Poppybaš me zanima kakav će ti biti nalaz, ajde javi, sretno 🤞🏻🤗
Evo zvala danas bolnicu
Dobre su mi vrijednosti ali nek se i dalje drzim
Kontrola 12.8
Ma nije uopce lose
Kako tebi ide
Ima, ima i dečkića 💙💙
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav cure, kako ste? Da li neka od vas ima iskustva sa utrogestanom, tj da li zna do kojeg tjedna bi dr trebao da ga ukine?
Imam još jedno pitanje što se tiče putovanja, planiram da idem na more, znači put nekih 5-6h. Šta mislite o tome s obzirom na to da mi je dr rekao da moram da mirujem?
I daa, ima još dečkića na forumu 💙💙
Pozdrav cure, kako ste? Da li neka od vas ima iskustva sa utrogestanom, tj da li zna do kojeg tjedna bi dr trebao da ga ukine?
Imam još jedno pitanje što se tiče putovanja, planiram da idem na more, znači put nekih 5-6h. Šta mislite o tome s obzirom na to da mi je dr rekao da moram da mirujem?
Moja rodica do kraja trudnoce koristila..Meni rekli ukinuti ovaj mjesec, ali kako mi bebac nisko misli da ce produziti, tako da ko zna..
I ja zudim za morem i odmorom. I doktorica mi ne da, mada mislim da se vise boje korone, a i sta cea ako te tamo zaboli..kao u trudnoci se nigdje ne putuje.. a meni kazaljka streaometra ovde na 110% i mislim da je bolje odem. Pa je planiram strikttno pitati, moliti da me pusti, ako stvarno ne vidi neku prepreku...
Poppy super za nalaz!!! Ja se patim, najteže mi pada tražiti šta jesti a da je zdravo i da nije uvijek isto... ali ovako moram priznati da mi uopće nije bed 💪🏻
Šta se tiče utrogestana, ja ću ga Morat koristiti do kraja trudnoće, 1x2 navečer, ali inače se ukida između 12-14 tt
Šta se tiče puta prema moru, mi upravo stigli jer je doktor na pregledu vidio da je sve dobro i ne moram mirovati.
Ako ti je doktorica rekla da mirujes toplo ti preporučujem da pitaš doktoricu prije nego šta kreneš na put... 🤗🤗
Poppysuper za nalaz!!! Ja se patim, najteže mi pada tražiti šta jesti a da je zdravo i da nije uvijek isto… ali ovako moram priznati da mi uopće nije bed 💪🏻
Šta se tiče utrogestana, ja ću ga Morat koristiti do kraja trudnoće, 1x2 navečer, ali inače se ukida između 12-14 tt
Šta se tiče puta prema moru, mi upravo stigli jer je doktor na pregledu vidio da je sve dobro i ne moram mirovati.
Ako ti je doktorica rekla da mirujes toplo ti preporučujem da pitaš doktoricu prije nego šta kreneš na put… 🤗🤗
Možeš mi molim te reći zašto moraš do kraja trudnoće koristit?
Mi ga sad postepeno smanjujemo, trenutno ssm na 2*2, za dva tjedna ćemo na 1*2.
Green imala sam 4 spontana prije ove trudnoće, pa preventive radi... ☺️
Dobro jutro svima. Da vam javim kako je prosla masaza.. ok sve.. mora biti kraca i blaza nego dosad sto sam imala, polozaj malo nezgodniji, jer moras sjediti ili na stolici ili krevetu, mada mene je svakako uspjela opustiti. Ja sam sjedila na stolici, nalakcena na njen naslon. Iako trenutno nemam prevelikih problema sa kicmom, isla sam prije, pa tako i sad radi "odrzavanja". Naravno primijetio je mjesta sa vise napetosti, koje je malo vise tretirao.
Cure, juteos se bavim potragom i opet se nadam odlasku na more. Savjetujte mi malo, mirno mjesto, gdje ima plaza sa hladovinom, za ne daj boze "blizu" bolnice u sjevernoj Dalmaciji.. je li trazim previse? 😟 Ne znam uopste kud da okrenem.. bas bih izbjegla guzvu i gradove, vece centre.. ne da mi se guzvat na plazi, veca mogucnost zaraze i svega..
Ja ga zbog MPO postupka koristim od početka 3x2 i prestala skroz s 12tt. Isto tako i ostale stvari koje sam pila. Osim andola100 do 36tt i prenetal kapsule do kraja.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Jutro cure, kako ste?
Mi iscekujemo utorak, kad ce i buduci tata konacno vidjeti svoju bebu, idemo na 4D. Skupa cemo i spol saznati, veselim se tome
Sortiraj odgovore
Najstariji