Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    20. Rujan 2020. 09:30

Nina_1805, i tebi cestitam na ulasku u 3.tromjesjecje. A vidim da si jako aktivna i ceka te buran period. Cuvaj se i sve u granicama svojih mogucnosti. Nista trenutno nije bitnije od tog srculenca koje kuca ispod tvog, a ostalo ce se sve srediti. 
    Razumijem da je tesko neutralisati stres, i sama sam nedavno prosla i orolazim kroz to, jer su to krupne stvari u zivotu, ali pokusaj bar ti kad ja nisam uspjela. Sve to na kraju bude i prodje ☺️
    U svakom slucaju cestitke za sve i sretno!

flower93
    20. Rujan 2020. 09:37

Lullee meni mozes dodat termin 20.02. i cekamo curicu i decka, barem za sad ginic tako misli 😍
    Ja sam malo isprepadana događanjima na temi Blizanacka trudnoca.. Ima djevojaka koje se blize 30-om tjednu i na promatranju su u bolnici zbog moguceg prijevremenog poroda.. Ja sam ovih dana preaktivna.. Imali smo berbu jucer i bilo je tu previse posla.. Osjecam da me ledja ubijaju i stvarno mislim da moram malo stat na loptu.. Nisam bolesna pa stalno mislim kaj cu lezat i odmarat, ali trebam cuvat snagu za onaj najteziji period u blizanackoj trudnoci, a to je trece tromjesecje.. Nadam se da cu to sve uspjesno izgurat 😍

LeLa2807
    20. Rujan 2020. 10:49

Cure, evo i mene. Bili na pregledu u petak, malac ima 742g, cerviks se produžio sa 3.1., na 3.6. Wuhuuuu :)
    Nalaz secera mi je odličan, fali mi natrija jer ne Jedem slano to je tako oduvijek :D trose mi se rezerve hemoglobina sto znaci da idem prema anemiji uzela sam od elevita prenatale i dodatno sokove od cikle jer je dr rekla za sad ne piti zasebno željezo. Iduci pregled 18.10.
    Unatoc sterilnoj UK izgleda da po nalazima urina imam veliku upalu pa terapija naljevanje cajem od brusnice 2 l dnevno i ponovit nalaz. 

Lilo jesi dobila nalaze? 
    Ostalih tegoba nemam. 
    L je dosta aktivan ujutro i navecee, kroz dan ga osjetim ako lezim ili sjedim, dok hodam ne. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

ovčica
    20. Rujan 2020. 18:45

Nova19

Lulleesvaka čast za tablicu! Kako je lijepo se vidjeti u njoj 🥰

Slazem se! 

Lei_Be
    20. Rujan 2020. 19:30

Lullee bravo za tablicu, super je 😍 ja se nadam da ćemo se uskoro dogovorit za ime, pa da ti mogu napisat da dopuniš 😁 a što se bolnice tiče -> Ulm 🇩🇪
    Santina hvala na brizi ❤ bolovi su se danas značajno smanjili, ali moram i dalje mirovati... stvarno mislim da je neki mišić u pitanju, samo što je čudno što me uhvatilo iz čista mira kad sam sjedila.. hajde da sam nešto radila, ali ovako 🤷‍♀️
    Kako vi cure stojite sa imenima? Jel još uvijek traju pregovori ili imate već spremno? 😊

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Senoritakova
    20. Rujan 2020. 20:08

Lijep pozdrav curke, pisala sam na početku. Onda sam se prebacila na temu serklaže, ali vas redovito čitam.
    Naime, ovo mi je 3. trudnoća(1 spontani u 18t), prošlu trudnoću preležala u Petrovoj, ovu sada ležim malo u bolnici malo doma. Imam insuficijenciju cerviksa pa mi je potrebna serklaža da bi uspjela izdržati trudnoću. Čitala sam na prethodnim stranicama da pišete o duljini cerviksa, to sam diplomirala od silne literature koje sam čitala. Nažalost cerviks kad se skrati ne može se produljiti ma koliko ležale i odmarale. Samo se može prestati skraćivati. Ove različite mjere su greške u mjerenju. Važno je usporiti i NE SJEDITI. Tad je pritisak na cerviks najveći. Ja već 2 mjeseca ležim strogo, na ležeći jedem, prosetam 10ak minuta i tusiranje kratko. Čuvajte se i pitajte ako vas nešto zanima o toj temi.

• MiMi
    20. Rujan 2020. 20:20

Cure da vas pitam kako stojite s kilažom. Evo sutra sam 18 tt i 4 kg sam u plusu. 
    Dosta dobro sam se držala do prije dva tjedna i odjednom samo hop gore na vagi.

ovčica
    20. Rujan 2020. 21:30

Senoritakova, nadam se da ce ti sada sve proci u redu. Iskreno, divim se zenama koje moraju toliko paziti i gotovo cijelu trudnocu prelezati. Vjerujem da je tesko ali kad znas zbog kojeg cilja to radis, ulijeva neku nadu i pozitivizam. Kako se nosite s tim vi zene koje ste vec majke? Kad se ne mozes igrati s djetetom, kuhati, pospremati i sl.
    I hvala ti na detaljnijem objasnjenju za cerviks i njegovo skracivanje. 
    Mimi, ja sam dobila 4kg do sad. U prva tri, cetiri mjeseca sam mozda kilu dobila. Stvarno sam zadovoljna, zasad mi samo trbuh dobiva na izgledu  kazu da najvise dobijes u zadnja 3mj, paaaa vidjet cemo. Inace sam mrsavica, i ne brinem zbog kila, nek beba raste a kile cemo skidati nunanjem i trckaranjem za njima 🙈

Lei_Be
    20. Rujan 2020. 21:37

MiMi

Cure da vas pitam kako stojite s kilažom. Evo sutra sam 18 tt i 4 kg sam u plusu.
    Dosta dobro sam se držala do prije dva tjedna i odjednom samo hop gore na vagi.

Ja sam 5,7kg u plusu 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Tomica01
    20. Rujan 2020. 22:03

Tea22  - 3.12. VITA ❤️ - Rijeka
    BlueMoon 29tt curica❤️
    Petit Piglet 28+5 tt
    Lullee  - 9.12. decko 💙 Petrova Zg
    nina_1805 - 10.12.
    Nova19 - 26+4tt decko💙
    Ovcica - 01.01. curica❤️
    Matea1201 - 31.12. IRINA ❤️ Merkur Z
    Lilo23 - 01.01. ❤️ Sisak
    Lela2807 - 2.01. 💙 Rijeka 
    dorapamidora 25+1 tt,2 decka💙💙
    mimi402 2.01.
    Evo i mene tu:) 25+1 tt,curica❤️
    Lei_Be - 8.01. decko💙 Ulm
    Tomica01 - 15.01. TOMA 💙 Karlovac
    Unknown_girl 23+1 tt decko💙
    Lalla 23+0tt decko💙
    Santina - 17.01. HELENA ❤️
    Misslolica - 21.01. KIAN 💙
    Student13ca - 20+6 TOMA 💙
    Green - 20+1tt curica❤️
    Miki94 - 21.02.
    Flower93 - 20.02. ❤️💙
    MiMi 17+5
    Cvitka decko💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.