Bluemoon, upisi trudnicki tecaj zagreb, odmah ti izbaci stranicu i tamo imas emailove i termine na koje se mozes prijaviti. S tim da imas i rokove za prijavu.
Sto se tice najlonki, nasla sam u h&m-u, ali iskreno, nit je neka kvaliteta nit je razlika od obicnih. I obicne mogu nategnuti preko trbuha. U mulleru i dm-u nisam nasla. Bas cu pogledati preko asosa, jel imaju i debele, tipa do 100dena?
Za kile kazu da se najvise i dobije u zadnjem tromjesecju. Al nemojte brinuti cure, sve ce se to skinuti kad krenemo trckarati za bebama
mart14 ja sam uzela Natural Wealth, pila sam 2 noci pa prestala jer se bolovi hvala Bogu nisu ponavljali
Lei_Be eto bas mi je drago da si otpustena kuci ❤ samo polako, odmaraj i miruj.. bit ce to sve super!
Ustvari vec i je super - CTG uredan, cerviks u granicama normale
A da pitas mozda da ti prepisu i Spasmex u slucaju da se bolovi nastave?
Kako si sad?
Lako za krevetic i razgledavanje, najvaznije da ti budes dobro.. sve se stigne pomalo 😊
nina_1805 cestitam na ulasku u 3. tromjesjecje! Vec smo mi prave trudnice... jel mozete vjerovat da je vec otvorena tema ljetnih beba 2021 😳😳
Vjencanje u petak 😍😍😍 prekrasno 💕
Vjerujem da ti se nakupilo tih slatkih obaveza koje moras rijesiti, al kako i sama kazes - nakon toga samo uzivancija i iscekivanje bebaca 😊😊
Lullee svaka cast na ideji za tablicu!! Bilo je krajnje vrijeme da i zimske bebice dobiju svoju ❄❄❄
matea1201 ime Irina mi je toliko prekrasno! 🥰🥰🤩💖
santina pa bas ti hvala na brizi za svaku od nas! Tako je, drzimo se zajedno 💓💓
flower93 nemoj citati negativna iskustva, cinjenica je da blizanacke trudnoce cesce zavrsavaju prijevremenim porodom.. no to nije pravilo
Jako puno ih dogura do cca 35tt sto je odlicno! A neke uspiju i do samog termina doci
U svakom slucaju ipak malo uspori tempo
Ne sumnjam ni najmanje u vas troje 🤞😃💜💙
LeLa2807 odlicno vijesti vezane uz cerviks! Vidis da si se bez razloga brinula 😊 cestitam na urednom pregledu i velikom djecacicu 😍😍
Senoritakova prije svega jako mi je zao sto imas tako teska iskustva s trudnocama! Ne mogu ni zamisliti koliko mora biti tesko cijelu trudnocu strogo mirovati, naklon do poda ❤ 9mj se u jednu ruku cini jako jako dugo kada je u pitanju trudnoca poput tvoje, no u drugu ruku sve ono sto slijedi nakon tih mukotrpnih par mj se itekako isplati... jos malo pa ces i ti uzivati sa svojom djecicom i u aktivnostima koje te raduju ❤
A ovo za cerviks, da se ne moze produziti, mi je sokantno! Pa zar je moguce da isti doktor, isti UZV moze bas toliko "fulat"??
MiMi evo ja sam se vagala kod gineko u pon, sa 29+4 - na +3,5kg sam
Mjesecima sam slabo dobijala na tezini, i sad otprilike svakih 10ak dana dobijem 1kg... cini mi se da ce to na kraju biti super
Tomica01 wow! Svaka cast i tebi sto si se ukljucila u azuriranje tablice! Ovo je bas lijepo 😊❤
dorapamidora jako lijepa imena ste izabrali za vase decke 😍🤩 u ovoj nasoj maloj skupinici imamo 3 djecaka koja ce nositi ime Toma! 😃
Lilo ma nije previse, imas neki izracun prema svojoj visini i tezini prije trudnoce koliki interval je normalan sto se tice dobitka kg pa mozes provjerit, al meni se to sve cini normalno. Ajme ja imam dane da utrpam svega i svacega, a na dane se uspijem primiriti😬. Svi smo razliciti, neko dobiva malo po malo, neko odjednom..
Hvala ovčica, budem.
Ima od 100 dena na Asosu, te nisam jos narucila, zasad sam 15 dena prozirne i 40 i 50 dena crne. U kosarici mi je bilo i od 20 dena crne al dok sam se ja odlucila na narudzbu - prodalo se. Iskreno nisam probala obicne najlonke, trbuh ce jos rasti a mrzim da mi “padaju” sto sam nekako mislila da ce biti slucaj s obicnim.. ne znam, neka panika me oprala da necu u nista stati, a za posao ne mogu tajice 😂 tako da sam se odlucila opremiti.. ti si u H&M nasla fizicki u ducanu?
Sto se tice kila znam da cemo ih otopiti, samo zelim uzbjeci nezdravo debljanje, mislim da je pola kg tjedno neki interval, a ja sam cak nesto vise od kile, 1,3kg..
LeLa2807 jesu ti popustili bolovi? Ne znam na sto bih prvo pomislila, svaka bol je tako razlicita i individualna
Ako se kod tebe nastavi ja bi se javila na pregled premda si bila u prosli pet
Senoritakova evo kako odgovaram po redu, samo da se nadovezem na tvoje kasnije postove
Bas sam se rastuzila kad sam procitala ovo da se osjecas kao da nesto uskracujes svojoj djevojcici, ona je jos malena al ipak mislim dovoljno velika da moze shvatiti da mama mora odmarati
Jos malo! ❤
I stvarno je zalosno da su posjete zabranjene... nek traze korona test ili nesto, al trebali bi omoguciti posjete pa makar djevojkama (i opcenito ljudima na svim odjelima) koji duzi vremenski period provode u bolnici.... 😔😔
Takoder evo, nikad al nikad ne bih pomislila da je stajanje manje zlo nego sjedenje! Sokirana sam s tvojim iskustvima tokom voznje autom i tijekom cekanja na pregled
A ja se jos bojim kad moram stajat u busu umjesto sjedit da necu naskodit bebi 😮😮
Bas cu sada potpuno drugacije razmisljati!
Evo i mene tu :) cestitam na super pregledu 🥰🥰🥰
Jesi radila OGTT?
Jel te prosla prehlada?
Nova19 ma bas lijepe vijesti sa pregleda 😊💕 drago mi je da je sve ok, cestitam 💙
Koje tablete za zeljezo sada pijes?
Cvitka svaka informacija je dobrodosla! Bas sam razmisljala vec o tom kolutu za kupanje
mimi0402 evo ja sam ti prosli petak i subotu opet umirala od bolova, u ponedjeljak je bio pregled i hvala Bogu bolovi u donjem dijelu leda i menstrualni bolovi kod mene nisu izazvali otvaranje niti skracivanje cerviksa
A i CTG je uredan
Uzela sam magnezij, imam i Spasmex koji mi je prepisan u slucaju da se bolovi jave i eto... od subote do sad sve super!
A ti si eto isto bila na kontroli, i ako je sve uredu i ako doktor ne vidi razloga za brigom... mislim da ne moras razbijati glavu s tim
santina drzim fige da ti ne bude potrebna transfuzija!! 🤞🤞 svakako nam javi nalaze nakon vadenja krvi
Nadam se da je situacija ipak krenula malo nabolje.. i sretno u ponedjeljak na pregledu! ❤
Ja nikad nisam imala problema sa zeljezom i anemijom, al zadnji nalaz mi je dosao ne bas dobar... pa mi je prepisan Heferol kojeg niti pijem niti mislim pit
Vjerujem da je rezultat bio malo losiji jer bas u periodu vadenja krvi nisam jednk vrijeme pila prenatale, pa sam se ustvari samo vratila na njih
Lullee wohoo velika bebica 🤩🤩🤩 neka neka, neka bebac samo raste 😊🥰❤
Lilo23 lijep trbuscic! 😊😍
Tomica01 vidis uopce nisam znala da Muller i DM imaju najlonke za trudnice, to bas moram pogledat... 😃 a bila sam zalosna jer sam propustila one iz Lidla
unknown_girl eh zao mi je sto te svasta nesto snaslo
Vjerujem da ti nije po volji sto se moras pridrzavat dijete, meni bi to bio zivi uzas.... al glavni cilj je da beba bude dobro pa se zbog nje i isplati malo zrtvovati
Odlicno je pak sto je s bebolinom sve super 💓💓💓
