Tea, ti onda bas odmaras kad ti se cerviks produzuje? Sto ukljucuje tvoje mirovanje?
Dosli moji nalazi,blaga anemija ocekivano,ali me ogt izludjuje😭😭 Prvi secer mi je 4,9,drugi 10,6,treci 6,7. Taj drugi mi je povisen,granica je 10,soc ginekolog mije dao uputnicu za Guk profile na Vuk Vrhovcu,u ponedjeljak idem k svom ginekologu privatno da vidim sto ce on reci. Problem je sto te danas odmah svrstaju pod gestacijski dijabetes,a pomisao da moram bit na pikanju 24h me deprimira. Drzim dijetu i gladujem,sanjam sladoled...jos 11 tjedana dijete🤪
Poudrav drage trudnice trenutno saž 24 tj imate li vi kakve bolove tipa menstrualne i bol u ledima lagano par dana ih imam onda bude ok i tako u krug... Oped mi se pocelo to desavati iako jr neko vrijeme bio mir
Poudrav drage trudnice trenutno saž 24 tj imate li vi kakve bolove tipa menstrualne i bol u ledima lagano par dana ih imam onda bude ok i tako u krug… Oped mi se pocelo to desavati iako jr neko vrijeme bio mir
Pozdrav..
I mi smo sada u 24 tjedni trudnoće.. isto tako imam bolove nalik menstrualnim od kojeg 18 tj. koji nisu svakodnevni već se javljaju tu i tamo..to je sve normalno kako se maternica širi i kako beba raste nemaš razloga za brigu to su sve čari trudnoće😊😊
Liam💙
25.12.2020
Tea, ti onda bas odmaras kad ti se cerviks produzuje? Sto ukljucuje tvoje mirovanje?
Bas naprotiv, ja ti se uopce ne odmaram
Mislim nije da se bavim nekim ekstremnim, alpinistkickim sportovima... al potpuno sam jednako aktivna kao i prije trudnoce
Bas zato i mislim da mirovanje uvelike moze pomoc, ako se meni cerviks s vremena na vrijeme produzi i bez strogog mirovanja!
Dosli moji nalazi,blaga anemija ocekivano,ali me ogt izludjuje😭😭 Prvi secer mi je 4,9,drugi 10,6,treci 6,7. Taj drugi mi je povisen,granica je 10,soc ginekolog mije dao uputnicu za Guk profile na Vuk Vrhovcu,u ponedjeljak idem k svom ginekologu privatno da vidim sto ce on reci. Problem je sto te danas odmah svrstaju pod gestacijski dijabetes,a pomisao da moram bit na pikanju 24h me deprimira. Drzim dijetu i gladujem,sanjam sladoled…jos 11 tjedana dijete🤪
Bas mi je zao zbog takvog nalaza 😣 ne znam kako da te utjesim, kad ne znam ni kako bi samu sebe utjesila na tvom mjestu haha
Ako budes isla na edukaciju o prehrani, dat ce ti nekakve ideje s cime da se alternativno zasladis 😅
Premda ja vjerujem, da ukoliko uspijes iskontrolirati secer da bude unutar granica normale... da mozes tu i tamo i zgrijesiti 😃
Poudrav drage trudnice trenutno saž 24 tj imate li vi kakve bolove tipa menstrualne i bol u ledima lagano par dana ih imam onda bude ok i tako u krug… Oped mi se pocelo to desavati iako jr neko vrijeme bio mir
Imam da.. tocno takve, prije tjedan dana i opet sinoc... strasno, uzela sam si danas magnezij (do sad ga nisam pila)
Pa cemo vidjet, nadam se da ce pomoc
Imam da.. tocno takve, prije tjedan dana i opet sinoc… strasno, uzela sam si danas magnezij (do sad ga nisam pila)
Ja znam osjetit takve bolove,ali povremeno i kratko, par minuta svakih 4-5 dana otprilike. Kakav magnezij uzimate? Šumeći koje marke?
S koliko tjedana se radi ogt test? Ja sam prošla 26. i nitko ništa ne spominje 🤷🏼♀️
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Hvala svim curama na odgovorima ❤
Tea mi smo danas došli doma, na kućnu njegu.. bila sam u bolnici za ginekologiju i porođaje u Ulmu.. svaki CTG osim predzadnjeg je bio uredan jer je bebač stalno bježao pa se malo malo puls prekinuo 😅 sat vremena poslije smo ponovili i bilo je ok 😊
Dali su mi samo 1000mg paracetamola protiv bolova, ništa drugo.. što se bolova tiče, oni su još tu, kod kretanja, ali nije toliko strašno ko što je bilo.. ni doktori nisu 100% sigurni šta bi moglo biti, ali sumnjaju na mišić, pa sad par dana moram mirovati.. uglavnom, sa bebačom je sve u najboljem redu, to je najbitnije 💙
Što se tiče cerviksa, pitala sam i babice i sestre i doktorice šta i kako dalje, jel baš toliko opasno, jel se mora kontrolirat i slično, ono svi onako opušteno jest malo skraćen, ali sve je to u granicama normalne, kažu sve iznad 2,5 je dobro.. za 11 dana moram na kontrolu pa ćemo vidjeti 😊 i eto od današnjeg razgledavanja kolica i krevetića ništa, ali bit će prilike 😁
Kako ste vi curke? Kad su vam pregledi? Nadam se da je kod svake od vas sve ok 💕
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Imam da.. tocno takve, prije tjedan dana i opet sinoc… strasno, uzela sam si danas magnezij (do sad ga nisam pila)
Ja znam osjetit takve bolove,ali povremeno i kratko, par minuta svakih 4-5 dana otprilike. Kakav magnezij uzimate? Šumeći koje marke?
S koliko tjedana se radi ogt test? Ja sam prošla 26. i nitko ništa ne spominje 🤷🏼♀️
Ja sam prije uzimala magnezij direkt, ali to je bilo 185mg po vrećici i nije mi pomagalo, pa sam sad kupila tablete 500mg..
Ako se ne varam da se radi između 24. i 28. tt, neka me ispravi tko ako griješim 🙂 ja sam trebala radit jučer, ali pošto sam bila u bolnici morala sam otkazat termin, pa ću radit 30.09. kad imam i kontrolu.. tad ću bit 25+5
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji