Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    16. Kolovoz 2020. 21:45

student13ica

Lalla

student13ica

Tea22

student13ica

Bok curke, već nekoliko dana proučavam one zaštite i dodatke za krevetić. Fora su mi one pletenice, gnijezda, jastuci, baldahini…. al me zanima što je od toga stvarno potrebno? Vi koje već imate djecu, što vam se pokazalo korisnim? Jer ispada da ima svega u krevetiću, samo ne bebe 🙈

Joj i ja sam razmisljala o tome
    I odlucila sam uzet 4 plahte s gumicom za mijenjanje, zimsku vrecu za spavanje, dekicu i oko pletenice-ogradice se dvoumim… znam da je beskorisna, al mogu si dozvoliti jedan beskoristan gust valjda 🙈🙈🤭
    Od popluna, navlake za poplun, jastuka, navlake za jastuk… sam odustala
    O baldahinu nikad nisam ni razmisljala jer mi je to malo previse kicasto, al kad se lijepo uredi cak je i okej
    Ako zelis uzimat gnijezdo, preko aliekspresa ti je puuuno jeftinije (u ducanima kod nas cca 500kn, aliekspres 200tinjak kn)

Na face-u "bon bon torte od pelena" ima to sve još povoljnije..škicnite.
    Ja bi svakako okolo krevetića nešto, mislim da nije beskorisno.. jer se bebač može lupiti od ogradu, pogotovo kad malo odraste i krene se okretati 😏
    Zašto si odustala od popluna?

Preporuca se bez toga zbog sigurnosti bebe. Veca je opasnost od gusenja nego da se beba udari. Al da… nekim ljudima su to gluposti isto kao jaja u autu ili neispravne klokanice koje mogu nastetiti razvoju kukova.

Iskreno, meni je gora deka ili plišanci/jastučići, nego ta zaštita ogradica. Nemam iskustva, ali ovako po nekoj logici razmišljam. 🤔

http://www.djecjaposla.com/unatoc-brojnim-upozorenjima-mnogi-roditelji-i-dalje-ugrozavaju-sigurnost-djece-u-njihovim-kreveticima/

Da, ni to se ne preporuča. Ni ja se nisam drzala svih preporuka. Sin je spavao samnom u krevetu i bio je u trokuticima za bocno spavanje. No bilo je ljeto, ja se nisam pokrivala. Ne znam kako cu sad. Mislila sam isto tako, ali me malo strah da ga u snu ne pokrijem poplunom ili nesto. Nikad ne znas... mislim da kad do toga dodje da ce mi popustiti paranoja.

ovčica
    17. Kolovoz 2020. 07:10

malamarelica

Evo mene, jucer me zvala doktorica da mi kaze da je nifty uredan i da imam decka. 💙 a ja danas vec u brigama jer mi se cini da me grudi nimalo ne bole i kao da nisu onako napete. Jel to normalno da se dogada? Danas sam 12+1. Pregled za 10 dana

Naravno da je, pa ne mogu biti napete svih 9mj 🙊
    Cestitke na deckicu!

Green
    17. Kolovoz 2020. 08:42

Je li može meni neka dobra duša reći kako se opet vratiti u grupu na fejsu nakon što sam neki dan jednostavno nestala iz nje, bez da tu javno pišem ime, da li se može opet maknuti ono skrivanje grupe pa da ju ja mogu u tražilici potražit?
    Hvala unaprijed :)

misslolica
    17. Kolovoz 2020. 09:32

Green vjerovatno admin grupe to moze uraditi, nadam se da svrati na forum i vidi tvoju molbu 😉🙃 
    Pozdrav svim curkama ovdje, kod mene nema nista novo, sljedeci pregled mi je tek 9.9. tako da cekam jos... inace nemam nikakvih tegoba, malo me nekad spavanje muci ali nista strasno... juce sam obavila i prvi shopping za bebu, kupila sam neku cute robicu a sredinom septembra planiram pohod u ikeu po neke malo vece komade../ pozdtavljam vas sve, budite mi dobro ❤️🥰🥰

Lucija987
    17. Kolovoz 2020. 12:23

Green

Je li može meni neka dobra duša reći kako se opet vratiti u grupu na fejsu nakon što sam neki dan jednostavno nestala iz nje, bez da tu javno pišem ime, da li se može opet maknuti ono skrivanje grupe pa da ju ja mogu u tražilici potražit?
    Hvala unaprijed :)

Green Ako ti me zelis tu pisat svoj fb posalji meni poruku na fb Luce Mala pa cu javit u grupu da te vrate 🤗

🙏❤💙

Evo i mene tu :)
    17. Kolovoz 2020. 12:31

Malamarelica, čestitam 🥳💙🥳🥰 bas super!! 
    Evo, moja se počela javljati i skroz mi je to fora. Osjećaj mi bas bude kao da me lupi iznutra ili da se rasteže. Pregled mi je 1.9. i to je to. Ostalih tegoba i nemam, trbuščić se već dosta zaoblio, cicke su isto narasle, ali to je to. Veliki pozdrav svima 🤩🤩 i neka nam je svima sretno i dalje. 

• Cvitka
    17. Kolovoz 2020. 13:36

Pozdrav cure, evo da se i mi pridružimo grupi. 🙂Trudna sam oko 19 tjedana. Druga trudnoca. Imamo bebu od godinu dana. Mi imamo sve sto nam treba za bebicu, jer  Ce beba sve naslijediti od brata. Imala sam nekakva sitna krvarenja, al sad je sve ok. 🙂 Green i ja vise nisam ni grupi na facu. Vjerujem da me netko izbrisao jer nisam nista komentirala ni pitala, pa je mozda do toga. Ima li netko na forumu da Ce biti tako mala razlika medu bebama? 

Cvitka

santina
    18. Kolovoz 2020. 10:52

Malamarelica bravoo. Sada se i ti mozes dodatno opustiti i uzivati. Planirati vrijeme sa svojim deckicem. 😊
    Sto se tice napetosti grudi, sjecam se da sam i ja jedan dan zalila se i strepila, joj nisu napete, da nije sta bilo. Sutradan su opet bile, a cini mi se kao sto je Tea rekla, vise se ni ne sjecam kad su bile zadnji put. Defintivno su narasle, moracu ici traziti novi grudnjak, moji me vec stiscu oko rebara. Ali grudi nisu vise uopste bolne, i to vec odredjeni period.

Cvitka dobrodosla. Svi smo mi tu negdje sa tjednima. Ja sam konkretno u 19. tjednu. 

Pozdrav svima i mirne dane zelim.

• Alea
    18. Kolovoz 2020. 14:21

Cvitka

Pozdrav cure, evo da se i mi pridružimo grupi. 🙂Trudna sam oko 19 tjedana. Druga trudnoca. Imamo bebu od godinu dana. Mi imamo sve sto nam treba za bebicu, jer Ce beba sve naslijediti od brata. Imala sam nekakva sitna krvarenja, al sad je sve ok. 🙂 Green i ja vise nisam ni grupi na facu. Vjerujem da me netko izbrisao jer nisam nista komentirala ni pitala, pa je mozda do toga. Ima li netko na forumu da Ce biti tako mala razlika medu bebama?

Pozdrav Cvitka, ja bas nisam aktivna na forumu, ali procitam sto curke pisu, trudna sam 14 tj, a imamo decka od 13 mj tako da smo u slicnoj situaciji :)

student13ica
    19. Kolovoz 2020. 12:55

Lilo ajme, al meni nisu jasni takvi ljudi i komentari. Ako i imaš nešto protiv, šuti. Znači u niti jednom trenu nije pomislio kako će tebi biti i hoće li te povrijediti njegov komentar. 
    Ti si s njime, a ne on i ako vidi da si sretna, čemu komentirati išta! 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.