Ja isto ludim na oglase i te idiote. Par puta sam prijavljivala adminu i nista se ne poduzima
Na kraju ću prestat koristit forum zbog toga.. baš mi je diglo živce danas.. naša tema je bila na 15. stranici 😤 nisam ja odmah skontala da mogu upisat u tražilicu
Ovčica ja sam kupila u lidlu 6 bodija vel. 50/56 i 6x vel. 62/68.. još nisam otpakirala da vidim kakva je razlika u veličini 🙈 imam 2 pidžamice vel 50, jednu 56 i 1x 62... mislim da stvarno sve ovisi gdje kupiš, da nisu svugdje sve veličine iste.. ja se dosta opterećujem u vezi te robice jer stvarno ne znam i ne mogu odlučit i shvatiti, koliko i što će mi zapravo trebati 😵
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Mart14 ko fol kažu ne može se produžiti, to su greške u mjerenju.. prije mjesec i po, gin izmjerila 28mm i poslala me u kliniku da oni provjere, oni su izmjerili 26.. tad sam zbog jakih bolova ostala u bolnici.. nakon 2 tj na kontroli, gin mi izmjerila 39.. sad nakon 4tj gin izmjerila 20, a u bolnici izmjerili 13.. u srijedu idem na kontrolu pa ću vidjet šta kaže 😅
Što se trakice tiče, stisnu tu na moju (ili bilo čiju) da te odvede na stranicu gdje se to pravi.. onda sebi izaberi željeni motiv i sve ostalo, popuni podatke i kad dođeš do kraja stisni na Forums, pa PseudoHTML (vidi sliku), kopiraj link koji dobiješ i zaljepi ga ovdje na svoj profil u "potpis" ☺
📷 https://ibb.co/P1c8ybQ
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sto se tice pregleda vaginalno, meni je profa rekao da uvijek kontrolu zapocinjs pregledom vaginalno, jer se tako mjeri cerviks i provjerava zatvorenost /otvorenost, dok bebe gleda preko trbuha sa uzv.
Uh, strasno mi je citati ove nenadane preokrete i kako morate strogo mirovat. Ja se toga jako bojim. Korona je, nek zavrsim u bolnici, poludit cu. Nosim blizance pa mislim cak da mi nesto takvo ne bjezi.
Mi ovaj tjedan idemo u kupnju sto se tice higijenskih potrepstina (DM i ljekarna). Sa robom sam se vise manje opremila. Nisam mjerodavna za velicine, uzela sam kombinaciju vel 50 i 56 jer ce moji sigurno bit majusni. Ali manje od toga sigurno nejdem, ne vjerujem da ce opet tolko mali bit, a i bolje da je malo komotno nego na knap.
Meni je danas kontrola, javim se sa dojmovima 🙋♀️😘
Lei be, spremi si stranicu u favorite :) totalno te razumijem, i ja se opterecujem robicom a vjerojatno nema potrebe. Zato sam i vama postavila pitanje. Prva trudnoca i nemam pojma o nicemu 🙈 Sve sam oprala i spremila, kaze mama da je rano ali volim biti spremna kolko tolko, vidim da se situacija moze brzo promijeniti, zavrsis u bolnici ili na mirovanju i sta onda...
Flower, sretno na pregledu, javi nam se!
Mart14 ko fol kažu ne može se produžiti, to su greške u mjerenju.. prije mjesec i po, gin izmjerila 28mm i poslala me u kliniku da oni provjere, oni su izmjerili 26.. tad sam zbog jakih bolova ostala u bolnici.. nakon 2 tj na kontroli, gin mi izmjerila 39.. sad nakon 4tj gin izmjerila 20, a u bolnici izmjerili 13.. u srijedu idem na kontrolu pa ću vidjet šta kaže 😅
Što se trakice tiče, stisnu tu na moju (ili bilo čiju) da te odvede na stranicu gdje se to pravi.. onda sebi izaberi željeni motiv i sve ostalo, popuni podatke i kad dođeš do kraja stisni na Forums, pa PseudoHTML (vidi sliku), kopiraj link koji dobiješ i zaljepi ga ovdje na svoj profil u "potpis" ☺
📷https://ibb.co/P1c8ybQ
Ajme koji kaos 🤯 pa kome vjerovati sada i šta je istina.. nadam se da ce sve biti uredu na sljedecoj kontroli obavezno javi!
Ovčica Ništa nije rano,što prije to bolje,pa poslije peri na novo ako budeš imala volje/vremena.
Jel otprilike znate koliko čega imate od robice za prva 3m? Koliko bodica,benkica i hlaca? Mene je strah da mi ne fali poslije nešto
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Meni su prognoze u pocetku bile koma, ali od pocetka sam si rekla da idemo dan po dan pa kako Bog da. I evo...
Bas sam dosla sa pregleda 😊😊 Bilo je super, imaju 1800 i 1750 g sto je (kako doktorica kaze) savrseno za jednoplodnu trudnocu, a pogotovo za blizance na jednoj posteljici. Rekla je da imam jako puno razloga za bit presretna.
Uglavnom, sad sam 32.tjedan, rekla mi je da je pregled za dva tjedna i da cemo u 35.ili najkasnije 36.tjednu napravit carski jer su monokoriati (jedna posteljica), a i jedan blizanac he u poprilicno nepovoljnom polozaju za vaginalni porod. To je to 😊
Svima vam zelim srece u daljnjem tijeku trudnoce, cuvajte se, pazite se i sve ce biti dobro. ❤
Santina, zelim ti sve najbolje i sigurna sam da ce tako i biti.
Imam i ja pitanje za vas iskusnije trudnice. Sada sam u 23 tjednu, a ne osjetim bas puno bebu. Tj. osjetim svaki dan, ali tako par blagih udaraca dnevno, nikakvo jako udaranje, nikakvi otisci na trbuhu i slicno. Neke cure kazu kako im se sve oslikava. Imam baby watcher pa poslusam svaki dan bebu i to me smiruje, ali evo.. oko ovoga sam dosta zabrinuta. Imam pregled sljedeci tjedan
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Santina, zelim ti sve najbolje i sigurna sam da ce tako i biti.
Imam i ja pitanje za vas iskusnije trudnice. Sada sam u 23 tjednu, a ne osjetim bas puno bebu. Tj. osjetim svaki dan, ali tako par blagih udaraca dnevno, nikakvo jako udaranje, nikakvi otisci na trbuhu i slicno. Neke cure kazu kako im se sve oslikava. Imam baby watcher pa poslusam svaki dan bebu i to me smiruje, ali evo.. oko ovoga sam dosta zabrinuta. Imam pregled sljedeci tjedan
Ja sam tek otprilike oko 28/29 tjedna vidjela na stomaku gibanja vidiljiva . Prije toga bi je osjećala pogotovo navečer ali nekako lagano..Zato sad bome me lupi u želudac i mjehur da se stresem! 😂
25.12. Baby L 💜
Malamarelica, mislim da nemas brige oko toga. Ispocetka ni ja svoju nisam bas nesto osjecala. A i kad je bilo, jako slabo, zato sto je jos mala, ima mjesta.. mislim da ta oslikavanja dolaze kasnije. Meni je beba inace odpocetka aktivna, ali u nedelju nikakako da se javi. Ja vec pocela brinuti, a suprug zeza i onjoj nedelja odmara. A evo, danas bubeta.. a u tim tvojim tjednima je nisam pretjerano osjecala.. Ne sekiraj se.
Dorapamidora svaka cast! Skidam kapu..stvarno ima smnogo razloga za biti sretna. Sve najbolje ti zelim.
Pitanje za zene koje su primale inekcije za razvoj bebinih pluca. Ili druge ako znaju.. Doslovce juce negdje od te 1. inekcije me strasno poceo boliti lumbalni dio. Kao da me neko nozem reze kad se pomjerim. I ja sam to pripisivala da mi se kamenac pokrenuo, jer ga jesam osjetila u lijevoj preponi.. ali stigao nalaz urina, nije previse alarmantan.. pa ne znam da nije ovo nuspojava od inekcija? Meni daju u guzu, jako visoko, blizu lumbalnog dijela.. Trebam ih primiti ukupno 6, a imam jos 2 za primiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji