Ovčica hm, ne znam kakva ce bit kvaliteta ovih s Asosa, kad obucem javim..
Lilo ma to je sve dobro, ne brini. Al da bi nam svima bilo oametnije gledati da sto zdravije jedemo - bi 😂
Pozdrav cure,
Pratim vas već neko vrijeme!
Da li ijedna od vas ima žgaravicu? Ja sam u 26 t. I bas me počelo ubijat. Čak nekad bude cijeli dan.. 😭 imate li vi nešto da vam pomaze?
Ja sam do sad samo 2 puta imala probleme sa zgaravicom, nista mi nije pomoglo.... evo nadam se da mi se vise ni nece javljati jer ne znam kako bi si pomogla, pa samim tim ni tebi ne znam dat neki savjet haha
Znam da se preporucuju bademi, mineralna... mozda cure imaju jos savjeta 🤷♀️🤷♀️
Tea nije mi receno koliko sam otvorena, zapravo stoji omeksano i ulozivo za vrh jagodice, tako da je to u biti koliko sam otvorena. Al duljina cerviksa super, unutarnje usce zatvoreno tako da bi trebalo biti sve u redu, nadam se. Jos za bebu nemam nista nista. Malo me panika. Drago mi je da si ti sad dobro, procitala sam da si provela vikend u bolnici. Ne ponovilo se! Ja ti imam neke slicne heferolu koje izbjegavam piti, radije pijem neke iz ljekarne koje mi ne padaju tesko na zeludac, iako imaju manje zeljeza al… bar mi ne dode muka.
Ima li netko problem sa pritiskom u prsima? U tri navrata sam pocela osjecati stezanje, jednom je samo bilo neizdrzivo, ustajala sam po noci, probala stajati sjediti.. ne znam od cega je doslo, a gin sam zaboravila pitati jer nisam povezivala s trudnocom. Sinoc sam guglala i naravno svasta nesto pise, ne zelim panicariti..
Dobro mozda onda nije toliko strasno... ja sam isto uloziva za vrsak prsta, unutarnje usce zatvoreno, cerviks po zadnjem 3.3... nitko mi nije spominjao mirovanje
Ja sam jucer prvi put kupila nesto za bebu (neracunajuci robicu)! Bas se osjecam super povodom toga, jos nemam ni krevetic ni kolica al vjerujem da cu sve stici 😄😄
Da provela sam vikend u bolnici.. nista strasno, sve je dobro zavrsilo 😊
Hvala ti za savjet vezan uz zeljezo! Al ja ga stvarno ne mislim piti, nikad nisam imala problema pa ne vidim zasto bi bio zabrinjavajuc jedan nalaz koji nije bas u skladu sa intervalima 🤷♀️🤷♀️
.
Ja sam se malo previse raspisala 😅😅 pisi i ti sta jos ima kod tebe
Nemam iskustva sa pritiskom niti stezanjem u plucima, ne zvuci nimalo ugodno 😳😳
Hvala ti!
Inače od početka trudnoće san povraćala do otprilike 17-18 tjedna . I onda se smirilo pa sad je krenula žgaravica. Haha
Ništa sta se tiče toga me nije preskočilo.. 😒
25.12. Baby L 💜
Žgaravica me zna uhvatit kad pretjeram sa svime ali inače nemam problema,sto se tiče pritiska u prsima znalo mi se desiti sad u zadnje vrijeme,otkako sam ušl u treću rundu da me uhvati i kao zadišem se bez obzira jesam mirovala ili ne.. Mislim da mi nekako bebač pritisce pluca pa da nije strasno,nije ni često..
Jel ima itko ideju što ćete nositi kao jaknu/bundu/kaput odnosno da li se isplati naručivat model posebno za trudnice,jer neka zimska jakna je potrebna kaj ne? Ja svoju ne mogu preko trbuha sada..
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Marlene1 meni za žgaravicu pomaže samo soda. na žličicu i vode...iako u prošloj trudnoći ni soda nije uvijek pomagala, doslovno sam na sjedeći spavala, sjedila na krevetu u noći i šetala, mislila sam da ću poludjeti kolko je to grozno bilo
Onda smo iste!
Citala sam da mame koje imaju žgaravicu rađaju bebe sa puno kose .. sad jel ti istina💁🏻♀️
Inače sam izgubila oko 3 kila kroz povraćanje i sad sam zapravo na nuli sta se tiče kilaže .. nisam dobila niti jedno kilo. Neznam sta će dalje biti s obzirom na žgaravicu i da mi se opet ne jede ništa ! Kad netko kaže blaženo stanje Haha . Inače nikakvih drugih problema neman . Prošle godine sam imala spontani u 9 tt. Ova trudnoca je fala Bogu školska !!
I kod mene je curica. Termin 31.12
25.12. Baby L 💜
Žgaravica me zna uhvatit kad pretjeram sa svime ali inače nemam problema,sto se tiče pritiska u prsima znalo mi se desiti sad u zadnje vrijeme,otkako sam ušl u treću rundu da me uhvati i kao zadišem se bez obzira jesam mirovala ili ne.. Mislim da mi nekako bebač pritisce pluca pa da nije strasno,nije ni često..
Jel ima itko ideju što ćete nositi kao jaknu/bundu/kaput odnosno da li se isplati naručivat model posebno za trudnice,jer neka zimska jakna je potrebna kaj ne? Ja svoju ne mogu preko trbuha sada..
U kojem si tjednu? Cula sam dosta prica za pritisak na pluca, posebno pred kraj trudnoce. Nema tu pomoci.
Sto se tice zimske jakne, ne mislim nista kupovati, oblacit cu se slojevito a preko trbuha prebaciti dugacki sal da grije trbuh kolko tolko. Recimo, frendica je uzela jaknu od mame pa je izgledala ko medo
Cure bas mi je drago da ste se raspisale i da nam je forum malo zivnuo😀
Ogtt i meni je srednja vrijednost povisena pa sam na dijeti,fali mi slatko full😭,ali sam disciplinirana za sad. Radila sam hga1c i nalaz je uredan i ginic mi je objasnio da je taj nalaz vazan za dijagnozu gestacijskog dijabetesa i da ga nemam,ali da moram smanjiti unos secera da se ne bi razvio.
S kilazom sam na +11kg i uopce se ne osijecam debelom,imam velik trbuh i to je to,tako mi je bilo i u predhodnim trudnocama,vjerujem da cu do kraja dobiti jos 5-6kg🤷♀️Velicina trbuha je jako individualna i ovisi o anatomiji zene,moji su uvijek bili ogromni i odmah su se pojavili,po trbuhu sam i posumnjala da sam trudna😂
Sa zgaravicom nemam iskustva uopce,cula sam da coca cola pomaze.
Curke koje morate mirovati,svaka cast,drz’te se i da vam vrijeme prodje sto brze🙏💪 Zene su zmajevi,svasta mi istrpimo samo da su nam bebice dobro i zdravo🙏❤️💙
Odjeca mi je nocna mora i glupo mi je bilo sto kupovati zbog mjesec dva nosenja. Uzela sam si 1 traperice u H&M,najlonke i tajice i to je to. Ugurat cu se u kaput stari nekako,valjda,u jaknu necu moci. Uglavnom mi je plan zgurati se u staru odjecu i kupovati sto manje😂 ja sam obje svoje curke rodila u ljeto i to mi je bilo genijalno,ovo mi je prva zimska bebica i jos nista nisam pripremila,ni odjecu ni kolica ni krevetic,bas nista,sve nesto odgadjam s pripremama,kao imam vremena....
Meni je termin pocetkom 12og mj, zivim u Ri gdje u to doba jos i nije strasno hladno... pa vjerujem da mi "trudnicka" jakna nece biti potrebna.... zamisljam eventualno da cu obuc debeli dzemper, pa iznad njega nosit otkopcanu jaknu il kaput
Sortiraj odgovore
Najstariji