Nadam se da nikome ne smeta, malo sam uredila tablicu, da je Lulli lakše ;)
Pa možete i vi tako promjeniti svoj termin i ime, grad ako želite ...
Bravo Tomica,ja danas nisam nista stigla i super je da nasu malu listu odrzavamo zajednicki🤗😀🤞
Lullee bravo za tablicu, super je 😍 ja se nadam da ćemo se uskoro dogovorit za ime, pa da ti mogu napisat da dopuniš 😁 a što se bolnice tiče -> Ulm 🇩🇪
Santina hvala na brizi ❤ bolovi su se danas značajno smanjili, ali moram i dalje mirovati… stvarno mislim da je neki mišić u pitanju, samo što je čudno što me uhvatilo iz čista mira kad sam sjedila.. hajde da sam nešto radila, ali ovako 🤷♀️
Kako vi cure stojite sa imenima? Jel još uvijek traju pregovori ili imate već spremno? 😊
Cekaj i ti ces rodit u Ulmu kako mi je to promaklo 🤗😍😍😍
🙏❤💙
Lullee bravo za tablicu, super je 😍 ja se nadam da ćemo se uskoro dogovorit za ime, pa da ti mogu napisat da dopuniš 😁 a što se bolnice tiče -> Ulm 🇩🇪
Santina hvala na brizi ❤ bolovi su se danas značajno smanjili, ali moram i dalje mirovati… stvarno mislim da je neki mišić u pitanju, samo što je čudno što me uhvatilo iz čista mira kad sam sjedila.. hajde da sam nešto radila, ali ovako 🤷♀️
Kako vi cure stojite sa imenima? Jel još uvijek traju pregovori ili imate već spremno? 😊
Zar i ti? 😍😍
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Zar i ti? 😍😍
Pa da 😍😍
🙏❤💙
Tea22 Vita 3.12.❤️BlueMoon 29tt curica❤️Petit Piglet 28+5 ttLullee 9.12. decko,Petrova Zg💙nina_1805 10.12.Nova19 26+4tt decko💙Ovcica 01.01. curica❤️Matea1201 25+2ttLilo23 25+1 curica❤️Lela2807 2.01.dorapamidora 25+1 tt,2 decka💙💙mimi402 2.01.Evo i mene tu:) 25+1 tt,curica❤️Lei_Be 8.01. decko💙Tomica01 23+1 ttUnknown_girl 23+1 tt decko💙Lalla 23+0tt decko💙Santina 22+6Misslolica 22+2ttStudent13ca 20+6 decko💙Green 20+1tt curica❤️Miki94 21.02.Flower93 18+3MiMi 17+5Cvitka decko💙
Mozete i mene dodati u tablicu.
Termin mi je 1.1.2021. Rodit cu u Zg na Sv.duhu.
Cekamo dva decka - Jakov Toma 💙 i Mihael Maro 💙
NASI TERMINI - ZIMSKE BEBE 2020/21 ❄️
Tea22 - 3.12. VITA ❤️ - Rijeka
Lucija987 - 04.12. ANTE 💙 MATEA ❤️ - Ulm
BlueMoon 29tt curica❤️
Petit Piglet 28+5 tt
Lullee - 9.12. decko 💙 Petrova Zg
nina_1805 - 10.12.
Nova19 - 26+4tt decko💙
Ovcica - 01.01. curica❤️
Matea1201 - 31.12. IRINA ❤️ Merkur Z
Lilo23 - 01.01. ❤️ Sisak
Dorapomidora - 01.01. JAKOV TOMA 💙
MIHAEL MARO 💙 Zagreb, Sv Duh
Lela2807 - 2.01. LIAM 💙 Rijeka
mimi402 2.01.
Evo i mene tu:) 25+1 tt,curica❤️
Lei_Be - 8.01. decko💙 Ulm
Tomica01 - 15.01. TOMA 💙 Karlovac
Unknown_girl 23+1 tt decko💙
Lalla 23+0tt decko💙
Santina - 17.01. HELENA ❤️
Misslolica - 21.01. KIAN 💙
Student13ca - 20+6 TOMA 💙
Green - 20+1tt curica❤️
Miki94 - 21.02.
Flower93 - 20.02. ❤️💙
MiMi 17+5
Cvitka decko💙
Ja sam u prva tri mjeseca izgubila 5 kg, a sad sam ih nadoknadila tako da sam tehnički na 0.
Lijep pozdrav curke, pisala sam na početku. Onda sam se prebacila na temu serklaže, ali vas redovito čitam.
Naime, ovo mi je 3. trudnoća(1 spontani u 18t), prošlu trudnoću preležala u Petrovoj, ovu sada ležim malo u bolnici malo doma. Imam insuficijenciju cerviksa pa mi je potrebna serklaža da bi uspjela izdržati trudnoću. Čitala sam na prethodnim stranicama da pišete o duljini cerviksa, to sam diplomirala od silne literature koje sam čitala. Nažalost cerviks kad se skrati ne može se produljiti ma koliko ležale i odmarale. Samo se može prestati skraćivati. Ove različite mjere su greške u mjerenju. Važno je usporiti i NE SJEDITI. Tad je pritisak na cerviks najveći. Ja već 2 mjeseca ležim strogo, na ležeći jedem, prosetam 10ak minuta i tusiranje kratko. Čuvajte se i pitajte ako vas nešto zanima o toj temi.
Hej, kakvo je onda hodanje za cerviks?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure mene od jutra trbuh boli onako po sredini, oko i ispod pupka rekla bih skroz lagana menstrualna bol, ali konstantna. Posto sam bila na pregledu u petak stvarno ne mislim da je nesto ozbiljno sad najednom.. Jel boli koju tako?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji