Stvarno ne znam, nisam pametna
Bilo bi lijepo opustiti se nakon tog testa, i uzivati ostatak trudnoce, ali svi se nadamo najbolje
Da ne daj Boze test pokaze nesto lose ne mogu ni zamisliti koliko bi mi trudnoca i iscekivanje bili stresni
Ja sam se opet ovu noc dizala najmanje 6 puta na wc…a snovi, mislim da svaki dan sanjam čuda haha…
Ja jos ni kilu nisam dobila, a jedem ko slon, jučer mi dosla zelja za gibanicu od maka pa sam isla mijesit i peć 😅 a trbuh mi je vec zaokruzen, pogotovo navecer 😁
U pon imam pregled i jedva čekam samo da vidim da je beba ok, kombinirani cemo isto raditi pa sam sva u strahu. Nadam se da.ćw sve biti ok ♥️
Ajmee zar ti vec imas trbuscic😍😍🥰
Prekrasno❤
I uskoro izlazis iz ovog tromjesjecja strave i uzasa, blago tebi😄
A kao tek od 14 tjedna zavrsava prvo tromjesecje tak da jos dugaaaa tri tjedna 😒 vrijeme mi uzas sporo prolazi..
[/url
I ja sam to citala u grupi i bas sam bila potresena i onda citam komentare i vidim da je neka cura napisala da joj je prijateljici beba umrla u 39.tt, katastrofa, to je sve do kromosomskih poremecaja koji su nazalost nespojivi sa zivotom.
Isto tak u grupi jesenske bebe 2020 ima cura kojoj je kombinirani probir bio jako los, pa su radili nifty koji je taloder dosao los i onda je isla na amniocintezu i dijete najvjerojatnije ima down jer je i nuhalni nabor velik, kolko sam popratila u obitelji ni ona ni muz nemaju nikog sa kromosomskim poremecajima, a ona 25 god, muz 32, znaci mladi.
Mi radimo nifty iz razloga jer ne bi zadrzali bebu ako bi imala neki od sindroma.
Aha, onda je to već drugo. Ja ne bih prekidala trudnoću radi toga. Blaženo je nekad i neznanje.
Oprosti, nisam bas upoznata s tim.. ali do kojeg tjedna se uopce moze napraviti abortus?
Ja sam mislila da je to tipa do 8tj, al nifty se radi kasnije🤔
Ja sam se opet ovu noc dizala najmanje 6 puta na wc…a snovi, mislim da svaki dan sanjam čuda haha…
Ja jos ni kilu nisam dobila, a jedem ko slon, jučer mi dosla zelja za gibanicu od maka pa sam isla mijesit i peć 😅 a trbuh mi je vec zaokruzen, pogotovo navecer 😁
U pon imam pregled i jedva čekam samo da vidim da je beba ok, kombinirani cemo isto raditi pa sam sva u strahu. Nadam se da.ćw sve biti ok ♥️
Prekrasno❤
A kao tek od 14 tjedna zavrsava prvo tromjesecje tak da jos dugaaaa tri tjedna 😒 vrijeme mi uzas sporo prolazi..
Ja racunam do 12tj, da racunam do 14.. poludila bi jos 7 tjedana😄😄
Pa ja iskreno ne znam. Ja imam 30, ako održim trudnoću do kraja, rodit ću u 31. A, što i ako vidite da postoje neke anomalije? Što biste onda napravile..da vam kažu da će se dijete roditi s Downovim ili nekim drugim sindromom? Odrekle bi se djeteta u startu? Bojim se da ne razumijem svrhu toga testa. Sigurno je olašanje znati da je sve okej, ali ako saznam da nije baš sve okej, koliko bi me to izjedalo onda, bih li mogla nastaviti u miru s trudnoćom…to me više brine…
Neki ljudi misle da bi se pripremili na tu situaciju da ih ne iznenadi na kraju...ja iako imam 36 i rodila sam s 35 nisam to radila...moja prijateljica jest jer je to umirilo a sasvim sigurno ne bi prekinula trudnocu ali htjela je kao biti nacistu.
S druge strane moja skolska je sa sasvim urednim niftyem napravljenim zbog granicnog nuhalnog na kraju prije kraja trudnoce saznala da dijete ima srcanu manu nespojivu sa zivotom...tako da je sve to relativno
...sada u ovoj trudnoci namjeravam kao i u prosloj mjeriti nuhalni nabor...ako je to ok mislim onda ok...ako ne onda sam vec uznemirena pa mozda i budem dalje..
Svakako ja se svojevoljno ne odricem mog malog ❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Prekrasno❤
Ja racunam do 12tj, da racunam do 14.. poludila bi jos 7 tjedana😄😄
Tea, evo došao mi nalaz TSH. Piše 0.411. Po onim intervalima koji su navedeni u nalazu, to bi trebalo biti ok. Poslala sam doktorici nalaz pa ćemo vdiejti šta ona kaže.
Dosta ih i ne prezivi, ne razvija se normalno, srce stane. Pa ga ti svakako moras roditi...maloprije je neko spominjao da je djetetu prestalo kucati srce u 23 tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji