Flower, cestitke na uspjesnom pregledu! 
Santina, ne mogu ni zamisliti kako se osjeca svaka zena koja mora prolaziti kroz takve situacije i koje moraju duze vrijeme provesti u bolnici. Zbilja trebas to psihicki izgurati. Ali sam sigurna i da svaka zena to moze, upravo zbog tih bebica koje nosimo u sebi. Nadam se da ipak nece biti potrebe da te toliko dugo zadrze 🙏❤️
Mi sutra imamo pregled, klasika, vec sam uzbudena i nervozna 🙈

Hvala ti Flower, ma mene to najvise brine kao treba sad lupati, divljati. Npr.sinoc me 2x dosta "udario", a ovo sve ostalo je blago jako. Evo, tako i danas. U tvojoj trudnoci i tjednima opet mi je sve razumljivo. Ali znas da se zabrinem kako cure pisu kako se igraju s bebama u trbuhu u 23 tjednu. A ima ih, vjeruj. Bas me to jako izbedira. Jedva cekam pregled.
Joj, Santina, vjerujem da ti je grozno u bolnici, nadam se da ces zbog svojeg dobroga skoro doma. Ali jel mi vjerujes da sam ja bar 10x pomislila da sam bar tamo pa da me svaki cas gledaju i sve zivo prate. Znam, luda sam 🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ovčica kako da spremim stranicu u favorite? 🙈
Mart14 danas sam bila na kontroli, pregled i ctg, sve je isto kao što je i bilo.. za tjedan dana opet kontrola
Santina točno znam kako se osjećaš u vezi bolnice 😔 držim fige da budete dobro i ti i beba, da vas čim prije puste na kućnu njegu i da izgurate do termina.. kako se ti ovako osjećaš?

Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure pomagajte.. 5 do podne mi je😂 pidama za bolnicu dakle mora bit za dojenje prilagodjena. Koliko ih mislite ponijeti i kakvih? Pidama duga majica duge gace ili spavacica dugi/kratki rukav? Ako neko ima iskustva puno bi mi znacilo da ne narucim i bacim novce, a izbor je nikakav, uopce ne znam di kupit. Neko je spomenuo c&a al nisam stigla otici

Santina drzi se! ❤️ Bolnice nikom nisu ugodne... ali barem si pod nadzorom, nadam se da ces sto prije kuci..

Cure pomagajte.. 5 do podne mi je😂 pidama za bolnicu dakle mora bit za dojenje prilagodjena. Koliko ih mislite ponijeti i kakvih? Pidama duga majica duge gace ili spavacica dugi/kratki rukav? Ako neko ima iskustva puno bi mi znacilo da ne narucim i bacim novce, a izbor je nikakav, uopce ne znam di kupit. Neko je spomenuo c&a al nisam stigla otici
Ne znam od kud si, ali probaj u Devic ducanima. Imaju pamucne i kvalitetne spavacice. Nije bas da su najmodernije, vise su onak s cvjeticima ko da si neka baba u penziji i gledas tursku sapunicu, ali je stvarno dobar materijal, siroke su i imaju nekoliko gumbica s prednje strane za lakse dojenje. Ja sam tamo uzela dvije, a jos cu svakako dvije uzet. Sugestija mi je od frendice da obavezno imam 3, pa cak i 4 spavacice. Kao jednu prakticki bacis nakon poroda, i jos tih tri da imas ako ti krv prebije preko. I da, cijene spavacice su cca 60kn.

Hvala puno flower93! To je super cijena. Da i meni frendica kaze isto, imala je 3 sa sobom kaze da bi joj 4 bile taman. Mislim da cu ja jednu pidamu majica gace imati. Samo da ima botunice gornji dio i to je to

Lei be, ako si na kompu, pored linka imas zvjezdicu i tako spremis, kasnije na traci pod favoritima nades stranicu. Ili povuci link na traku gdje ti je odmah vidljiva. Nisam bas nesto objasnila al ne znam kak drukcije 😁
Bluemoon, i na placu imas spavacica, i bas trudnickih :) isto su tak po 60kn

Prema mojim saznanjima samo spavacica. Ovde nesto tipa ne daju pidzame, jer da mogu svaki cas imati uvid dole, a ne da cekaju sad da se svaka porodilja skine..
Ovde postoje spavacice za porodilje bas, koje mi se cine ful prakticne. Znaci dugmici su u 2 reda, idu dijagonalno preko jedne dojke i preko druge. Nasla sam ih doslovce u najobicnijim radnjama vesa.. i nisu niti skupe, do 10 eura.
Sto se tice materijala, ja sam samo mislila bice mi hladno, pitala cak imaju li frotirne.. tete se cudile. I kupim sve pamucne dugih rukava. Mami sam sad rekla da ide kupiti kratkih, jer je vruce za poludit. To gdjr su porodilje i bebe, bas griju.. pa ako nista kupi bar jednu ovu, drugu onu..
Broj komada, ja planirala 3, ali cula sam i ovu pricu 4 a neke cak i 2. Meni isto malo dvije. Sigurno ce krv procuriti, pa mi bed hodati takva okolo. Ali koliko ce procuriti ne mogu toliko spavacica ponijeti..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji