Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    28. Rujan 2020. 23:53

Mislim da je iscjedak normalan dok nema boje i mirisa, ali kako su cure rekle, ne kosta te pitati dr.
    Ja nekad imam vise, nekad manje ali do sad sam znala prepoznati kad je lose.. 
    Mart14, ako ti dr nije nista posebno rekao onda nemoj brinuti. Nisu ni njihovi uzv bas toliko tocni i precizni. A navodno mjere ovise i o tome kako se beba namjesti.

Tomica01
    29. Rujan 2020. 09:52

Lilo dali si radila briseve kroz trudnoću? Meni se tvoj iscjedak ne čini čudan ali eto ipak treba biti oprezan.

Mart14 super za pregled i veliku naprednu bebu! ❤️ Mislim da bi ti dr rekao da je nešto zabrinjavajuće. Jesi radila ogtt? 

Tomica01
    29. Rujan 2020. 09:57

Nije me bilo nekoliko dana pa sam vas na brzinu pročitala! 
    BlueMoon drago mi je da si nam se vratila! Mislim da ti je to sto si otvorena za vrsak prsta sasvim ok nalaz za tvoje tjedne. Budi malo opreznija ali ne trebaš se jako brinuti. 💙
    👚
    Sto se tiče odjeće za bebe ja također ne planiram previše nje kupovati za početak već ću nadopunjavati s vremenom kako vidim da mi nešto treba. Jako hebrejsko prosudit kolika će se beba rodit i kako će napredovat. Svaka je beba posebna 🌺

Lei_Be
    29. Rujan 2020. 12:16

Kod nas je babica bila malo prije, pa smo sve i svašta pitali i svašta nam je rekla i savjetovala.. pitala me za robicu.. reko kupila sam 5-6 bodića vel. 56 i isto toliko 62.. kaže da ipak kupimo koji komad u vel. 50 jer je rijetko koja beba veća.. ja kontam bolje da mu je veliko nego malo 😅 ali eto, kupit ćemo i u 50, pa da imamo u svim veličinama spremno.. i rekla je što se kadice za kupanje tiče da nema potrebe kupovat jer ju beba za 2-3 mjeseca preraste, kaže bolje ako imaš korpu za veš koja može poslužit ko kadica, možeš tu kupat bebu ili ako imaš veći umivaonik 😀
    Što se iscjetka tiče, ja ga u pravilu imam kad sam malo više aktivna, kad radim nešto po kući, šetam, uglavnom kad sam na nogama, i tad bude dosta obilan, bijeli do bijelo žuti, sluzav 🙈 ali mislim da je to sve normalno jer se tako održava normalna flora dolje i štiti se od bakterija 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

dorapamidora
    29. Rujan 2020. 13:05

Evo zavrsio pregled, doktorica je odusevljena, cijelo vrijeme je govorila "Isuse Boze kako se lijepo ponasaju, Isuse Boze sto rade, ovo su neki vrhunski sportasi buduci, jako mi se svidja kako se ponasaju"... ono, bas je bila odusevljena 😊😊 rekla je da je sve uredno, kontrola za tri tjedna, jednako se razvijaju, imaju svaki malo vise od 800 grama i to je to ❤❤

P.s. ja imam zutkasti iscjedak konstantno, stalno nosim dnevne uloske, briseve radila dva puta i sve uredno.

Lei_Be
    29. Rujan 2020. 13:14

Lilo23

Lei_Be

Kod nas je babica bila malo prije, pa smo sve i svašta pitali i svašta nam je rekla i savjetovala.. pitala me za robicu.. reko kupila sam 5-6 bodića vel. 56 i isto toliko 62.. kaže da ipak kupimo koji komad u vel. 50 jer je rijetko koja beba veća.. ja kontam bolje da mu je veliko nego malo 😅 ali eto, kupit ćemo i u 50, pa da imamo u svim veličinama spremno.. i rekla je što se kadice za kupanje tiče da nema potrebe kupovat jer ju beba za 2-3 mjeseca preraste, kaže bolje ako imaš korpu za veš koja može poslužit ko kadica, možeš tu kupat bebu ili ako imaš veći umivaonik 😀
    Što se iscjetka tiče, ja ga u pravilu imam kad sam malo više aktivna, kad radim nešto po kući, šetam, uglavnom kad sam na nogama, i tad bude dosta obilan, bijeli do bijelo žuti, sluzav 🙈 ali mislim da je to sve normalno jer se tako održava normalna flora dolje i štiti se od bakterija 😁

E baš takav iscjedak sam imala danas je eto valjda stao tj za sad ga još nema. Ne znam ne osjećam se da sam bila nešto previše aktivna sve nekako radim kao i prije
    Pa to je meni i oke kupit od svake veličine par komada pa kad vidiš koje ti više trebaju kupiš još malo 😄 moja mama planira ići u njem možda u 11 mj kod sestre pa već znam da će nam i tamo kupit robice 😅😁 samo sam joj rekla da nek se sjeti i kćerke a ne samo unuke i unuka da volim i ja dobit robe ili koji poklon haha 😂

Mislim da ćemo morat prihvatit da mi više nećemo bit nešto previše bitni našim roditeljima 😜😂
    Kaže meni šogorica šuti i uživaj sad kad titraju oko tebe, kad se porodiš više te nitko neće pitat kako si i treba li ti šta 😂
    Što se robice ovdje tiče, Lidl je zakon, samo šteta što nema stalno, treba pratit kataloge.. nama su prošli vikend bili kumovi pa smo otišli u jedan trgovački centar, gledala sam robicu u C&A i H&M i mogu reći da su me šokirale cijene 😳 mada je C&A ipak mrvicu jeftiniji.. a i što se trudničke odjeće tiče u navedenim dućanima, ne pada mi na pamet dat 30-40 eura za hlače i 20-ak eura za majicu, a i nije neki izbor.. tako da ništa nećeš propustit ako ti ništa ne donese 😅
    Osim ako baš tad bude u Lidlu, meni osobno je sve iz Lidla top i nije skupo 🤗 ja sam Lidlić 😂

Lei_Be
    29. Rujan 2020. 13:18

dorapamidora

Evo zavrsio pregled, doktorica je odusevljena, cijelo vrijeme je govorila "Isuse Boze kako se lijepo ponasaju, Isuse Boze sto rade, ovo su neki vrhunski sportasi buduci, jako mi se svidja kako se ponasaju"… ono, bas je bila odusevljena 😊😊 rekla je da je sve uredno, kontrola za tri tjedna, jednako se razvijaju, imaju svaki malo vise od 800 grama i to je to ❤❤

P.s. ja imam zutkasti iscjedak konstantno, stalno nosim dnevne uloske, briseve radila dva puta i sve uredno.

Čestitam na super pregledu 😍😍😍
    Mi imamo sutra pregled i jedva čekam da vidim bebača 💙

Mart14
    29. Rujan 2020. 14:03

Tomica01 nisam radila oggt test jer mi je secer na pocetku bio uredan.. Budem na svoju ruku išla kod doktora opće po uputnicu i izvadila i secer i zeljezo kad se nitko ne zamara time od ginekologa. 
    Dok god mi iscjedak izgleda zdravo,bez nekog mirisa mislim da je to okej. Kad se rade brisevi na streptok? Ili kako se već zove  
    Robica za bebače kik i pepco? Cine se okej cijene za nešto sto brzo prerastu? Kvaliteta jedino ne znam jel drukcija od lidlove.

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• Lullee
    29. Rujan 2020. 15:56

Cestitke cure na dobrim pregledima❤️🤞neka nam svima budu takvi😊🙏
    Nista jos nisam pripremila sto se tice robice i opreme🤦‍♀️Nekako stalno mislim imam vremena😂 Ja sam kadicu koristila s obje kceri po 2-3 godine,i bila mi je spas jer sam cesto sama s djecom.
    Iscjedak je sveprisutan i bas mi ide na zivce,prije par tjedana sam radila briseve preventivno jer naprosto volim bit sigurna,ali ukoliko nema mirisa i peckanja sve je ok. Bris na streptokok sam svaki put radila nakon 35.tjedna. Ogtt me je svaku trudnocu moj ginekolog trazio izmedju 24 i 28.tjedna bez obzira sto su mi na pocetku trudnoce nalazi uvijek bili uredni,i napravit cu ga jos jednom oko 34.tjedna,to je njegov protokol i meni se svidja sto je on tako detaljan. Krvnu sliku radim jednom mjesecno takodjer. Nekako sam mirna kad to sve iskontroliram.

Lucija987
    29. Rujan 2020. 17:06

flower93

Lei_Be

Tearadim u jednoj manjoj građevinskoj firmi 😊

Ovčica jojjj blago tebi, ja jedva čekam da mi krenemo sa kupnjom i sređivanjem 😍🤗 stavi slike kako ste sredili 😍
    Ja sam za to da je beba sa nama u sobi, ali ne u našem krevetu, nego u svom krevetiću.. nadam se da ću to moći provest u djelo.. sa prijateljima je beba stalno spavala u krevetu zbog lakšeg dojenja i šta ja znam čega, i evo je sad 4 i po godine, još uvijek s njima u krevetu, ne želi sama spavati u krevetu do njih, a kamoli u drugoj sobi 😕

Kako ste cure? Ima li kakvih pregleda na vidiku? ☺

Moj pregled je za tjedan dana i sva sam neka nervozna danas.. Ne znam, neki strah, panika.. baš se koma osjećam.. nadam se da je samo do ovog vremena :( bebe sam počela osjećat prije tjedan dana iako imam osjećaj da više osjećam jednu na lijevoj strani, a manje drugu.. trbuh je iskočio pred dva tjedna i sad tako stoji, a jučer me neka ženskica baš bacila u depru da imam jako mali trbuh za blizance :( baš sam sva nekako žbljjedva čekam da prođe ovaj tjedan i da me idući tjedan doktor smiri i kaže da je sve ok

Ja sam u 31tt pa isto recimo vise i jace osjecam njega sa live strane nego nju sa desne
    Ona je vec glavicom dole a on je obrnuto 🙈😂😂😂
    Sve je to normalno ne sekiraj se nista 🤗
    Samo se opusti stres nam nece pomoc sigurno.
    Samo neka je sa njima sve u redu a sad stomak manji ili veci manje bitno
    Nije ni moj neznan kako velik,mislin sa obzirom da iman jednu grupu di su samo mame blizanaca pa kad tamo vidim koliko znaju bit 😯😯 moj je mala maca 😂😂

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.