Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    16. Rujan 2020. 23:42

ovčica

Lei_Be

ovčica

Lei_Be

Cure, ja sad imam bol u trbuhu sa lijeve strane, počelo je iz čista mira.. drži me već skoro sat vremena i ne znam šta da radim.. kad sjedim nije strašno, ali ne mogu se pomaknut, ustat, hodat, niti leći 😟 jel nekome bilo tako? Da zovem dr ili čekam?

Mozda je meni slicno? Ako si citala gore

Jesam, ali sam mislili da je kod tebe bol iza.. mene već kontinuirano boli skoro 3 sata, ne mogu se uspravit, ko Quasimodo sam.. bili smo kod gin sad, sa bebom je hvala Bogu sve ok.. sad nas je poslala u kliniku na neke dodatne pretrage…

Ne, sa strane je bol. Bas ko grc i ne mozes se uspraviti. Na koje pretrage te salje? Jel imas temp, bol pri mokrenju i sl?
    I ujutro me lijeva noga zgrcila, popila sam magnezij. Bas smo u bolovima ovih dana, da :(

Nemam ništa od navedenog, samo užasna bol kod bilo kakvog pokreta.. cijeli dan smo bili u klinici, ne znam ni sama šta su mi sve radili.. urin, krv, brisevi, ctg, ultrazvuk... na kraju kaže da misli da nije sa ginekološke strane, ostavili su me u bolnici i dali mi nešto protiv bolova.. ne znam hoće li još kakve pretrage radit ujutro.. uglavnom, tek sad se osjećam bolje, nakon 12 sati bolova, i nadam se da će ostat tako i da sutra idemo doma.. bebač mi se malo malo javlja pa sam mirna 💙
    Kako si se ti riješila te boli? Jel prošlo samo od sebe ili?
    A što se grčeva tiče, meni su baš žestoki bili sa nedjelje na ponedjeljak, toliko su me hvatali u listovima da nisam mogla hodat u ponedjeljak.. a magnezij i kalij pijem redovno 🤷‍♀️.. točno se osjećam ko da mi je rok trajanja prošo 😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

santina
    17. Rujan 2020. 08:20

Lei_Be, zar i ti u bolnici? 😔 Zao mi je, nadam se da je to bilo samo nesto privremeno, da ce avi nalazi biti ok i da si sto prije doma okruzena dragim ljudima. 
    Tea, dobro si me uplasila. ☺️ Ali najbitnije da je sve dobro proslo i da je sve iza vas. Sada uzivaj u mazenju i ritanju. ☺️

Zao mi je sto je zavladao neki losiji period i sto dosta cura ima odredjene tegobe. Drzim fige svima da sto lakse prebrode ovaj period i da skupe snage za borbu dok ne prime svog andjela u ruke. Sigurna sam da je ovo samo par losijih dana, zbog vec mjenjanja vremena, astoloski ili ko zna cega, cim je "globalni" problem.
    Nove cure, dobrodosle. 

ovčica
    17. Rujan 2020. 09:44

Lei_Be

ovčica

Lei_Be

ovčica

Lei_Be

Cure, ja sad imam bol u trbuhu sa lijeve strane, počelo je iz čista mira.. drži me već skoro sat vremena i ne znam šta da radim.. kad sjedim nije strašno, ali ne mogu se pomaknut, ustat, hodat, niti leći 😟 jel nekome bilo tako? Da zovem dr ili čekam?

Mozda je meni slicno? Ako si citala gore

Jesam, ali sam mislili da je kod tebe bol iza.. mene već kontinuirano boli skoro 3 sata, ne mogu se uspravit, ko Quasimodo sam.. bili smo kod gin sad, sa bebom je hvala Bogu sve ok.. sad nas je poslala u kliniku na neke dodatne pretrage…

Ne, sa strane je bol. Bas ko grc i ne mozes se uspraviti. Na koje pretrage te salje? Jel imas temp, bol pri mokrenju i sl?
    I ujutro me lijeva noga zgrcila, popila sam magnezij. Bas smo u bolovima ovih dana, da :(

Nemam ništa od navedenog, samo užasna bol kod bilo kakvog pokreta.. cijeli dan smo bili u klinici, ne znam ni sama šta su mi sve radili.. urin, krv, brisevi, ctg, ultrazvuk… na kraju kaže da misli da nije sa ginekološke strane, ostavili su me u bolnici i dali mi nešto protiv bolova.. ne znam hoće li još kakve pretrage radit ujutro.. uglavnom, tek sad se osjećam bolje, nakon 12 sati bolova, i nadam se da će ostat tako i da sutra idemo doma.. bebač mi se malo malo javlja pa sam mirna 💙
    Kako si se ti riješila te boli? Jel prošlo samo od sebe ili?
    A što se grčeva tiče, meni su baš žestoki bili sa nedjelje na ponedjeljak, toliko su me hvatali u listovima da nisam mogla hodat u ponedjeljak.. a magnezij i kalij pijem redovno 🤷‍♀️.. točno se osjećam ko da mi je rok trajanja prošo 😂

A svasta, nadam se da ce vas brzo pustiti doma. Bitno da ti je bolje, vjerojatno si se i preplasila i jos time pojacala bol. Ako kazes da su te i noge boljele, mozda te samo nesto uklijestilo, zbog manjka magnezija. Javi sto su ti jos rekli...
    A ja tocno znam kad je bubreg u pitanju, makar sad bas nisam imala neke simptome osim tog 'grca'. Tako da sam odmah krenula piti puno tekucine. Tu i tamo osjecam bol. Nadam se da je bila lazna uzbuna. Ili da je ipak zbog trudnoce i sirenja. Do sad me pikalo na desnoj strani dok se trbuh sirio pa sam bila mirna znajuci da nije bubreg. Cim me krene na lijevoj, uhvate me strah i panika. 

