U ponedeljak trebam imati pregled kod hematologa, pa cu vidjeti sta ce reci..
Inace je problem anemija kod trudnica, a kod nas sa beta tslasemijom je to jos narocito izrazeno. Kako mi je baka rodila tatu, pa valjda i ja uspijem nekako iznijeti..
Nova19 samo da se tako i nastavi - bez puno tegoba 🤞☺️
Lilo23 wow velika beba!🤩😍
Ja mislim da je super da te salju na taj pregled, bas odlican pristup.. eliminirati sve moguce poteskoce, ne bi bilo lose da to uvedu i medu redovne pretrage i za bebe koje nemaju srcanih bolesti u obiteljskoj anamnezi
Cestitam na odlicnom pregledu 💓💓
Lei_Be bas mi je lijepo za cuti da se osjecas bolje ❤ ovo kako opisujes bol stvarno zvuci kao isijas 🤔🤔
Samo ti zelim dati savjet da se ne vracas sa komplikacija na posao, u prosjek placa za porodiljni ce ti uci i isplata iz mjeseca kada si bila na bolovanju i samim time porodiljni ce ti biti manje obracunat nego sto bi trebao biti
Ne znam jesi li me razumjela, no moj ti je savjet da se niposto ne vracas na posao
Jel ti meni vjerujes da i ja zavidim curama koje su 30tt? 😂😂😂 ja ti se idalje osjecam kao da sam cca 18tt 🤣🤣
dorapamidorasuper savjeti!
Sretno u utorak na pregledu 💕 oho to su kod vas stvarno ozbiljne pripreme 🤩🤩🤩 divno, sve u duplo ☺️🥰
Hvala ti na savjetu, ali mislim da je "kod nas u Njemačkoj 😂" to nekako drugačije.. morala bi se raspitati kako točno to ide i na šta sve imam pravo, znam samo da ima Muttergeld, pa Elterngeld i ne znam još za šta sam sve čula.. Lucija987 ako znaš više o tome piši 😊... ali bez obzira, stvarno imam poslodavce koji su mi ko drugi roditelji, koliko su ti ljudi na početku pomogli i meni i mužu, i sad svaki dan pitaju kako sam, kažu neka samo ostanem doma koliko treba, bitno da beba i ja budemo dobro itd itd... znači toga u Hrvatskoj nema, bar ja nikad nisam doživjela ni kod jednog poslodavca da se stvarno brine za svog radnika... da se razumijemo, ima i ovdje loših poslodavaca (da se lijepo izrazim), ali brate mili, balkan ga pretjera 😅
Mene je jednom šef odjavio i zaposlio drugu osobu kad sam bila bolesna 5 dana (temperatura).. kad sam bila bolje, pitam ga u koju smjenu da dođem sutra, on meni samo napiše "ne moraš više dolazit" 🤷♀️🙄😂
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ja mislim da je super da te salju na taj pregled, bas odlican pristup.. eliminirati sve moguce poteskoce, ne bi bilo lose da to uvedu i medu redovne pretrage i za bebe koje nemaju srcanih bolesti u obiteljskoj anamnezi
Lei_Be bas mi je lijepo za cuti da se osjecas bolje ❤ ovo kako opisujes bol stvarno zvuci kao isijas 🤔🤔
Samo ti zelim dati savjet da se ne vracas sa komplikacija na posao, u prosjek placa za porodiljni ce ti uci i isplata iz mjeseca kada si bila na bolovanju i samim time porodiljni ce ti biti manje obracunat nego sto bi trebao biti
Ne znam jesi li me razumjela, no moj ti je savjet da se niposto ne vracas na posao
Jel ti meni vjerujes da i ja zavidim curama koje su 30tt? 😂😂😂 ja ti se idalje osjecam kao da sam cca 18tt 🤣🤣
Sretno u utorak na pregledu 💕 oho to su kod vas stvarno ozbiljne pripreme 🤩🤩🤩 divno, sve u duplo ☺️🥰
Hvala ti na savjetu, ali mislim da je "kod nas u Njemačkoj 😂" to nekako drugačije.. morala bi se raspitati kako točno to ide i na šta sve imam pravo, znam samo da ima Muttergeld, pa Elterngeld i ne znam još za šta sam sve čula.. Lucija987 ako znaš više o tome piši 😊…ali bez obzira, stvarno imam poslodavce koji su mi ko drugi roditelji, koliko su ti ljudi na početku pomogli i meni i mužu, i sad svaki dan pitaju kako sam, kažu neka samo ostanem doma koliko treba, bitno da beba i ja budemo dobro itd itd… znači toga u Hrvatskoj nema, bar ja nikad nisam doživjela ni kod jednog poslodavca da se stvarno brine za svog radnika… da se razumijemo, ima i ovdje loših poslodavaca (da se lijepo izrazim), ali brate mili, balkan ga pretjera 😅
Mene je jednom šef odjavio i zaposlio drugu osobu kad sam bila bolesna 5 dana (temperatura).. kad sam bila bolje, pitam ga u koju smjenu da dođem sutra, on meni samo napiše "ne moraš više dolazit" 🤷♀️🙄😂
Moram malo popravit sliku nasih poslodavaca 😎 mene je predsjednik uprave zvao i ponudio sva svoja poznanstva ako ce mi zatrebat i rekao neka se nista ne brinem za svoje radno mjesto, da ce me sve docekat kako sam i ostavila kad sam otvorila komplikacije.. Nije ipak sve tako crno kod nas 😊
Drago mi je da imaš dobrog poslodavca, stvarno svaka čast izuzecima, ima ih naravno 😊.. ali ja osobno, i krug ljudi koje poznajem, samo loša iskustva sam doživjela i čula.. da ne bi bilo da kažem da je ovdje med i mlijeko, loših ljudi ima svugdje.... ali nažalost iz osobnog iskustva i preživljavanja u Hrvatskoj, meni je ipak sve bilo crno, jer da nije, ne bi ni otišla 🙂
Hvala ti na savjetu, ali mislim da je "kod nas u Njemačkoj 😂" to nekako drugačije.. morala bi se raspitati kako točno to ide i na šta sve imam pravo, znam samo da ima Muttergeld, pa Elterngeld i ne znam još za šta sam sve čula.. Lucija987 ako znaš više o tome piši 😊…ali bez obzira, stvarno imam poslodavce koji su mi ko drugi roditelji, koliko su ti ljudi na početku pomogli i meni i mužu, i sad svaki dan pitaju kako sam, kažu neka samo ostanem doma koliko treba, bitno da beba i ja budemo dobro itd itd… znači toga u Hrvatskoj nema, bar ja nikad nisam doživjela ni kod jednog poslodavca da se stvarno brine za svog radnika… da se razumijemo, ima i ovdje loših poslodavaca (da se lijepo izrazim), ali brate mili, balkan ga pretjera 😅
Ako si u radnom odnosu imas pravo na Mutterschutz geld (nisam sigurna al mislim da ide 6 tjedana prije poroda i 8 nakon ) onda ti krece Elterngeld koji uzimas na godinu ili na dvi i Kindergeld normalno.
E sad kako ja nisan u radnom odnosu onda ja predajem odma po njihovom rodenju za Elterngeld i Kindergeld
Triba samo sacekat da nam njihove rodne listove posalju kuci pa sa ispunjenim formularima poslat sve.
🙏❤💙
Lei_Be imas pravo tj tribas provjerit jel imas pravo 🙈😂na onu kao jednokratnu pomoc za opremanje sobice za bebu ili kupnju kolica ili sta vec tribas
Gledaju normalno prihode i rashode i onda vide imas pravo ili nemas
🙏❤💙
Lucija Hvala ti puno na objašnjenju 😘💕
Mi se još ništa nismo raspitivali, sve kontamo imamo vremena 🙈
Cure,dobila sam od svog ginekologa info da su istrazivanja pokazala izvrsne rezultate sazrijevanja bebine probave i smanjenja mogucih grceva nakon poroda,ako majka od 32.tt uzima probiotike Omni Biotic Panda. Ja cu svakako poceti pa ako jos netko zeli,htjela sam podijeliti info🤗
Ne znam je li jos neka od vas na temi jesenske bebe,tamo je bas veselo,stizu bebice svaki dan i nekako mi je bas optimisticno to procitati. Jos malo i kod nas ce tako krenuti🙏😀🤞
Cure,dobila sam od svog ginekologa info da su istrazivanja pokazala izvrsne rezultate sazrijevanja bebine probave i smanjenja mogucih grceva nakon poroda,ako majka od 32.tt uzima probiotike Omni Biotic Panda. Ja cu svakako poceti pa ako jos netko zeli,htjela sam podijeliti info🤗
Ne znam je li jos neka od vas na temi jesenske bebe,tamo je bas veselo,stizu bebice svaki dan i nekako mi je bas optimisticno to procitati. Jos malo i kod nas ce tako krenuti🙏😀🤞
Baš zanimljivo! Jel bitno koji probiotici ili? Bas cu istražiti jos po internetu :)
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Omni Biotic Panda,jedini koji su ciljano radjeni bas za trudnocu od 32.tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji