Cure samo da vas pozdravim i cestitam na divnim vijestima. Zelim vam mirnu trudnocu do kraja. Sretnooo 😘😘😘
Mi idemo u nove pobjede. sve se ustalilo, uskoro je pregled pa vam se mozda i pridruzim uskoro opet.
06/20 blighted ovum 8tt.
Dobro jutro ženice, jednom sam se samo javila na početku. Uživajte sve dok možete. Mi smo na strogom mirovanju do 37 tjedna. Krevet i wc samo i tuširanje. U pon su mi napravili preventivnu serklažu. Terapija mi je 3x1 duphaston, 2x350mg magnezija i prenatal. Napokon sam došla doma iz bolnice, ali teško je ležati. Na tv-u nema ništa, za čitanje nemam koncentracije, da poludiš. Srećom djevojčica moja od skoro 3 godine je razumna pa mi čak i pomaže, donosi što mi treba. Imate li neku ideju kako provoditi vrijeme u strogo ležećem položaju???
Draga Maro, od srca ti zelim da nam se brzo pridruzis. Zbog tvoje price sam se i povukla na neko vrijeme s foruma, bas me bilo pogodilo. Ocekujemo te s lijepim vijestima! ❤️
Senoritakova, zbog cega ti je odredeno strogo mirovanje?
Draga Maro, od srca ti zelim da nam se brzo pridruzis. Zbog tvoje price sam se i povukla na neko vrijeme s foruma, bas me bilo pogodilo. Ocekujemo te s lijepim vijestima! ❤️
Senoritakova, zbog cega ti je odredeno strogo mirovanje?
Hej ovcice moja draga. A i mene je. tako sam sretna radi vas cura sto hrabro koracate u nove tjedne. Hvala tii 🥰
06/20 blighted ovum 8tt.
Djevojke od kojeg tjedna ste krenule koristit kremu protiv strija, te koje kreme preporucate? Meni se cini kao da mi se vec malo trbuh nazire.. Il je to od trudnoce ili od hrane 🤔 😍
Green imala sam 4 spontana prije ove trudnoće, pa preventive radi… ☺️
Aha, ja sam jedan imala i nemam znači NIŠTA svog progesterona, pa zato. Prije trudnoće mi je nalaz prog bio 0.05 😂😂 treba ti kao 50 za idealno. Par dana kasnije se diglo na 20 čim sam počela duphastone pit, onda kad je potvrdjena trudnoća testom odmah na 6 utrogestana dnevno. Sad sam na 4, a kroz dva tjedna bi trebala ići na 2 ali me strah malo.. mada znam da sad već posteljica radi svoje... Ja bi najradje do kraja uzimala da sam mirnija, ali doktor kaže da stvarno nema smisla to kod mene..
Djevojke od kojeg tjedna ste krenule koristit kremu protiv strija, te koje kreme preporucate? Meni se cini kao da mi se vec malo trbuh nazire.. Il je to od trudnoce ili od hrane 🤔 😍
U 12 tjednu sa dvojčekima ti se tek nazire? Blago ti se, ja hodam ko kit okolo sa trbušinom 😂😂
A do prije trudnoće su mi govorili da izgledam anoreksično, pa da čovjek ne povjeruje šta trudnoća može napraviti tijelu u tako kratkom vremenu.
Ok nije pomoglo ni moje trpanje hranom, ali sve sam ja to okrivila bebu, nebi ja nikad inače.. 😂😂
Ja sam trbuh počela mazat sa 8 tjedana jer sam već tad imala trbuh, i to isključivo sa prirodnim sredstvima, ulje od Alverde i krema od biobaze koju sam dobila free u trudničkom paketu u DM-U.
Strogo mirovanje zbog insuficijencije cerviksa. Brzo se otvorit i dosta rano, vec sa 16tt, pa sam znog toga isla na serklažu.
Ja sam negdje od 8tt. Uzela sam biobazu ima baš krema za trudnice. Možeš i bademovo ulje ili bilo koju drugu kremu, važno je da koža nije suha. A sad hoćemo dobiti strije il ne, mislim da je do gena i kako nam je sudjeno 🙈
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ej cure😊 evo da se i ja javim malo. ja sam se u prijašnjim trudnoćama mazala s biobazom i nisam dobila ni jednu striju, tak ću i sada. ipak mislim da je to isključivo do gena. jedna frendica je unatoč mazanju bila sva išarana, drugoj cijeli trbuh popucao, strija na striji na samom porodu pa.... i ja idem u utorak na pregled pa se javim poslije. bebicu osjetim pa se nadam da je sve u redu. isto mislim da i ja imam stvarno veliki trbuh za ove tjedne😅
Sortiraj odgovore
Najstariji