Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    22. Rujan 2020. 18:43

3.trudnoca i nikad nisam bila na tecaju😬nikako se s vremenom nisam mogla posloziti,a sad vise ni nema smisla😂
    I meni je zadnji nalaz pokazao anemiju,imala sam to i u prosloj trudnoci i pomogao mi je jedino Kendural C,nijedno drugo zeljezo se nije primalo,sad sam ga opet pocela piti ujutro nataste uz toplu vodu u koju iscijedim limun,plus prehrana cikla,crveno meso,teleca  jetra,lisnato povrce...
    Bila sam na ultrazvuku i bebac je 2 tjedna veci,ima 1490g,doktor mi je doslovno rekao tko ce to rodit?!🤪 Ma samo nek je sve ok🙏Nadam se da i oni malo fulaju u procjeni😂

• Lullee
    22. Rujan 2020. 19:22

Lilo prekrasan❤️Ja vec izgkedam kao da sutra radjam😂🤦‍♀️

ovčica
    22. Rujan 2020. 20:28

Lilo, bas ti je super trbuscic! 
    Cure, jel znate gdje mozemo kupiti trudnicke najlonke? Tanke, deblje, svakakve? Bojim se da ce stiskati ove obicne.

student13ica
    22. Rujan 2020. 20:47

Meni je termin 1.2. 🤗
    Ja sam bila na online tečaju, trajao je 2 dana (možda je netko i sudjelovao tu), ali prvi dan su mislili da se može priključiti 250 ljudi, a na kraju je moglo samo 100, pa se mi ostali nismo uspjeli priključiti. Tako da sam bila samo 2.dan, preskočila porod i te muke 🙈 ali ću se prijaviti u 10mj.opet..

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

student13ica
    22. Rujan 2020. 20:48

ovčica

Lilo, bas ti je super trbuscic!Cure, jel znate gdje mozemo kupiti trudnicke najlonke? Tanke, deblje, svakakve? Bojim se da ce stiskati ove obicne.

Bilo je u Lidla, a vidila sam da imaju i još. Barem u ovom kod mene. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

ovčica
    22. Rujan 2020. 21:11

student13ica

ovčica

Lilo, bas ti je super trbuscic!Cure, jel znate gdje mozemo kupiti trudnicke najlonke? Tanke, deblje, svakakve? Bojim se da ce stiskati ove obicne.

Imali su strample, ali zanimaju me bas najlonke 😁

Nova19
    22. Rujan 2020. 21:39

Ja Isto imam problema sa željezom... pijem heferol 2*1 ali od sutra prelazim na neke druge koje ne stvaraju problem sa stolicom... vidjet ću ako pomaze a nadam se sa hoće 🤞🏻
    Ja sa prvom nisam išla na tečaj i pustili su muza bez problema na porod (SV. Duh), planiram i sada tako... još sam mislila ići ali kako je nastala ta korona a online mi se fakat ne da zezati pa ćemo nadam se i ovaj put uspijeti ovako...
    Inače za tablicu, meni je termin 22/12 i za sada je SV.Duh kao opcija za bolnicu ☺️

• Lullee
    22. Rujan 2020. 21:44

Ja sam jucer kupila najlonke u H&M,nisam ih jos isprobala taman se suse😀

Tomica01
    22. Rujan 2020. 22:14

Ovčice mislim da najlonke za trudnice imaš i u dm a, jesi gledala? Pa čak i u milera

Lilo super ti je bušica!!  👍🏼

Mart14
    22. Rujan 2020. 22:48

ovčica

student13ica

ovčica

Imali su strample, ali zanimaju me bas najlonke 😁

Imaš u dm-u! Čak dobijes popust u njihovom trudničkom paketu ako se ne varam :) 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.