Ja imam 4 vreće. Dvije su 70 cm i biti će do ljeta (0-6 mjeseci), a jedna je baš mala od 60 cm i sa rukavima, prava zimska vreća za: siječanj, veljaču, ožujak kad je najhladnije. I imam jednu od 72 cm koja je tanja i može i po ljeti, iz Ikee. Fora mi je što u njoj ima preporuka kako bebu odjenuti ispod vreće s obzirom na toplinu prostorije
Još ću uzeti i vreću za kolica, ali ona je produživa pa će biti i za iduću zimu.
Znam da sam vjerojatno kupila previše tih vreća, ali to mi je nekak najvažnije. Ne želim pokrivati bebu sa ničim.
Koju velicinu vrece uopce uzeti? S obzirom da brzo rastu. Jesu bolje s rukavima ili bez? Ipak ce se roditi u zimi ali doma je toplo pa onda nisam sigurna 🤷🏽♀️
Ovčica sve moje vreće su bez rukava (iskreno nisam ni našla sa rukavima)... obukla pidamicu ili body dugih rukava a vreća je debela sama po sebi pa je bebici bilo komotno i toplo... mislim da ćeš najbolje znati šta kupiti kada dođe taj trenutak 🥰
Bok cure. Evo vidim da pricate o vrecama. Ja sam jucer u lidlu uzela jednu i super je. Nije ni skupa. Mislim da je 80-90 kn. Ako želite sa rukavima ima u c&a vreca sa rukavima i ti se rukavi mogu skinuti po potrebi. Kosta oko 200kn. Kazu da bi vreca trebala biti veca od Bebe za nekih 10 cm tako da im bude malo veca. Al da ne isplati se uzimati puno malih vreca jer oni to brzo prerastu. Ja sam za prvu bebu odmah uzela 70 cm, a on se rodio sa 55 cm. Ne znam jeste sve obavile dm, al ako zivite u ZG ili nekom gradu di ima centar onda vam obicno jedan dan bude popust 15% za kupnju iznad 200kn. Tipa zuta srijeda ili super subota. Znaci tih 15% kad se skupi pelena, mlijeka, kremica i dr stvari. 🙂
Cvitka
Ja baš čekam te vrece u lidlu! Negdje ih ima,valjda ce opet pustit u ponudu uskoro Uzela sam dekicu za pokrivanje,ali ne bilo loše imat i jednu vrecu za spavanje
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Cvitka hvala za info 👍👍👍 još nisam obavila DM pa ću malo pratiti... 15% nije za baciti ☺️👌
Evo da se i ja javim nakon pregleda.. ujutro sam bila kod gin, cerviks mi je 13mm i poslala me u bolnicu.. nakon čitavog dana mučenja i čekanja, sad su me smjestili u sobu i moram ostati opet par dana 😓😓
Bebač je ovako dobro, mada ona kaže da je sa 1340 grama nešto manji nego bi trebao bit 🤷♀️
Sve mi se danas skupilo i toliko sam tužna 😔
Što se vreća tiče, ja sam prvo kupila 70, onda sam negdje pročitala da ne smije bit prevelika jer se bebač može zavuć unutra, pa sam sad kupila 50, nije bilo veće u tom trenutku, ali kontam ić zamijenit možda za 56 ili 60 ako bude.. i dalje me zanima šta još trebamo što se krevetića tiče, s obzirom da će bebe spavat u vreći..? Ja za sad imam samo plahte i nikako nisam pametna šta će mi još trebati a šta ne
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
LeiBe bitno da si sad u sigurnim rukama. Jel ti dr rekla kakvo ti je unutarnje ušće, a kakvo vanjsko?
Jesu ti uzeli briseve? Kakva ti je krvna slika?
Samo se moli ako vjerujes i bit će sve dobro s bebicom.
Evo da se i ja javim nakon pregleda.. ujutro sam bila kod gin, cerviks mi je 13mm i poslala me u bolnicu.. nakon čitavog dana mučenja i čekanja, sad su me smjestili u sobu i moram ostati opet par dana 😓😓
Bebač je ovako dobro, mada ona kaže da je sa 1340 grama nešto manji nego bi trebao bit 🤷♀️
Sve mi se danas skupilo i toliko sam tužna 😔
Što se vreća tiče, ja sam prvo kupila 70, onda sam negdje pročitala da ne smije bit prevelika jer se bebač može zavuć unutra, pa sam sad kupila 50, nije bilo veće u tom trenutku, ali kontam ić zamijenit možda za 56 ili 60 ako bude.. i dalje me zanima šta još trebamo što se krevetića tiče, s obzirom da će bebe spavat u vreći..? Ja za sad imam samo plahte i nikako nisam pametna šta će mi još trebati a šta ne
Zao mi je da si morala ostati, ali kako kaze senoritakova, sad si u sigurnim rukama. Nemoj biti tuzna, bebonja je borac i bit ce sve oke 🙏 kako se ti ovako osjecas?
Sto se tice krevetica, mislim da ti vise i ne treba. Ni jastuk ni poplun nisu potrebni u pocetku. Jedino ako nisi, mozda da kupis nepromocivu podlogu za ispod plahte.
LeiBe bitno da si sad u sigurnim rukama. Jel ti dr rekla kakvo ti je unutarnje ušće, a kakvo vanjsko?
Jesu ti uzeli briseve? Kakva ti je krvna slika?
Samo se moli ako vjerujes i bit će sve dobro s bebicom.
Nije mi to rekla, ja ne živim u HR pa je možda malo drugačije 🤷♀️.. a možda i konta da će mi džaba govorit te neke stvari jer mi je dosta teško razumijet takve stručne izraze 😵 doduše ni na hrvatskom ih ne razumijem 😅
Radili su mi briseve razno razne od kojih su neki bili baš nelagodni, pa čak i bolni 😖 i neki test da li postoji mogućnost poroda u sljedećih 7-14 dana, i to je negativno.. još je rekla da sam zatvorena i da je ctg uredan, a krv mi nisu vadili.. od danas su zabranjene posjete, pa se nadam da ću čim prije kući, ja se ovako dobro osjećam i bebač je isto dobro hvala Bogu, lupka stalno ko velik 💙
Koliko su vaši bebači bili teški i dugi u 30tt?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji