santina bas mi je zao sto su te snasle raznorazne tegobe 😥 a najvise mi je zao sto ti je stanje sa zeljezom sve losije unatoc terapiji.. nadam se da ce hematolog naci neko rjesenje
Lei_Be eh da predvidjela sam to da ti boravis u Njemackoj 😅
Stvarno divne poslodavce imas ❤ gdje si zaposlena?
Lullee super informacija!
Ja jesenske bebe tu i tamo prelistam, bas nakon sto sam procitala ovo sto si napisala sam isla vidjeti i stvarno - pravi baby boom 🥰🥰
Cure, kako ste?
Mi smo sredivali sobicu za bebu ovaj vikend kad smo vec kod toga, kako se vi mislite organizirati, hoce li beba biti s vama ili u svojoj sobi? Moja mama me gnjavi s raznim teorijama da beba ne moze biti sama i blabla. Mislim, imamo mogucnost i naravno da sredujemo za nju posebno, ali to ne znaci da necemo prebaciti krevetic kad ju prvi put ugledamo ili ako ce nam biti tesko dizat se usred noci. Sta vi mislite o tome? I one koje su vec mame i imaju iskustva?
Cure, kako ste?
Mi smo sredivali sobicu za bebu ovaj vikendkad smo vec kod toga, kako se vi mislite organizirati, hoce li beba biti s vama ili u svojoj sobi? Moja mama me gnjavi s raznim teorijama da beba ne moze biti sama i blabla. Mislim, imamo mogucnost i naravno da sredujemo za nju posebno, ali to ne znaci da necemo prebaciti krevetic kad ju prvi put ugledamo ili ako ce nam biti tesko dizat se usred noci. Sta vi mislite o tome? I one koje su vec mame i imaju iskustva?
Ja sam svakako za to da je beba s roditeljima u sobi, naravno zbog sebe i ustajanja po noći, a da ne pričam o samoj sigurnosti.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure, kako ste?
Mi smo sredivali sobicu za bebu ovaj vikendkad smo vec kod toga, kako se vi mislite organizirati, hoce li beba biti s vama ili u svojoj sobi? Moja mama me gnjavi s raznim teorijama da beba ne moze biti sama i blabla. Mislim, imamo mogucnost i naravno da sredujemo za nju posebno, ali to ne znaci da necemo prebaciti krevetic kad ju prvi put ugledamo ili ako ce nam biti tesko dizat se usred noci. Sta vi mislite o tome? I one koje su vec mame i imaju iskustva?
Mi ćemo pripremiti jednu sobicu samo za njih, ali svakako ih na početku planiramo držati kod sebe u sobi.. Mislim da ne bih imala ni malo mira da su tako mali u drugoj prostoriji.. Kasnije ih svakako planiramo prebaciti u tu njihovu sobu.
Tea radim u jednoj manjoj građevinskoj firmi 😊
Ovčica jojjj blago tebi, ja jedva čekam da mi krenemo sa kupnjom i sređivanjem 😍🤗 stavi slike kako ste sredili 😍
Ja sam za to da je beba sa nama u sobi, ali ne u našem krevetu, nego u svom krevetiću.. nadam se da ću to moći provest u djelo.. sa prijateljima je beba stalno spavala u krevetu zbog lakšeg dojenja i šta ja znam čega, i evo je sad 4 i po godine, još uvijek s njima u krevetu, ne želi sama spavati u krevetu do njih, a kamoli u drugoj sobi 😕
Kako ste cure? Ima li kakvih pregleda na vidiku? ☺
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Tearadim u jednoj manjoj građevinskoj firmi 😊
Ovčica jojjj blago tebi, ja jedva čekam da mi krenemo sa kupnjom i sređivanjem 😍🤗 stavi slike kako ste sredili 😍
Ja sam za to da je beba sa nama u sobi, ali ne u našem krevetu, nego u svom krevetiću.. nadam se da ću to moći provest u djelo.. sa prijateljima je beba stalno spavala u krevetu zbog lakšeg dojenja i šta ja znam čega, i evo je sad 4 i po godine, još uvijek s njima u krevetu, ne želi sama spavati u krevetu do njih, a kamoli u drugoj sobi 😕
Moj pregled je za tjedan dana i sva sam neka nervozna danas.. Ne znam, neki strah, panika.. baš se koma osjećam.. nadam se da je samo do ovog vremena :( bebe sam počela osjećat prije tjedan dana iako imam osjećaj da više osjećam jednu na lijevoj strani, a manje drugu.. trbuh je iskočio pred dva tjedna i sad tako stoji, a jučer me neka ženskica baš bacila u depru da imam jako mali trbuh za blizance :( baš sam sva nekako žblj jedva čekam da prođe ovaj tjedan i da me idući tjedan doktor smiri i kaže da je sve ok
Tearadim u jednoj manjoj građevinskoj firmi 😊
Moj pregled je za tjedan dana i sva sam neka nervozna danas.. Ne znam, neki strah, panika.. baš se koma osjećam.. nadam se da je samo do ovog vremena :( bebe sam počela osjećat prije tjedan dana iako imam osjećaj da više osjećam jednu na lijevoj strani, a manje drugu.. trbuh je iskočio pred dva tjedna i sad tako stoji, a jučer me neka ženskica baš bacila u depru da imam jako mali trbuh za blizance :( baš sam sva nekako žbljjedva čekam da prođe ovaj tjedan i da me idući tjedan doktor smiri i kaže da je sve ok
Ne sekiraj sve, sve će biti ok, skuhaj si čaj, napravi kupku, uživaj.. to je moj recept za te neke depresivne dane 🤗.. znaš kako kažu da je svaka trudnoća različita i nema nikakvog pravila, a pogotovo kakav bi trbuh kod koga trebao bit, tako da ne kužim uopće potrebu te neke osobe da to komentira.. a bebice će se sad sve češće javljati, kad se počnu fajtat unutra za mjesto 😜😍
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Lei_Be evo ja sutra imam pregled u 10 ujutro i nikad mi nije svejedno... prije mi je samo bilo vazno kad dodjem na pregleda da kucaju dva srca ❣❣ sad kad ih svakodnevno osjecam, vise mi nije to nije tolika briga, sad mi je samo vazno da se jednako razvijaju - zbog te jedne zajednicke posteljice. Plasi me ta blizanacka tranfuzija sa kojom su me svi plasili i koja je realna mogucnost u mom slucaju, ali evo zasad smo dobri i nadam se da ce se to pokazati i sutra na pregledu.
Flower sto se tice toga da vise osjecas jednog, a ovog drugog slabije, to ti je normalno. Mene je ovaj jedan istuka do sad ko da sam mu kriva za nesto 🤣 a ovaj drugi sve nesto jadno, slabo i nikako. I onda sam na proslom pregledu bas pitala doktoricu zbog cega je to tako, a ona mi je rekla da je to samo zbog njihovog polozaja. Tako da me to smirilo. Dok je na pregledima sve ok, nemas razloga za brigu 🙃
Meni prvi put u zibotu pase dolazak jeseni😊obozavam ljeto,ali sam ovo precamila u kuci zbog korone,tako da mi to camljenje sad lakse pada kad vidim da je oblacno vani🤷♀️
Ja sam oba puta bebe imala u sobi u njihovom kreveticu dok god su dojile,kod mene je to bilo 9 mjeseci,a nakon toga sam ih prebacila u sobe i nije bilo nekih problema. Mirnija sam kad su uz mene tako mali,a i prakticnije je iz puno razloga. Ova starija dan danas zica dolaske u krevet povremeno,mladja uopce ne trazi😊
Cure sretno na pregledima🙏🤗moj je tek za 2 tjedna
Lei_Be i Dorapamidora hvala na utjesi bude valjda sve ok, morala je i mene jednom ulovit žuta minuta
Sortiraj odgovore
Najstariji