• Lullee
    17. Rujan 2020. 13:11

Lei be drz’se nadam se da je nesto bezazleno💪🙏
    Ja sam jutros opet vadila krv,vec sam plava sva🤪ogtt i neki hga1c test nadam se da ce bit ok😊jucer sam vidjela muza na jedan dan nakon 3ipo mjeseca❤️I usla  u 3.tromjesjecje💪Iako mi se cini da sam godinama trudna,bas mi je spora ova trudnoca🤷‍♀️

• Katjuha
    17. Rujan 2020. 15:16

Pozdrav svima!
    Sori kaj upadam, ali kako to da si imala u Ljubljani pregled i kako je to funkcioniralo s obzirom na kovid, imala si potvrdu o pregledu pa su te pustili oreko granice?

• Katjuha
    17. Rujan 2020. 15:17

misslolica

Hello curke, odavno nisam bila na forumu, neke me se mozda sjecaju neke ne 😀😅 zadnjih dana sam se osjecala super, isla sam do Beca u kupovinu baby opreme i puno setala no po povratku sam imala zakazan uzv pregled u bolnici u Ljubljani jer je moja dr vidjela malo prosirenje bubreznih kanalica… malo je reci da sam juce u Ljubljani na tom pregledu bila sokirana brzinom odradjenog pregleda gdje su dijagnosticirali na oba bubrezna kanala prosirenja 9mm i 7mm (normalni su 4mm) i jos plus da je beba veca za cijeli tjedan… to me izbrzumilo pa sam isti dan otisla svojoj privatnoj koja ima isti aparat pa je i ona izvrsila mjerenja i kod nje je beba bila veca za 3-4dana sto je od pocetka tako i cak je uporedjivala slikicu tih bubreznih kanslica koju je ona pravila sa ovom iz Ljubljane te smatra da je dr u Lj greskom umjesto desnog kanalica izmjerila zeludac🤭😩 uglavnom objasnila mi je da nije nista za raditi paniku, do kraja to pratiti moze se povuci a moze se i povecati.. uglavnom to je to, ja sad mogu samo misliti pozitivno i da ce moj bebac biti dobro 🥰🥰🥰 Saljem vam svima puno pusa 💋💋

Sad vidim da nisam citirala

misslolica
    17. Rujan 2020. 15:56

Katjuha

misslolica

Hello curke, odavno nisam bila na forumu, neke me se mozda sjecaju neke ne 😀😅 zadnjih dana sam se osjecala super, isla sam do Beca u kupovinu baby opreme i puno setala no po povratku sam imala zakazan uzv pregled u bolnici u Ljubljani jer je moja dr vidjela malo prosirenje bubreznih kanalica… malo je reci da sam juce u Ljubljani na tom pregledu bila sokirana brzinom odradjenog pregleda gdje su dijagnosticirali na oba bubrezna kanala prosirenja 9mm i 7mm (normalni su 4mm) i jos plus da je beba veca za cijeli tjedan… to me izbrzumilo pa sam isti dan otisla svojoj privatnoj koja ima isti aparat pa je i ona izvrsila mjerenja i kod nje je beba bila veca za 3-4dana sto je od pocetka tako i cak je uporedjivala slikicu tih bubreznih kanslica koju je ona pravila sa ovom iz Ljubljane te smatra da je dr u Lj greskom umjesto desnog kanalica izmjerila zeludac🤭😩 uglavnom objasnila mi je da nije nista za raditi paniku, do kraja to pratiti moze se povuci a moze se i povecati.. uglavnom to je to, ja sad mogu samo misliti pozitivno i da ce moj bebac biti dobro 🥰🥰🥰 Saljem vam svima puno pusa 💋💋

Sad vidim da nisam citirala

Da imala sam prije zakazan pregled nego sam isla u at, ja zivim u Slo a At je na zelenom tako da nema opasnosti od putovanja tamo 

• Katjuha
    17. Rujan 2020. 16:04

misslolica

Da imala sam prije zakazan pregled nego sam isla u at, ja zivim u Slo a At je na zelenom tako da nema opasnosti od putovanja tamo

Aha, živiš u Sloveniji 
    Ja sam prije zatvaranja granica planirala roditi u Sloveniji, ali sada ne znam hoće li to biti moguće, pa pokušavam pronaći neke informacije 

Lei_Be
    17. Rujan 2020. 16:14

Hvala cure 😘 još nas ne puštaju kući, sad smo opet radili CTG, i dalje ne mogu otkrit zašto me to boli 🤷‍♀️ sutra ujutro poslije doručka još jednom moram na CTG, a dalje ćemo vidjeti...
    Ja se danas osjećam puno bolje, bebač se stalno javlja i samo hoću ić doma.. za subotu smo dogovorili ić u bebeći dućan da gledamo krevete i kolica, baš sam se bila veselila.. nekako se nadam da ćemo ipak ići 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Lullee
    17. Rujan 2020. 16:49

Dobro je  da su oprezni i da si pod nadzorom. Nadam se da ce otkriti od kuda boli i da ces u subotu veselo sopingirati💃🤞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.