Zdravo cure :)
Prvi puta se javljam u ovoj grupi, tek sada sam vidjela da i ona postoji. Rado se pridružujem, i vjerujem da ću sa vašim iskustvima i savjetima biti više informisana, obzirom da mi je ovo prva trudnoća, i sve mi je potpuno novo i interesantno. Znate i same kako je to sve :) Moj termin je 21.02. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure, koliki je iznos komplikacija? Danas sam od dvije knjigovodje dobila dvije različite informacije i sad mi ništa nije jasno 🤔
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Prvi puta se javljam u ovoj grupi, tek sada sam vidjela da i ona postoji. Rado se pridružujem, i vjerujem da ću sa vašim iskustvima i savjetima biti više informisana, obzirom da mi je ovo prva trudnoća, i sve mi je potpuno novo i interesantno. Znate i same kako je to sve :) Moj termin je 21.02. :)
Hello dobrodosla! 🧡
Wow, kad sam vidjela da si 15+2 mislila sam da ti je termin u 12mj kao i meni, jos se ne mogu priviknut na svoje visoke tjedne 😂😂
Eto nam jedne male horoskopske ribice 🐟😍
Cure, koliki je iznos komplikacija? Danas sam od dvije knjigovodje dobila dvije različite informacije i sad mi ništa nije jasno 🤔
Ne znam ti reci, al ako sam dobro pohvatala informacije koje su cure iznosile... mislim da 4250
Naknada je 4.257 kn. Odnosno, to je maksimakni iznos naknade, tako da, koliko sam ja shvatila, ako ti je placa manje od tog iznosa, onda dobivas onoliko koliko ti je placa. Meni je placa poprilicno veca od te naknade, ali nema to veze. Dobivam taj maksimalni iznos i to je to 🤦♀️ s time da ako ides na komplikacije, nemoj ih prekidat do porodiljnog ni u kojem slucaju, jer ces se onda zeznut za prvih 6mjeseci place u porodiljnom.
Flowers e to je jedna od ove dvije info.koje sam čula, meni je to isto velika razlika u iznosu i baš razmišljam što da radim. Možda odem u 11mj. Vidit ću kako mi bude i što bude s coronom.
A što se dogadja onda s tih prvih 6mj, ako je prekinu komp.?
*2021. Stigao 💙👶
Dobro došla 😁
Cure ja danas imam bolove u trbuhu onako slične menstrualnim nisu nešto prejaki ali me zna baš presječ. Sutra imam pregled nadam se da su ti bolovi normalni i da se bebica samo gnijezdi da nije nikakav problem
Nadam se da ste sve dobro i uživate u trudnoći 🥰
I ja isto imam pregled sutra 😁 sretno nam 🤞❤
I ja ima pregles sutra ❤ aa radosti sutra
*2021. Stigao 💙👶
*imam pregled
Bože pojela sam pola slova
*2021. Stigao 💙👶
Šta nas je stvarno tako malo ostalo na forumu? 😔
Počela sam čitati proljetne bebe 2021 čisto da malo čitam doživljaje trudnica njih ima baš puno tamo i onda gledam kod nas je ostalo svega par cura 🙁
Daa, jako nas je malo 😔 ja sam malo skicnula jesenske bebe, napisu po nekoliko str svaki dan, a mi jedva nesto za cijeli tjedan 🤷🏽♀️ sve su valjda na fejsu
Sortiraj odgovore
Najstariji