Ja sam radila OGTT krajem 12tt jer mi je na regularnom vadenju bio povisen malo secer (5.4)... OGTT je bio super - 4.9, 8.4, 6.1, al ja ti svejedno moram biti na dijetnoj prehrani zbog tog prvog povisenog secera (premda mi je na posljednjem vadenju isto sve bilo super - secer 4.4)
nina_1805 oho kilica i pol! Bas divno 😍😍
Jackie hello! Evo tebe ponovno ovdje 😃
Vjerujem da jedva uspijevas pronaci vremena uz malu bebu i sve ostale obaveze 😏 31tt vec 🤩
Nisam uopce razmisljala o tome gdje cu roditi, zivim u Ri i logicno izbor mi je bilo Rijecko rodiliste
LeLa2807, matea1201, nina_1805, Lei_Be, ovčica divni su vam trbuscici! Svaki poseban na svoj nacin 😍❤
BlueMoon za kilazu je pitala MiMi pa necu opet pisati haha
I ja sam se tek sad u 3. tromjesjecju pocela osjecat kao trudnica 😄😃💓
Ja doslovno nemam sta obuc hahaha al me tjesi da ionako nemam di ic sad usred jeseni i kise 😆😆
Divno je cut da je beba dobro ❤ a ti svakako miruj!! Koliko si sada otvorena
Lilo23 hvala ti, al i ti se meni činiš baš ko fit trudnica😁 bome sam ja do sada dobila 5kg, s tim da se tjedan dana nisam vagala pa vjerojatno i više🙈 istina, najbitnije da bebice lijepo rastu. svaka ima lijepi trbuščić na svoj način😊 tea22 hvala, i meni je ime baš prekrasno😍
Bluemoon, da, bas imaju fizicki u h&m-u. U pakiranju su 2x, imaju crne i boje koze, 55kn. Ali losa kvaliteta, zapnes s noktom i odu papa
Lilo ma nije previse, imas neki izracun prema svojoj visini i tezini prije trudnoce koliki interval je normalan sto se tice dobitka kg pa mozes provjerit, al meni se to sve cini normalno. Ajme ja imam dane da utrpam svega i svacega, a na dane se uspijem primiriti😬. Svi smo razliciti, neko dobiva malo po malo, neko odjednom..
Hvalaovčica,budem.
Ima od 100 dena na Asosu, te nisam jos narucila, zasad sam 15 dena prozirne i 40 i 50 dena crne. U kosarici mi je bilo i od 20 dena crne al dok sam se ja odlucila na narudzbu - prodalo se. Iskreno nisam probala obicne najlonke, trbuh ce jos rasti a mrzim da mi “padaju” sto sam nekako mislila da ce biti slucaj s obicnim.. ne znam, neka panika me oprala da necu u nista stati, a za posao ne mogu tajice 😂 tako da sam se odlucila opremiti.. ti si u H&M nasla fizicki u ducanu?
Sto se ticekilaznam da cemo ih otopiti, samo zelim uzbjeci nezdravo debljanje, mislim da je pola kg tjedno neki interval, a ja sam cak nesto vise od kile, 1,3kg..
Pregnancy weight gain calculator... to treba upisat u net, unijet podatke i onda ti izracunaju koliki je prirast na tezini normalan
Pozdrav cure,
Pratim vas već neko vrijeme!
Da li ijedna od vas ima žgaravicu? Ja sam u 26 t. I bas me počelo ubijat. Čak nekad bude cijeli dan.. 😭 imate li vi nešto da vam pomaze?
25.12. Baby L 💜
Tea nije mi receno koliko sam otvorena, zapravo stoji omeksano i ulozivo za vrh jagodice, tako da je to u biti koliko sam otvorena. Al duljina cerviksa super, unutarnje usce zatvoreno tako da bi trebalo biti sve u redu, nadam se. Jos za bebu nemam nista nista. Malo me panika. Drago mi je da si ti sad dobro, procitala sam da si provela vikend u bolnici. Ne ponovilo se! Ja ti imam neke slicne heferolu koje izbjegavam piti, radije pijem neke iz ljekarne koje mi ne padaju tesko na zeludac, iako imaju manje zeljeza al... bar mi ne dode muka.
Ima li netko problem sa pritiskom u prsima? U tri navrata sam pocela osjecati stezanje, jednom je samo bilo neizdrzivo, ustajala sam po noci, probala stajati sjediti.. ne znam od cega je doslo, a gin sam zaboravila pitati jer nisam povezivala s trudnocom. Sinoc sam guglala i naravno svasta nesto pise, ne zelim panicariti..
Sortiraj odgovore
Najstariji