Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    21. Kolovoz 2020. 21:08

NeverGiveUp55

student13ica

NeverGiveUp55

Pozdrav curke
    Prijateljica mi ima cudnu situaciju i neznam sta da joj savjetujem pa cu pitat vas
    Danas joj je 20DC njen test za trudnoću izgleda ovako
    https://ibb.co/X8XcKmp
    A njen test za ovulaciju izgleda ovako
    https://ibb.co/G555JC8
    Sta sad mislit, ima te li koji savjet ili nesto

Hvala puno ☺️

Koliko joj inače traju ciklusi? Ja tu vidim da joj je ovulacija i da je trudna malo je pre rano da test to pokaže.

Variraju joj od 20 do 24

Uh tako kratki. Gle, navodno lh testovi mogu očitati hcg.. ja bi na njenom mjestu ponovila sutra test za trudnoću, ako tamni znat će 😁

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

21. Kolovoz 2020. 21:22

student13ica

NeverGiveUp55

student13ica

NeverGiveUp55

Pozdrav curke
    Prijateljica mi ima cudnu situaciju i neznam sta da joj savjetujem pa cu pitat vas
    Danas joj je 20DC njen test za trudnoću izgleda ovako
    https://ibb.co/X8XcKmp
    A njen test za ovulaciju izgleda ovako
    https://ibb.co/G555JC8
    Sta sad mislit, ima te li koji savjet ili nesto

Hvala puno ☺️

Koliko joj inače traju ciklusi? Ja tu vidim da joj je ovulacija i da je trudna malo je pre rano da test to pokaže.

Variraju joj od 20 do 24

Uh tako kratki. Gle, navodno lh testovi mogu očitati hcg.. ja bi na njenom mjestu ponovila sutra test za trudnoću, ako tamni znat će 😁

Odmah sutra ili da saceka jos dan dva... 
    Mislin nekako mi je nemoguće da sad par dana prije M ima ovulaciju, u drugu ruku zena je cudo nista nije nemoguće... 

student13ica
    21. Kolovoz 2020. 22:40

Ako ima viška testića, neka piški.. sve je eto moguće ☺️ sretno i javi ishod. 

*2021. Stigao 💙👶

22. Kolovoz 2020. 08:33

student13ica

Napravila je jutros kaze da je malo tamnija negi jucer, da ce sad sacekat par dana pa da ce ponovit... Javim aki bude novosti hvala na odgovoru ☺️

22. Kolovoz 2020. 08:40

student13ica

Da te jos pitam, pije duphaston tablete dal da ih prestane pit oce li skodit trudnoci

student13ica
    22. Kolovoz 2020. 09:03

NeverGiveUp55

student13ica

Da te jos pitam, pije duphaston tablete dal da ih prestane pit oce li skodit trudnoci

Super za testić 👏 
    Nisam ih nikad pila, ali ako je ko utrogestan, koji sam ja koristila do 12tt, ne bi trebalo škoditi. Ako može neka kontaktira svog dok.

*2021. Stigao 💙👶

22. Kolovoz 2020. 10:13

student13ica

NeverGiveUp55

student13ica

Super za testić 👏
    Nisam ih nikad pila, ali ako je ko utrogestan, koji sam ja koristila do 12tt, ne bi trebalo škoditi. Ako može neka kontaktira svog dok.

Uredu hvala ti puno 😘

Tea22
    22. Kolovoz 2020. 12:54

NeverGiveUp55 iz kojeg razloga tvoja prijateljica pije Duphaston? Duphaston je takozvani cuvar trudnoce To su ustvari progesteroni koji se daju za odrzavanje, ukoliko je doslo do krvarenja ili nekih drugih komplikacija, ustvari bas kao i utrogestan
    U Rijeci je prije postojao centar u vidu savjetovalista za mlade djevojke neupucene u raznorazne teme vezane uz spolnost (mozda i dalje postoji, nisam sig)
    Neka se tvoja prijateljica javi svome ginekologu, ili nekom slicnom savjetovalistu

22. Kolovoz 2020. 13:50

Tea22

NeverGiveUp55iz kojeg razloga tvoja prijateljica pije Duphaston? Duphaston je takozvani cuvar trudnoce To su ustvari progesteroni koji se daju za odrzavanje, ukoliko je doslo do krvarenja ili nekih drugih komplikacija, ustvari bas kao i utrogestan
    U Rijeci je prije postojao centar u vidu savjetovalista za mlade djevojke neupucene u raznorazne teme vezane uz spolnost (mozda i dalje postoji, nisam sig)
    Neka se tvoja prijateljica javi svome ginekologu, ili nekom slicnom savjetovalistu

Pije jer je imala krvarenje koje nije bilo M krvranje i onda joj je ginekolog dao te tablete ona je sumljala na trudnoću jer je zeljena pa je napravila test...na ultrazvuku se nije nista vidilo samo malo zadebljana maternica(jer je jos rano naravno?) Sad nezna dal da ga nastavi pit ili ne... Jer je krvarenje stalo... 

student13ica
    22. Kolovoz 2020. 14:00

NeverGiveUp55

Tea22

NeverGiveUp55iz kojeg razloga tvoja prijateljica pije Duphaston? Duphaston je takozvani cuvar trudnoce To su ustvari progesteroni koji se daju za odrzavanje, ukoliko je doslo do krvarenja ili nekih drugih komplikacija, ustvari bas kao i utrogestan

Pije jer je imala krvarenje koje nije bilo M krvranje i onda joj je ginekolog dao te tablete ona je sumljala na trudnoću jer je zeljena pa je napravila test…na ultrazvuku se nije nista vidilo samo malo zadebljana maternica(jer je jos rano naravno?) Sad nezna dal da ga nastavi pit ili ne… Jer je krvarenje stalo…

Ako joj dok.ništa nije izričito naglasio kad da prestane, ne vidim problem. 
    Tea je potvrdila da je isto ko i utrogestan, tako da neka pije, a u pon.neka nazove dok. Moj savjet. 🙋‍♀️

*2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.