Sretno na pregledu sutra curkama koje idu 🥰 ja idem tek 9.9. a zadnji mi je bio 29.07. Ovaj period je bas predugo izmedju ali osjecala sam se dobro i nisam isla ni privatno.. ja sam vam sad isto na fb grupi, lakse mi pratiti i mi smo si tamo vec sve super u komunikaciji ali dodjem i na forum da vidim sta ima ❤️ Ja se vec uveliko bavim sopingom, kupila sam mnogo robice za bebaca, danas sam narucila i posteljinu za krevetac, gnijezdo i onu pletenicu za oko kreveta a nekad sredinom septembra idem u ikeu pa cu kupiti krevetic i komodicu s previjalnikom... kolica cu zadnja jer moram pazljivo odabrati a cijene su haos🙃🙃 pozdravljam vas sve, budite mi dobro 🥰🥰💋
Zdravo cure :)
Prvi puta se javljam u ovoj grupi, tek sada sam vidjela da i ona postoji. Rado se pridružujem, i vjerujem da ću sa vašim iskustvima i savjetima biti više informisana, obzirom da mi je ovo prva trudnoća, i sve mi je potpuno novo i interesantno. Znate i same kako je to sve :) Moj termin je 21.02. :)
Hello dobrodosla! 🧡
Wow, kad sam vidjela da si 15+2 mislila sam da ti je termin u 12mj kao i meni, jos se ne mogu priviknut na svoje visoke tjedne 😂😂
Eto nam jedne male horoskopske ribice 🐟😍
Hvalaa ti 💙
Hahha vjerujem, i meni je sve ovo vrijeme brzo proslo, 15 tjedana ogromnom brzinom, a vjerujem da ce ubuduce sve ici jos brze :) Mogu ti reci da sam i ja nestrpljiva, imam zwlju da vidim kako to sve funkcionira u 25oj nedjelji. 🙂😀
Ribica ili vodolija, vidjetii cemoo 😇🥰
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Šta nas je stvarno tako malo ostalo na forumu? 😔
Počela sam čitati proljetne bebe 2021 čisto da malo čitam doživljaje trudnica njih ima baš puno tamo i onda gledam kod nas je ostalo svega par cura 🙁
Daa, slazem se da je ovdje rijetka aktivnost. Ja sam u tebi Proljetne bebe i bas imamo raznih tema, a ovdje sam se ubacila jer pripadam i ovoj skupini, zimskoj😃, i hajde rekoh, obzirom da su sve trudnice ispred mene dvije tri nedjelje, bit ce dobro ako upratim ona iskustva i sve ostalo, ali je sada aktivnost oslabila. Nadam se da je to prolazna faza, i da cemo ostati u kontaktu ovako 🙂
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sretno na pregledu sutra curkama koje idu 🥰 ja idem tek 9.9. a zadnji mi je bio 29.07. Ovaj period je bas predugo izmedju ali osjecala sam se dobro i nisam isla ni privatno.. ja sam vam sad isto na fb grupi, lakse mi pratiti i mi smo si tamo vec sve super u komunikaciji ali dodjem i na forum da vidim sta ima ❤️ Ja se vec uveliko bavim sopingom, kupila sam mnogo robice za bebaca, danas sam narucila i posteljinu za krevetac, gnijezdo i onu pletenicu za oko kreveta a nekad sredinom septembra idem u ikeu pa cu kupiti krevetic i komodicu s previjalnikom… kolica cu zadnja jer moram pazljivo odabrati a cijene su haos🙃🙃 pozdravljam vas sve, budite mi dobro 🥰🥰💋
Aaa super 😊 Ti si se vec uveliko pripremila za bebin dolazak, vjerujem da si uzivala u tim kupovinama😊 Ja jos nisam nista kupila, dok ne utvrdim sasvim spol bebe, pa cu onda tek tamo nekada da se aktiviram po tom pitanju🌞
Mene su cijene kolica takodjer iznenadile, jer prije nisam dozivljavala, a sada me bacaju u kolaps😅
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sretno na pregledu sutra curkama koje idu 🥰 ja idem tek 9.9. a zadnji mi je bio 29.07. Ovaj period je bas predugo izmedju ali osjecala sam se dobro i nisam isla ni privatno.. ja sam vam sad isto na fb grupi, lakse mi pratiti i mi smo si tamo vec sve super u komunikaciji ali dodjem i na forum da vidim sta ima ❤️ Ja se vec uveliko bavim sopingom, kupila sam mnogo robice za bebaca, danas sam narucila i posteljinu za krevetac, gnijezdo i onu pletenicu za oko kreveta a nekad sredinom septembra idem u ikeu pa cu kupiti krevetic i komodicu s previjalnikom… kolica cu zadnja jer moram pazljivo odabrati a cijene su haos🙃🙃 pozdravljam vas sve, budite mi dobro 🥰🥰💋
Gdje si naručila posteljinu, pletenicu...?
