Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    31. Listopad 2020. 07:43

Hvala minnie_me87. Ovu sto imam sam narucila a Etheral stranice i za 0-6 mj je, al cini mi se velika bas... di da pogledam jos da su ok cijene?

ovčica
    31. Listopad 2020. 09:27

BlueMoon

Hvala minnie_me87. Ovu sto imam sam narucila a Etheral stranice i za 0-6 mj je, al cini mi se velika bas… di da pogledam jos da su ok cijene?

Ja sam uzela preko oglasa moje krpice, nize cijene a skoro kao nove.

Lucija987
    31. Listopad 2020. 11:12

Lei_Be

Hvala vam curke 😘
    Baš je glupo to, trebali bi nekako napravit da dopuste.. recimo da pratnja uradi test, pa onda sa negativnim testom.. trebali bi svi znati koliko je to ženama bitno da nisu same taj dan…
    Mene je strah da neće i ovdje zabranit pratnju u sljedeća 2mj.. i ovako je užasno bit u bolnici kad znaš da ti nitko ne može doći 😔
    Lucija da te pitam još, šta su ti rekli da moraš ponijet u bolnicu? Imaš li kakav spisak? Jer vidim da dosta toga ima u sobama, ali ne znam jel to na izvolite ili za ne d'o Bog 😅

Lei_Be Spisak mi nisu dali ali mi je doktorica rekla samo svoje osobne stvari (roba,papuce,cetkica za zube,cetka za kosu) a ostalo ti je sve tu i mozes se koristit sa svime 
    Meni su cure cak rekle da su i kuci nosile te mrezaste gacice ako su jace krvarile  🙈😂
    I tu imas za bebu sve naravno donese ti muz za bebe robicu za izlazak
    A cek reci mi vidin pisala si da ti je muz donija za jest
    Jesu ga onda ipak pustili da ude ili ti je ostavija na prijemu gore 🤔
    Citala san kao da bi tribalo moc uc al ako gi doktor potpise taj papir tipa propusnica sta li?

🙏❤💙

Mart14
    31. Listopad 2020. 13:22

Vidim ima vas dosta koje su vec rodile,zanimaju me iskustva sa pojasom poslije poroda? Služi navodno da se sve brze vrati na svoje mjesto,no da li radi i šta doktori misle o njemu. Svaka info dobrodslosla :(

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

ovčica
    31. Listopad 2020. 14:00

mart14

Vidim ima vas dosta koje su vec rodile,zanimaju me iskustva sa pojasom poslije poroda? Služi navodno da se sve brze vrati na svoje mjesto,no da li radi i šta doktori misle o njemu. Svaka info dobrodslosla :(

Ja nemam iskustva, ali sam cula da je uzasno tesko nositi ga nakon poroda, ionak te sve boli i sad jos zamisli steznik na tome...ali mozda je to i od osobe do osobe...

Lei_Be
    31. Listopad 2020. 14:43

Santina dobro sam, bebač se malo malo javlja i pustili su nas kući na mirovanje ☺ ali je doktorica rekla ne samo ležati da ne bi dobila trombozu..
    Kako si ti? Kakvo je stanje sa željezom?
    Lucija super, bar jedna briga manje 😅
    Donio mi je dolje na portu na glavni ulaz i ja sam sišla po to.. ako se ne možeš kretati, onda ti donese u sobu netko od onih "redara" što su na ulazu ... to govorim konkretno za svoju situaciju i taj stacionar, ne znam kako je na odjelu za rodilje.... u tom stacionaru gdje sam ja bila ima stražnje dvorište gdje sam ja malo malo izlazila na zrak u šetnju i skontala sam putić do ceste koja ide iza bolnice, i kad je muž ostavio stvari na glavnom ulazu, došao je tu iza, tako da smo bili skoro sat vremena skupa, sjedili u autu, a da nitko ni ne zna za to 😅 reko neće mene nitko spriječiti da vidim svoju ljubav ☺😍

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    31. Listopad 2020. 18:23

Lei_be odlicno bas mi je drago da ste doma 

• Lullee
    31. Listopad 2020. 18:54

Mart14 ja sam ga nosila,treba ga postepeno uvoditi. Pocela bih s 20tak minuta 2xdnevno pa povecavala minutazu. S carskim je drugaciji protokol,taj dio ne znam jer sam oba puta rodila prirodno.

Mart14
    31. Listopad 2020. 20:08

Lullee

Mart14ja sam ga nosila,treba ga postepeno uvoditi. Pocela bih s 20tak minuta 2xdnevno pa povecavala minutazu. S carskim je drugaciji protokol,taj dio ne znam jer sam oba puta rodila prirodno.

Jel mi možes reci koji model/materijal? Jesi se dobro osjecala i jel imalo smisla ga nositi? 

• Lullee
    31. Listopad 2020. 21:15

Materijali su vise manje isti,prvo sam nosila onaj koji ide samo oko struka,a kad sam se oporavila od poroda tj.rane,nakon cca 2 mjeseca sam kupila onaj koji obuces kao gace. Ne sijecam se marke,kupila sam ih na sajmu za bebe u westgateu,jos uvijek ih imam,ali ne pise na njima od koga su. Meni su bili korisni i opet cu ih nositi.😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.