Flower, cestitke na uspjesnom pregledu!
Santina, ne mogu ni zamisliti kako se osjeca svaka zena koja mora prolaziti kroz takve situacije i koje moraju duze vrijeme provesti u bolnici. Zbilja trebas to psihicki izgurati. Ali sam sigurna i da svaka zena to moze, upravo zbog tih bebica koje nosimo u sebi. Nadam se da ipak nece biti potrebe da te toliko dugo zadrze 🙏❤️
Mi sutra imamo pregled, klasika, vec sam uzbudena i nervozna 🙈
Hvala ti Flower, ma mene to najvise brine kao treba sad lupati, divljati. Npr.sinoc me 2x dosta "udario", a ovo sve ostalo je blago jako. Evo, tako i danas. U tvojoj trudnoci i tjednima opet mi je sve razumljivo. Ali znas da se zabrinem kako cure pisu kako se igraju s bebama u trbuhu u 23 tjednu. A ima ih, vjeruj. Bas me to jako izbedira. Jedva cekam pregled.
Joj, Santina, vjerujem da ti je grozno u bolnici, nadam se da ces zbog svojeg dobroga skoro doma. Ali jel mi vjerujes da sam ja bar 10x pomislila da sam bar tamo pa da me svaki cas gledaju i sve zivo prate. Znam, luda sam 🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ovčica kako da spremim stranicu u favorite? 🙈
Mart14 danas sam bila na kontroli, pregled i ctg, sve je isto kao što je i bilo.. za tjedan dana opet kontrola
Santina točno znam kako se osjećaš u vezi bolnice 😔 držim fige da budete dobro i ti i beba, da vas čim prije puste na kućnu njegu i da izgurate do termina.. kako se ti ovako osjećaš?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure pomagajte.. 5 do podne mi je😂 pidama za bolnicu dakle mora bit za dojenje prilagodjena. Koliko ih mislite ponijeti i kakvih? Pidama duga majica duge gace ili spavacica dugi/kratki rukav? Ako neko ima iskustva puno bi mi znacilo da ne narucim i bacim novce, a izbor je nikakav, uopce ne znam di kupit. Neko je spomenuo c&a al nisam stigla otici
Santina drzi se! ❤️ Bolnice nikom nisu ugodne... ali barem si pod nadzorom, nadam se da ces sto prije kuci..
Cure pomagajte.. 5 do podne mi je😂 pidama za bolnicu dakle mora bit za dojenje prilagodjena. Koliko ih mislite ponijeti i kakvih? Pidama duga majica duge gace ili spavacica dugi/kratki rukav? Ako neko ima iskustva puno bi mi znacilo da ne narucim i bacim novce, a izbor je nikakav, uopce ne znam di kupit. Neko je spomenuo c&a al nisam stigla otici
Ne znam od kud si, ali probaj u Devic ducanima. Imaju pamucne i kvalitetne spavacice. Nije bas da su najmodernije, vise su onak s cvjeticima ko da si neka baba u penziji i gledas tursku sapunicu, ali je stvarno dobar materijal, siroke su i imaju nekoliko gumbica s prednje strane za lakse dojenje. Ja sam tamo uzela dvije, a jos cu svakako dvije uzet. Sugestija mi je od frendice da obavezno imam 3, pa cak i 4 spavacice. Kao jednu prakticki bacis nakon poroda, i jos tih tri da imas ako ti krv prebije preko. I da, cijene spavacice su cca 60kn.
Hvala puno flower93! To je super cijena. Da i meni frendica kaze isto, imala je 3 sa sobom kaze da bi joj 4 bile taman. Mislim da cu ja jednu pidamu majica gace imati. Samo da ima botunice gornji dio i to je to
Lei be, ako si na kompu, pored linka imas zvjezdicu i tako spremis, kasnije na traci pod favoritima nades stranicu. Ili povuci link na traku gdje ti je odmah vidljiva. Nisam bas nesto objasnila al ne znam kak drukcije 😁
Bluemoon, i na placu imas spavacica, i bas trudnickih :) isto su tak po 60kn
Prema mojim saznanjima samo spavacica. Ovde nesto tipa ne daju pidzame, jer da mogu svaki cas imati uvid dole, a ne da cekaju sad da se svaka porodilja skine..
Ovde postoje spavacice za porodilje bas, koje mi se cine ful prakticne. Znaci dugmici su u 2 reda, idu dijagonalno preko jedne dojke i preko druge. Nasla sam ih doslovce u najobicnijim radnjama vesa.. i nisu niti skupe, do 10 eura.
Sto se tice materijala, ja sam samo mislila bice mi hladno, pitala cak imaju li frotirne.. tete se cudile. I kupim sve pamucne dugih rukava. Mami sam sad rekla da ide kupiti kratkih, jer je vruce za poludit. To gdjr su porodilje i bebe, bas griju.. pa ako nista kupi bar jednu ovu, drugu onu..
Broj komada, ja planirala 3, ali cula sam i ovu pricu 4 a neke cak i 2. Meni isto malo dvije. Sigurno ce krv procuriti, pa mi bed hodati takva okolo. Ali koliko ce procuriti ne mogu toliko spavacica ponijeti..
Sortiraj odgovore
Najstariji