Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    24. Rujan 2020. 11:50

Hvala Lalla 🥰 svima su lijepi trbuščići, i divno je vidjeti kako nam rastu i kako smo već lijepo dogurale 👏👏
    Tea uživam stvarno, trbuh se vidi i volim ga pokazivati 🥰 tegoba nemam puno osim šta po noći svako malo idem na wc, žgaravicu imam kroz cijelu trudnoću, uspušem se brzo ali sve je to još super kako bude pred kraj 😁😁
    Cure nadam se da ćete sve imati što manje tegoba i briga, vrijeme tako leti da ćemo za čas držati naše smotuljke 🥰

Mart14
    24. Rujan 2020. 13:18

Ovčica ja sam u 29om tjednu,nije pritisak stalan pa mi je okej. Ja si baš budem neki kaput uzet jer ga i tako nemam, model oversized tako da može i poslije trudnoce. 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• matea1201
    25. Rujan 2020. 11:49

Lilo23 hehehe😅  super za pregled😊  

Lei_Be
    25. Rujan 2020. 11:51

Ojj koliko ste se raspisale 😁😁
    Tea dobro sam sad, oni bolovi su nestali.. sad ponekad imam samo bolove ko išijas, donji dio leđa, guzica, noga, ali isto sa lijeve strane.. možda je povezano, možda se bol preselila, ne znam 🤷‍♀️
    Na bolovanju sam do 02.10., 30.09. imam pregled pa ćemo tad vidjet za dalje ☺
    Jojj kad vidim kod tebe 30+1 😍😍 sjećam se kad sam ja bila 14tt, a ti 19, mislim si joj blago njoj, nisam se ni okrenula, došla i ja na tih 19, pa i dalje 😂😍 lijepo je kad imamo nekog ko nas predvodi 😊

Što se tiče pritiska, žgaravice i slično, nemam takvih problema pa vam ne mogu ni pomoći sa nekim savjetom.. ali znam da je kolegici mineralna pomagala :)

Jaknu bi si ja definitivno kupila, jer sam inače po prirodi smrzo, samo nemam pojma gdje da nađem jakne za trudnice.. ako netko negdje vidi, pišite 🤗

Lilo rastu ko gljivice 😍😍 i mene moj stalno šuta u mjehur, točno znam kako ti je 🙈🙈

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    25. Rujan 2020. 12:20

Lei_Be

Ojj koliko ste se raspisale 😁😁
    Tea dobro sam sad, oni bolovi su nestali.. sad ponekad imam samo bolove ko išijas, donji dio leđa, guzica, noga, ali isto sa lijeve strane.. možda je povezano, možda se bol preselila, ne znam 🤷‍♀️
    Na bolovanju sam do 02.10., 30.09. imam pregled pa ćemo tad vidjet za dalje ☺
    Jojj kad vidim kod tebe 30+1 😍😍 sjećam se kad sam ja bila 14tt, a ti 19, mislim si joj blago njoj, nisam se ni okrenula, došla i ja na tih 19, pa i dalje 😂😍 lijepo je kad imamo nekog ko nas predvodi 😊

Što se tiče pritiska, žgaravice i slično, nemam takvih problema pa vam ne mogu ni pomoći sa nekim savjetom.. ali znam da je kolegici mineralna pomagala :)

Jaknu bi si ja definitivno kupila, jer sam inače po prirodi smrzo, samo nemam pojma gdje da nađem jakne za trudnice.. ako netko negdje vidi, pišite 🤗

Lilo rastu ko gljivice 😍😍 i mene moj stalno šuta u mjehur, točno znam kako ti je 

Asos ima jakne i kapute za trudnice,budu snizenja dobra obavezno pogledati 🤗 
    Moj se bebač okrene svakih 5 dana i lagano "sjedi" na mjehuru 😂 Nije ugodno niti malo ali nije svaki dan. Lilo23 nemam iskustva,ali vjerujem da ce sve biti uredu, super je da za svaki slučaj šalju na pregled.

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

dorapamidora
    25. Rujan 2020. 13:30

Bok cure, nije me bilo neko vrijeme, ali sam vas redovito citala ❣ ne znam tocno tko je o cemu pisao, ali ovih par tema koje ste zapocele, a koje su i meni poznate, cu prokomentirati. 
    Prvo sto se tice zeljeza - ja sam vec u 12. Ili 13. tjednu proglasena anemicnom 🙈. Doktor mi je rekao da mi krvna slika (sto se zeljeza tice) djeluje ko da sam u 8.misecu trudnoce sa trojkama i da moram piti tablete za zeljezo. 😅 sa mnom u sobi je bila curka koja radi u ljekarni i preporucila mi ie KENDURAL C. Rekla je da ih ona pije , evo vec u trecoj trudnoci jer ne padaju tesko na zeludac, kao sto je to inace slucaj sa zeljezom i imaju taj C dodatak, a svi znamo da je bolja i veca apsorbcija zeljeza uz vitamin C. 🍊🍋🍍
    Takodjer pijem i magnezij od Solgara, iako neke cure kazu da im Solgar ne pase. Meni je ok, popijem ga dva do tri sata prije spavanja da mi "djeluje" cijelu noc jer imam te uzasne grceve i nemirne noge. Moram priznati da jos uvijek nije idealno, ali je je puno bolje nego prije. 💪
    Posljednje sto sam htjela napisati je o zgaravici... sto se toga tice, ja nemam bas nekih problema (barem ne jos), samo me par puta uhvatilo do sad, i u tim situacijama nema do dobre stare sode bikarbone.  Nista drugo mi ne pomogne tako brzo i tako efikasno. Eto... to su moja osobna iskustva, nadam se da ce nekome biti od koristi. 🥰
    Mi inace idemo na pregled u utorak, vec je proslo 3 tjedna, 😳 stigla su nam dupla kolica, krevetic, komoda za presvlacenje... vec se lagano pripremamo za ozbiljno ❤❤

• Lullee
    25. Rujan 2020. 15:24

Meni je isto Kendural C  najbolje sjeo,magnezij uzimam neki direkt od 300mg,dosta me bole prepone i zdjelica,tesko se okrecem s boka na bok,ali imam osjecaj da mi magnezij vise pomaze za probavu nego za te grceve😊samo da smo zdravo i mi i nase bebice,a bolovi ce proci kad tad💪🙏

Tea22
    25. Rujan 2020. 16:24

Nova19 samo da se tako i nastavi - bez puno tegoba 🤞☺️
    Lilo23 wow velika beba! 🤩😍
    Ja mislim da je super da te salju na taj pregled, bas odlican pristup.. eliminirati sve moguce poteskoce, ne bi bilo lose da to uvedu i medu redovne pretrage i za bebe koje nemaju srcanih bolesti u obiteljskoj anamnezi
    Cestitam na odlicnom pregledu 💓💓
    Lei_Be bas mi je lijepo za cuti da se osjecas bolje ❤ ovo kako opisujes bol stvarno zvuci kao isijas 🤔🤔
    Samo ti zelim dati savjet da se ne vracas sa komplikacija na posao, u prosjek placa za porodiljni ce ti uci i isplata iz mjeseca kada si bila na bolovanju i samim time porodiljni ce ti biti manje obracunat nego sto bi trebao biti
    Ne znam jesi li me razumjela, no moj ti je savjet da se niposto ne vracas na posao
    Jel ti meni vjerujes da i ja zavidim curama koje su 30tt? 😂😂😂 ja ti se idalje osjecam kao da sam cca 18tt 🤣🤣
    dorapamidora super savjeti!
    Sretno u utorak na pregledu 💕 oho to su kod vas stvarno ozbiljne pripreme 🤩🤩🤩 divno, sve u duplo ☺️🥰

santina
    25. Rujan 2020. 17:15

Cao cure.
    Ceatitam na dobrim pregledima. Samo tako naprijed. Zacas cete drzati bebano u rukama.
    Sto se tice zgaravice, ja sam na pocetku imala strasne zgaravice. Borila sam se sa bademima i Donat Mg. Nekad pomogne, nekad ne. Sada mi opet polako pocinju. 
    Ali zadnjih dana opet imam mucnine. Po citav dan. Narocito kad jedem.. Nesto mi to cudno. Je li se iko susretao sa tim?
    Dobila sam i nalaze krvi. Losiji su, uprkos silnim terapijama, pa sam se bas ubedacila. Hemoglobin mi je pao na 98. Ne znam vise sta da radim i pijem kad se ocigledno nista ne prima. 😔
    Uz to sam zadnja dva dana opet pocela imati kontrakcije, pa me to uplasilo, pogotovo sto su mi zadnji dani jako stresni. 
    Bas sam nikakva i strepim.. 😟

• Lullee
    25. Rujan 2020. 17:23

Santina jesi li razgovarala s hematologom? Ocito ti se zeljezo ne apsorbira,a to se u trudnoci zna cesto desiti.
    Vjerujem da strepis,mislim da se sve mi svakodnevno borimo s raznim strahovima,em zbog opravdane brige za svoje bebice,em je to jos sve potencirano hormonima. Meni meditativna molitva jako pomaze I kuhanje😊probaj naci nesto sto tebe ispunjava optimizmom i skrece misli s brige na veselje🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.