Cure meni beba često štuca, jel i koja od vas osjeća to stucanje? Čitala sam da je to normalno u ovim tjednima, da se beba priprema na disanje... moj mali štuca svaki dan po par puta, kako je vama? Jedva čekam sljedeći pregled...
Šta se tiče robice, ja sam oprala sa običnim deterdžentom jer sam skroz smetnula s uma da bebama treba ipak blaga varijanta.. ali dobro, isparit će to dok se mali rodi a Morat ću kupiti poseban za njega 😍
Dobro jutro drage trudnice. Sto ste se raspisali. Ali obozavam kad imam stiva za citati. ☺️
Tea, mozes li poslati te linkove za ruksake? Ili ko je jos spominjao.. Ja cu morati uzimati nesto dodatno, jer je dosla dosta mala torba uz kolica, pa onda imam vremena da stigne, ako korona ne obustavi skroz posiljke.
Evo torba koju sam ja naručila. Predobro mi izgleda i puno jeftinija ali i bolja od svih koje sam vidila po našim dućanima.
HRK 107.12 20%OFF | Fashion Mummy Maternity Diaper Bag Large Nursing Bag Travel Backpack Designer Stroller Baby Bag Baby Care Nappy Backpack
https://a.aliexpress.com/_mtGC6YV
Tea Hahahah, šta ću kad sam pristojna 😋🤣
Ma meni je top kad dođeš, imaš uvijek odgovore na sva pitanja i oživiš forum 🤗 kad smo već kod toga, odakle ti toliko znanja o tim svim stvarima? 😍 jesi po zanimanju nešto vezano uz djecu ili samo puno čitanja? I da odma pitam, šta su tutice? Ja toliko toga ne razumijem 😓
Nova19 i moj stalno štuca, baš mi je simpa to 😅
Green torba je top 👌
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Tea22, svaka čast. Po meni je puno bolje imati takav stav kao ti nego biti sav u strahu i bojati se. Treba to odraditi i ostaviti iza sebe. Ja sam samo napisala da epiduralna ne šteti bebi toliko koliko ostali lijekovi protiv bola koji se daju intravenozno. Ustvari koliko sam zaključila od epiduralne može mama imati neke nuspojave, a na žalost od ovih ostalih lijekova mogu i beba i mama imati nuspojave (tako bar piše).
Kad sam ja bila prvorotkinja, imala sam plan izdržati što više doma i kad dođem u bolnicu tražiti epiduralnu jer su mi savjetovali da to tražim i da će mi biti lakše, a na tečaju u bolnici sam naučila da su ustvari jako male vjerojatnosti komplikacija. Dok mi je epiduralna popustila bio je taj neki vremenski period kada sam trpila prave trudove i bili su stvarno užasni. Bilo bi mi lakše da su mi odmah dali i drugu dozu.
Po meni je epiduralna slična stvar kao i lokalna kod zubara ili opća kod npr. operacije slijepog crijeva. Nije nikakav bauk i ne bi od toga nitko trebao zazirati. Kad npr. moraš operirati slijepo crijevo sigurno nećeš ići čitati koje su nuspojave od opće anestezije i razmišljati da li bi ga uzeo ili ne. Kod popravljanja zuba isto nećeš to raditi iako su ljudi stoljećima popravljali zube bez ikakve anestezije. To je jednostavno doseg današnje medicine i ne bi se na to trebalo gledati kao nešto negativno.
Dobro jutro drage trudnice. Sto ste se raspisali. Ali obozavam kad imam stiva za citati. ☺️
Tea, mozes li poslati te linkove za ruksake? Ili ko je jos spominjao.. Ja cu morati uzimati nesto dodatno, jer je dosla dosta mala torba uz kolica, pa onda imam vremena da stigne, ako korona ne obustavi skroz posiljke.
HRK 96.10 21%OFF | Insular Brand Nappy Backpack Bag Mummy Large Capacity Stroller Bag Mom Baby Multi-function Waterproof Outdoor Travel Diaper Bags
https://a.aliexpress.com/_A8JNIp
Sličan ja imam,ovaj mi na oglas stalno izbacujem pa pogledaj. Da li netko zna, jel se površine koje dolaze u dodir s bebom,prematalica recimo, smiju dezinficirat? Ne znam kako da sastavim pitanje 🙈 Postoji li nekakvo sredstvo koje se ne ispira ali dezinficira,moj omiljeni sanytol ali znam da se mora isprati i ne preporučaju ga koristit za bebe. Bila je rekla nedavno za neki proizvod koji dezinficira i siguran je za djecu?
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Curke kojima će bebe spavati u vrećama.. što u biti onda od posteljine i ostalog za krevetić trebamo?
Ja sam kupila 2 vreće za spavanje, kontam ako pelena propusti i moram oprat vreću, ima druga :) ili je i to malo? Neka piše netko iskusniji 😅
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Obrisao mi se recept pa stavljam link na njega:
https://atma.hr/napravite-sami-mirisni-i-prirodni-omeksivac-za-rublje-recept/2/
Napravila sam omeksivac s lavandom, bas fino mirisi :) hvala na receptu!
Mart i lei be, dobra pitanja, i mene zanimaju odgovori!
Ja mislim da su 2-3 vreće dovoljne, da ako probije da ne moraš odmah ići prati i da imaš zamjenu, ali ne više od toga jer i te vreće brzo prerastu... ja mislim da sam imala po 2 u svakoj veličini (ma da sam u početku pokrivala malu sa dekicom jer kada se tek rode onda se ne koprcaju)... te vreće su mi bile spas kada bi se beba već okretala i ritala pa sam mogla mirno spavati znajući da je uvijek pokrivena (jer su ipak zimska vremena) ☺️
https://www.dm.hr/dettol-original-sredstvo-za-dezinfekciju-povrsina-u-spreju-p5000146047643.html
Evo proizvoda kojeg viđam na reklamama. Stavljam link,pa bacite oko i recite svoje mišljenje. U dm-u ima sredstvo Denkimt na bazi alkohola pa nisam sigurna jel to okej za bebine povrsine? Ili obični alkoholni dezinf. gel za kožu? 🤔
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Sortiraj odgovore
Najstariji