Ima toliko tih stranica za naručivanje, boja.. ja se ne mogu odlučiti za koju 🙈 al mislim da će mi na kraju svekrva šivati, ona će uživati u tome 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
ja vas pratim i čitam al jednostavno nemam baš nešto pametno za napisati😐 jel rastu trbuščići?☺ mi smo dobro. pregled imam tek 8.9. sretno curama sutra i ovaj tjedan😊 i tebi lilo23 da napokon saznaš spol bebice☺
Dobro jutro cure. Znaci danas ocekujemo mnostvo informacija a mozda i alikica. 😀
Pisite kako ste i kako prosle.
Ja sam juce nazvala ordinaciju da im kazem probleme preko vikenda (iako ja bila ubijedjena da sve ok). Pa su me dobro uplasile, odradi nalaze, kad poslala nalaze, rekli mi dodji odmah.
Dakle, CRP mi je povisen, ne znaju zbog cega, pa sam dobila cak i antibiotik. Posto smatraju da su mi ta grcenja materica prerano i da nisu nikako dobro, pojacali su mi uteogestan na 3x2. 😔 Grlic zasad dobro drzi, ali je glavom skroz dole nisko i gura.
A bebica je inace dobro, radili su i ona razna mjerenja. Kao skolski primjer, cak kao malo narednija.
I mirovanje! Na godisnji, koji sam prije 2 tjedna otkazala, sada ne smijem ni pomisliti. Kad sam pitala, dobro, radim od kuce, mogu li to nastaviti.. Kaze ako ja opet sjedim 8 sati, onda mi je isto. Moram lezati, moram ustati, samo da ne sjedim.. Bitno mi da radim jos nekih mjesec dana, da pozavrsavam neke stvari.. Jer ono, nema ko drugi, samo ja to radila, a niko drugi nece znati nastaviti, mislim vjerovatno svijet ce stati bez mene.. pa cu vidjeti..
Ja se mimo tih bolova dobro osjecam i inace ne spavam puno (vidite koliko je sati), ne izlezavam se, jednostavno mirovanje ne podnosim i to imam osjecaj da ce me tek dotuci.
Jos sam u svemu tome juce, kad je rekla da odmah dodjem.. Uplasila sam se pa sam valjda zurila i na izlazu iz zgrade pala. Bas sam se bila uplasila.. Nisam udarila stomak, nekako sam podvila i pala na nogu, raskrvarila, malo nategla ligamente..
Tako da, eto..
Cure, samo polako i sretno danas. Javljajte se sa lijepim vijestima. 😊
Flowers e to je jedna od ove dvije info.koje sam čula, meni je to isto velika razlika u iznosu i baš razmišljam što da radim. Možda odem u 11mj. Vidit ću kako mi bude i što bude s coronom.
A što se dogadja onda s tih prvih 6mj, ako je prekinu komp.?
Uh, ovako.. Nadam se da cu ti dobro objasnit 🤦♀️ zvala sam nekoliko puta hzzo da se uvjerim da je to tako kako su mi prvi put rekli.. Ja sam na komplikacijama od kad su mi utvrdili trudnocu i ako ne prekinem kompl do onih famoznih 45 dana prije poroda kad krece porodiljna naknada, tada mi je prvih 6mjeseci porodiljnog moja placa. Odnosno, prosjek mojih placa isplacenih 6mjeseci prije otvaranja komplikacija. A ako, odlucim prekinuti komplikacije tad krecu zavrzlame. Npr, meni je poslodavac onako napomenuo da bi trebala iskoristit preostale dane godisnjeg, sto je meni nikako neisplativo, zapravo nikome nije. Naime, prekid komplikacija bi trebao trajati minimalno mjesec i pol dana da bi u prosjek porodiljne naknade za prvih 6mjeseci ulazila ta tvoja placa isplaćena tih mjesec i pol, i do preostalih punih 6mjeseci za prosjek ti onda ulazi i naknada od komplikacija koja ti snizuje porodiljni. A ako, prekines komplikacije na krace razdoblje od mjesec i pol, tada ti se prvih 6mj isplacuje mininalac od 2tis i nesto. E sad, s obzirom da sam ja od starta na kompl, mozda je za mene taj uvjet tako od mjesec i pol min prekida, mozda bi tebi bilo drugacije. Ali kako god da okrenes, jednom kad krenes, ne isplati se prekidat. Nadam se da sam kolko tolko pojasnila haha 🤦♀️
Santina miruj i odmaraj! Koliko god ti je to tesko, jos ce ti bit teze ako se nesto zakomplicira. Pronadji neku dobru knjigu i seriju i lezi!! Bit ce sve ok, posao stavi sa strane.. Svi smo mi nazalost zamjenjivi u nekom trenutku, misli sad na bebu i sebe 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji