Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    29. Srpanj 2020. 11:43

Malamarelica vjerujem da će sve biti ok, radiš sve kako ti kažu i probaj misliti samo pozitivno 💕
    Ja sva sreća imam danas pregled u 17:00 jer sam malo prije osjetila kao pritisak dole, kao da me tuče i miče se ali prenisko... i nastavlja se 😶 puno sjedim jer imam uredski posao, jel koja od vas osjetila takav pritisak? 

nina_1805
    29. Srpanj 2020. 12:37

Nova19

Malamarelicavjerujem da će sve biti ok, radiš sve kako ti kažu i probaj misliti samo pozitivno 💕
    Ja sva sreća imam danas pregled u 17:00 jer sam malo prije osjetila kao pritisak dole, kao da me tuče i miče se ali prenisko… i nastavlja se 😶 puno sjedim jer imam uredski posao, jel koja od vas osjetila takav pritisak?

Ja isto radim uredski posao i znala sam osjetiti takav pritisak, vjerojatno se bebica namjestila nisko, tako još kad su male često mijenjaju položaj :)

Tea22
    29. Srpanj 2020. 14:10

nina_1805 cestitke na urednom anomalyu 🥰💗
    Sto se tice toga da papu ne bi trebalo raditi poslije 10tt.. ja znam da doktori ne bi namjerno isli ciniti nesto sto bi moglo ugroziti mamu i bebu, ako procijene da potreba postoji - napravit ce papu
    Mislim da mi oko toga ne bi trebale razbijat glavu
    A meduostalim papa i cervikalni brisevi se uzimaju na slican nacin, a cerviklani brisevi se obavezno uzimaju tamo oko 35tt, a neki gineko odluce ih uzeti i ranije (moja recimo u 15tt)
    misslolica hahaha nema bolje upute od "samo uzivaj" 👌👌 bas mi je drago da je sve super ❤
    Eyia jos 9 dana 🤭💃💃
    Nova19 sretno danas 🤞🤩💗 

Nova19
    29. Srpanj 2020. 14:33

Nina hvala ti, sada mi je malo lakše 💕🥰
    Još 2,5 sata i vidjet ću opet svog dečkića ❤️❤️💙💙
    Javim se kasnije 🤗

LeLa2807
    29. Srpanj 2020. 17:37

Curicee, bili smo na pregledu sve je super. Definitivno je sin. Iduci 27.8. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nova19
    29. Srpanj 2020. 18:24

LeLa čestitam na urednom pregledu i sinčiću 💙
    Evo i mene sa pregleda, beba super raste, čak je za tjedan dana veći ali sve je ok...
    Jedino ja moram na dijetu jer mi je povišen šećer (do 5,1 je ok, moj je 5,2 🙄), pa moram sada malo gledati šta mogu jesti do 1800cal i tako tjedan dana pa na OGTT... ali uglavnom sve ok 👌🤗

Tea22
    30. Srpanj 2020. 07:11

LeLa2807

Curicee, bili smo na pregledu sve je super. Definitivno je sin. Iduci 27.8. :)

🥰🥰🥰

Tea22
    30. Srpanj 2020. 07:13

Nova19

LeLačestitam na urednom pregledu i sinčiću 💙
    Evo i mene sa pregleda, beba super raste, čak je za tjedan dana veći ali sve je ok…
    Jedino ja moram na dijetu jer mi je povišen šećer (do 5,1 je ok, moj je 5,2 🙄), pa moram sada malo gledati šta mogu jesti do 1800cal i tako tjedan dana pa na OGTT… ali uglavnom sve ok 👌🤗

Cestitam na odlicnom pregledu 🥰🌸💗
    I drzim fige da ti rezultati OGTTa ispadnu tip top pa da imas jednu brigu manje 🤞😄

Nova19
    30. Srpanj 2020. 08:53

Hvala Tea 🥰🥰

nina_1805
    30. Srpanj 2020. 09:44

Imamo li curica kakvih?
    Ja isto decka imam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.