Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    29. Listopad 2020. 13:02

Lei_Be

Lucija987

Lei_Be

Ovčica ima smisla što kažeš 😊
    Lucija987 da, jučer smo došli ovamo od ginekologice, napravili su mi ctg, ultrazvuk i briseve i rekli da moram ostati.. malo prije je bila vizita pitali su samo kako sam, ako se beba miče i to je to.. ne znam šta planiraju danas, dal će radit kakve pretrage, da li već imaju rezultate briseva od jučer ili ne, nitko mi ništa ne govori.. tako mi je i prije 6 tjedana bilo kad sam bila tu 😅
    Kako si ti? Jeste riješili prijavu u bolnici i dogovor? 😍 Meni je danas trebao bit prvi dan trudničkog tečaja u jednom Hebammepraxisu, ali jbg 😔😔
    Lulle jastuk za bebe? Jel to ono kao za nošenje bebe za lakše baratanje? Stvarno sam drvo za neke stvari 😅

Je obavili smo sve ako ne krene nista samo prije onda 13.11 imamo zakazan carski 😍😍
    Jos malo do mojih mrvica 😍

Ajde nadam se da ce ti bit sve u redu i da te puste kuci,
    Vidila sam da od jucer ni posjeta vise nema 😔
    Al dobro samo neka sve prode u redu

Aaa, super 😍😍😍 taman kad su me zatvorili jučer sam pomislila na tebe, reko možda si već tu negdje 😁😅
    Mi smo jučer pitali za pratnju na porodu i rekla je doktorica da je dopušteno, i nadam se da će tako ostati 🤗
    Jesu kod tebe curica i dečko ili? 😍 Možda si već pisala, ali nisam zapamtila 😔

Je cura i decko su ❤💙
    Vidis meni su rekli da na carskome muz moze bit ako test napravi prije.
    A za prirodni moze uc bas kad krene porod nista prije 🤷‍♀️
    Nisan jos na lokaciji al spremna sam doletit svaki dan,vidit cemo sta ce malci odlucit 😂
    Nego jesi zadovoljna uslugon 🙈😂
    Ja nisan isla u razgledavanje zbog situacije tako da nek ostane iznenadenje za kad dodem 🙈😂

🙏❤💙

Lei_Be
    29. Listopad 2020. 15:22

Jesam, svi su ljubazni i strpljivi, to je najbitnije 😊.. jedino je hrana sranje, ali mislim da je u svakoj bolnici tako.. ovo je jučerašnja večera, doručak je sličan tome, https://ibb.co/9mX1WyS
    Doduše za ručak sam dobila fino papati, pošto imam trudnički dijabetes malo su mi prilagodili prehranu (uskratili mi puding) 🤣🤣 https://ibb.co/DGW9kSM
    Ali navodno da za rodilje ima puno bolja hrana i to prema želji.. kolegica je rodila prije 2 godine i kaže da je tako bilo.... a sad dal je još uvijek ili ne, vidjet ćemo 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lucija987
    29. Listopad 2020. 16:12

Lei_Be

Jesam, svi su ljubazni i strpljivi, to je najbitnije 😊.. jedino je hrana sranje, ali mislim da je u svakoj bolnici tako.. ovo je jučerašnja večera, doručak je sličan tome, https://ibb.co/9mX1WyS
    Doduše za ručak sam dobila fino papati, pošto imam trudnički dijabetes malo su mi prilagodili prehranu (uskratili mi puding) 🤣🤣https://ibb.co/DGW9kSM
    Ali navodno da za rodilje ima puno bolja hrana i to prema želji.. kolegica je rodila prije 2 godine i kaže da je tako bilo…. a sad dal je još uvijek ili ne, vidjet ćemo 😁

Javin ti ja za dva tjedna 😂😂😂
    Ja san isto cula da imaju dnevno tri menia pa sad vidit cemo🙈😂😂

🙏❤💙

Lei_Be
    29. Listopad 2020. 16:33

Lucija987

Lei_Be

Doduše za ručak sam dobila fino papati, pošto imam trudnički dijabetes malo su mi prilagodili prehranu (uskratili mi puding) 🤣🤣https://ibb.co/DGW9kSM
    Ali navodno da za rodilje ima puno bolja hrana i to prema želji.. kolegica je rodila prije 2 godine i kaže da je tako bilo…. a sad dal je još uvijek ili ne, vidjet ćemo 😁

Javi obavezno 😁😁 držim ti fige da sve dobro prođe ❤

Lucija987
    29. Listopad 2020. 17:13

Lei_Be

Lucija987

Lei_Be

Javi obavezno 😁😁 držim ti fige da sve dobro prođe ❤

Hvala ti 🙏😍
    I ja tebi da sta prije napustis lokaciju i odes kuci😘

🙏❤💙

Mart14
    29. Listopad 2020. 18:13

Lei_be držim fige da te puste doma sto prije! Kod kuće je ipak najljepse 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

santina
    29. Listopad 2020. 18:34

Lei_be, bas mi je zao sto cujem da si opet zaglavila u bolnici. Ali bitno da je zasad sve dobro i vjeeujem da ce tako ostati. To su cisto prevencije radi napravili i to je dibro, znas da ste u sigurnim rukama.
    Drzim fige da sto prije izadjes iz bolnice.

Lucija987, pa ti otvaras sezonu poroda! Sad kad se cure zaredaju, to je to.. To je tako blizu. Super! Sto prije to bolje u ovom ludilu. Super da ste tamo, ipak mislim da imate mnogo bolju njegu, stucno osoblje, sto je najbitnije.

Kod nas nije dozvoljena pratnja na porodu zbog korone. Naravno ni posjete.. To mi je bas bed, da te najljepse momente u zivotu ne mogu podijeliti sa suprugom i najdrazim ljudima..

Juce sam cula od babice da je Bog kolapsa u bolnici i kovida uradjena reorganizacija osoblja i da je samo 1 babica prisutna. Da jedva sta stizu.. ja sam u soku i toliko strepim.. kad mi pukne vodenjak/krenu kontrakcije i odem gore, prvo me testiraju, ja se vratim u auto cekati, talo u bolovima i tek kad stignu rezultati, smjestaju me naodgovarajuce mjesto. Meni je sve to prestrasno.. 😟

ovčica
    29. Listopad 2020. 19:09

santina

Lei_be, bas mi je zao sto cujem da si opet zaglavila u bolnici. Ali bitno da je zasad sve dobro i vjeeujem da ce tako ostati. To su cisto prevencije radi napravili i to je dibro, znas da ste u sigurnim rukama.
    Drzim fige da sto prije izadjes iz bolnice.

Lucija987, pa ti otvaras sezonu poroda! Sad kad se cure zaredaju, to je to.. To je tako blizu. Super! Sto prije to bolje u ovom ludilu. Super da ste tamo, ipak mislim da imate mnogo bolju njegu, stucno osoblje, sto je najbitnije.

Kod nas nije dozvoljena pratnja na porodu zbog korone. Naravno ni posjete.. To mi je bas bed, da te najljepse momente u zivotu ne mogu podijeliti sa suprugom i najdrazim ljudima..

Juce sam cula od babice da je Bog kolapsa u bolnici i kovida uradjena reorganizacija osoblja i da je samo 1 babica prisutna. Da jedva sta stizu.. ja sam u soku i toliko strepim.. kad mi pukne vodenjak/krenu kontrakcije i odem gore, prvo me testiraju, ja se vratim u auto cekati, talo u bolovima i tek kad stignu rezultati, smjestaju me naodgovarajuce mjesto. Meni je sve to prestrasno.. 😟

Santina, u kojoj si to bolnici bila? Uzas, mislim da sve strepimo od korone i poroda u to vrijeme.
    Kako ste danas cure? Ja sam tako strgana. Od jutra me glava boli, malo i grlo i nemam energije za nista. Nadam se da je samo takav dan, da me nece neka prehlada uloviti 🙄

Lei_Be
    29. Listopad 2020. 21:19

Hvala vam curke 😘
    Baš je glupo to, trebali bi nekako napravit da dopuste.. recimo da pratnja uradi test, pa onda sa negativnim testom.. trebali bi svi znati koliko je to ženama bitno da nisu same taj dan...
    Mene je strah da neće i ovdje zabranit pratnju u sljedeća 2mj.. i ovako je užasno bit u bolnici kad znaš da ti nitko ne može doći 😔
    Lucija da te pitam još, šta su ti rekli da moraš ponijet u bolnicu? Imaš li kakav spisak? Jer vidim da dosta toga ima u sobama, ali ne znam jel to na izvolite ili za ne d'o Bog 😅

santina
    30. Listopad 2020. 06:32

Ovcice,
    da te umirim, ne zivim u Hr, vec u BiH, tacnije Bamjoj Luci. Radi se o Klinickom centru RS, koji je pretepan zbog ovog stanja. Nemaju vise osoblja, skapase.. Javljaju po vijestima da angazuju doktore i osoblje iz penzije i sl.. 
    Mislim da su kod vas puno drugaciji, bolji uslovi. Brat i snaha mi zive u Zg, porodila se 2x, voda djecu doktoru, ima izbora vise bolnica i vidim da je kod vas druga prica.

P.S. izvinite na silnim greskama u prethodnom postu. Tek sad vidjeh sta odnosno kako sam sve napisala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.