila kao i većina ostalih trudnica, sa cca 18/19tt. Povremeno sad imam obrise na trbuhu od njihovog kretanja, ali moraš shvatit da su u mojem trbuščiću ipak dvije bebe i ti obrisi nisu sad neko ludilo kao što to bude u kasnijoj fazi. Najvažnije ti je da doktor kaže da se bebač razvija uredno, a sad da li ga osjećaš više ili manje, to ti sve ovisi.
Frendica mi baš pričala kako je u prvoj trudnoći izludila od udaraca svoje curke, dok u drugoj je dečko bio toliko mirna beba da se znala i zabrinut. Po par dana skoro da ga nije ni osjetila, a bilo je sve ok. Tako da, samo mirno, nisu sve bebe iste
Flower, cestitam na super pregledu i bogovskom cerviksu. Sad sam malo ljubomorna 😂😂 ali naravno drago mi je zbog tebe, samo tako nastavi i kvitaj dane.
Bolje sam, juce sam bas pravila grimase pri svakom pokrrtu, a danas se puno lakse okrecem. Poznavajuci moje tijelo, to je ipak morao biti kamenac, negdje se zaglavio, pa je sad malo procepilo, i sad se to vraca u normalu do sljedeceg puta.. samo mi je cudno da urin nije odreagovao..
Uradjen mi je CTG, ima kontrakciju, ali valjda nisu znacajne pa ce mi danas iskljuciti tokolizu. Trebala bih i transfuziju primiti danas.
Ali sam se ubedacila..ja se nadala da ce me pustiti kuci, pogotovo s obzirom na koronu, ali jutros na CTG-u sretnem djevojku koja je tu vec 21 dan, a primljena otvorena 2cm kao ja u 31+ tjednu. Jeste da je njena trudnoca blizanacka, ali i veca opasnost. Tako da bas sam se rastuzila. Necu valjda sad sjedit u bolnici 2.5mjeseca.. 😟
Mislim sjedicu, sve za bebino dobro, samo moram to provarit.. 😔
Mart14 hvala na podrsci. Zalila sam se ali ne vrijedi. Jitros kad sam vidjela da sam bolje, nisam vise ni spominjala. Ne vrijedi. Za transfuziju im trubim da trebam, cula sam se sa doktoricom, ona mi javila da dogovorila, ova se jutros pravi da se tek trebaju cuti. Kaze sestri da se cuju, sestra odgovori necu 😲😲. Ostala sam u soku. Ne razumijem takvo nepostovanje.. ovde je kolaps. Zasad znam za 5 ginekologa bolesno, hematologija se zbog korone seli iz ovog objekta u centar, u staru bolnicu. Ma uzasno je stanje.. zbog korone prvenstveno, a dalje da ne pricam.
Flower, cestitam na super pregledu i bogovskom cerviksu. Sad sam malo ljubomorna 😂😂 ali naravno drago mi je zbog tebe, samo tako nastavi i kvitaj dane.
Bolje sam, juce sam bas pravila grimase pri svakom pokrrtu, a danas se puno lakse okrecem. Poznavajuci moje tijelo, to je ipak morao biti kamenac, negdje se zaglavio, pa je sad malo procepilo, i sad se to vraca u normalu do sljedeceg puta.. samo mi je cudno da urin nije odreagovao..
Uradjen mi je CTG, ima kontrakciju, ali valjda nisu znacajne pa ce mi danas iskljuciti tokolizu. Trebala bih i transfuziju primiti danas.
Ali sam se ubedacila..ja se nadala da ce me pustiti kuci, pogotovo s obzirom na koronu, ali jutros na CTG-u sretnem djevojku koja je tu vec 21 dan, a primljena otvorena 2cm kao ja u 31+ tjednu. Jeste da je njena trudnoca blizanacka, ali i veca opasnost. Tako da bas sam se rastuzila. Necu valjda sad sjedit u bolnici 2.5mjeseca.. 😟
Mislim sjedicu, sve za bebino dobro, samo moram to provarit.. 😔
Mart14 hvala na podrsci. Zalila sam se ali ne vrijedi. Jitros kad sam vidjela da sam bolje, nisam vise ni spominjala. Ne vrijedi. Za transfuziju im trubim da trebam, cula sam se sa doktoricom, ona mi javila da dogovorila, ova se jutros pravi da se tek trebaju cuti. Kaze sestri da se cuju, sestra odgovori necu 😲😲. Ostala sam u soku. Ne razumijem takvo nepostovanje.. ovde je kolaps. Zasad znam za 5 ginekologa bolesno, hematologija se zbog korone seli iz ovog objekta u centar, u staru bolnicu. Ma uzasno je stanje.. zbog korone prvenstveno, a dalje da ne pricam.
Strašno mi je žao što ti se to desilo! Gledaj sa strane kad te puste doma na mirovanje onda neće biti nikakve opasnosti,ovako je bolje da si još koji dan u bolnici za svaki slučaj dok ctg ne bude uredan i samo na to misliti. Kad vas puste onda je sve okej,a vjerujem da ce te kroz tjedan izaci i doma na mirovanje. Meni je u bolnici atomsfera,zidovi i hrana sve grozno,budi baš neku nelagodu, još ta korona dodatno stresira situaciju pa osoblje bude svakako. Ja se nadam da se ne vracam u bolnicu do poroda! Baš mi je bilo grozno da sam htjela doma što prije, i stvarno sam doma ležala samo kao što su rekli.
Mart14, jeste situacija je dodatno teza zbog korone, jer nema ni posjeta, pa sve to dodatno psihicki ubija. Kad pomislim da bih ovde mogla ostati jos 10tjedana, do 17.1. muka mi je. Jer mi i sestre danas rekose par tjedana nadziru..beba je suvise malena, previse ne rizicno, a i zbog moje krvi, dodatno otezano pracenje i primanje transfuzije. Tako da je pitanje da li cu uopste izaci.
Uglavnom CTG bio ok, pa su mi iskljucili tokolizu i dobila sam jednu dozu transfuzije. Sutra opet vadjenje krvi i crp. Brisa jos nema, a vaginalno me od pon nisu gledali, pa ne znam stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji