Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2020. 22:14

Ninuska, ne znam od kud si, al mozes ic i privatno izvadit betu. U Zg-u, u Synlab-u je 120kn mislim. 

Brunoibrankica
    14. Travanj 2020. 22:20

isabelagregorijan

Brunoibrankica

Ja sam znaci 5+2 … Bila na pregledu u petak i sad idem damo na kratki, da vide srceko ako kuca… 🙏🏼 Da sve bude dobro🙏🏼🙏🏼🥰

Kad ides? Ako si tek 5+2 malo je rano jos…drzim fige da bude sve dobro i da srčeko kuca ko veliko! ♥️

Sad petak, dr je reko da bi se trebalo vidjet a ka se opet bojim da ce bit prerano.   Jer sam svjesna da se nis ne vidi. 
    Nisam ja na svoju ruku navaljivala za ponovni uzv, sam je tako reko da dodjem. 
    Ja sam iz Zaboka... Ima koja Zagorka ?!
    Sveee vas ljubim i nadam se da ćemo spavati ovu noć ...

• Ninuska
    14. Travanj 2020. 22:26

Ja sam u Njemckoj, ovdje nazalost nema toga. 
    Prvo su me zakacili praznici, a sada nitko nece da izvadi krv, kazu cekaj svoga doktora. 
    Brankice, vidi li tvoj doktor zumanjcanu, tj. Sta on vidi kod tebe jer je i kod tebe kao i kod mene rana trudnoca. 

• hortensia
    14. Travanj 2020. 23:26

Tea22

isabelagregorijan

Tea22

Cure.. ja se danas cijeli dan osjecam malaksalo, grlo me pocelo bolit.. i sad izmjerim temp kad ono 37.5°
    Sutra sam trebala ici vadit krv, izgleda da nista od toga
    I brinem se, ne znam je li temp u trudnoci alarmantno stanje? Pogotovo uz ovu koronu sad

Jesi sigurna da ti nije od početkq tako povisena? Ja imam povisenu temp od početka trudnoce radi progesterona povisenog idemod 37.2 do 37.6, kako koji dan.

Nisam sigurna, nisam mjerila do danas🤷‍♀️ bas cu pratit kako ce se to kretati

Tea nije alarmantno stanje...u trudnoci je normalna oko 36.8 do 37.2 tako da to jest povisena ali nije puno.

Medjutim sve sto se bude priblizavalo 38 moras skidat paracetamolom.Normalno je prehladit se ili imat temperaturu u trudnoci ali se u trudnoci temperatura mora skidat..znam da nitko ne voli tablete ali bolje koji paracetamol nego ostaviti tijelo pod temperaturom..na dulje vrijeme i 38 nije bas dobro za bebu..alihvala Bogu to bar nije tesko spustit.

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    14. Travanj 2020. 23:33

Nisha_21

Curke evo mene malo, ja u četvrtak imam zakazan pregled. Danas me dr poslala vaditi betu (zbog prošli spontanih hoce pratiti) - i došlo je 255 vrijednost. Ja pretpostavljam da sam cca 4+2/3, ne znam kad je točno ovulacija bila, pretpostavljam prije ca 15/16/17 dana jer sam imala iscjedak poput ovulacijskog. Mrzim te brojke, jer mi se uvijek čini malo ali ne mogu utjecati na to. Niti sam htjela znat brojke, niti išta ali moram i to me sada malo ubija u pojam.😑😑😑

Trenutno imam grčeve kao pred mengu, ono lagano stalno, tu i tamo koji jači i to je to. Loše mi je nekad ali ne povraćam.

Nadam se zdravoj trudnoći i bebici!

Oko dana izostanka skolska je brojka 100 do 150...npr .clearblue digital na 150 pocinje pokazivati trudnocu 2-3 tj....naravno da je najbitnje duplanje ali zasada je ovo skolski...ako si na 4 tj.imala 100 i kusur dva dana kasnije trebas imati oko 250 taman...sretno!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

• hortensia
    14. Travanj 2020. 23:37

Pepa14

isabelagregorijan

poppy

Tea 22 mali svijet🙃

Meni jutros bio malo tamniji iscjedak nego inace, preparirala sam se, isplakala, i sad kuliram cijeli dan i nadam se da ce proci, vise mi nije ali strepim i stalno idem na Wc u kontrolu

Ja od kad sam saznala za trudnocu imam svakakve iscjetke. Od vijelog, prozirnog, smedeg, zutog, s nitima i nije jos prestalo, a skoro sam 11 tjedana…

Totalno suosjećam sa tobom. I ha danas opet ulegala smećkasti iscjedak nakon tj dana šta ga nije bilo. Znam da najvjerojatnije nema razloga za brigu al eto baš me to danas izbacili iz takta. :(

Da evo i ja...tjedan dana super sve i jutros opet smedji...moja ginekologica optimisticno smatra da jaka gljivicna infecija moze nadraziti sluznicu i da je sve ok...iako ne znam zasto bi onda bio smedji... ne znam da sam igdje vidila toliko smedjarenja koliko u nasoj grupi..ko da je tema iscjedak u trudnoci..preostaje nam biti optimisticne koliko god mozemo...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

Napokon 2804
    14. Travanj 2020. 23:48

hortensia

Tea22

isabelagregorijan

Tea22

Cure.. ja se danas cijeli dan osjecam malaksalo, grlo me pocelo bolit.. i sad izmjerim temp kad ono 37.5°
    Sutra sam trebala ici vadit krv, izgleda da nista od toga
    I brinem se, ne znam je li temp u trudnoci alarmantno stanje? Pogotovo uz ovu koronu sad

Jesi sigurna da ti nije od početkq tako povisena? Ja imam povisenu temp od početka trudnoce radi progesterona povisenog idemod 37.2 do 37.6, kako koji dan.

Nisam sigurna, nisam mjerila do danas🤷‍♀️ bas cu pratit kako ce se to kretati

Tea nije alarmantno stanje…u trudnoci je normalna oko 36.8 do 37.2 tako da to jest povisena ali nije puno.

Medjutim sve sto se bude priblizavalo 38 moras skidat paracetamolom.Normalno je prehladit se ili imat temperaturu u trudnoci ali se u trudnoci temperatura mora skidat..znam da nitko ne voli tablete ali bolje koji paracetamol nego ostaviti tijelo pod temperaturom..na dulje vrijeme i 38 nije bas dobro za bebu..alihvala Bogu to bar nije tesko spustit.

Slažem se da treba temp skidati, ali bolje izbjeći tablete, neka proba sa mlakim tuširanjem, oblozima, pred spavanje krumpir na tabane. Obavezno budit se po noći mjerito temp... I mislim da ako to ne upali, onda tableta. Ali svakako moj savjet je javit se doktoru ako temp potraje duze od 2 dana

Tea22
    15. Travanj 2020. 06:21

hortensia, Napokon 2804 hvala vam cure💓💓
    Jucer pred spavanje sam se osjecala kao da mi je temp jos vise skocila, i bas sam se uplasila, kad ono izmjerim i nista.. 38.6🤷‍♀️ sad se recimo ni ne osjecam lose
    Nemam pojma sta je to jucer bilo, al u svakom slucaju hvala vam na savjetima, skrinat cu si ih za ubuduce😊💛

Tea22
    15. Travanj 2020. 06:23

hortensia

Pepa14

isabelagregorijan

poppy

Tea 22 mali svijet🙃

Meni jutros bio malo tamniji iscjedak nego inace, preparirala sam se, isplakala, i sad kuliram cijeli dan i nadam se da ce proci, vise mi nije ali strepim i stalno idem na Wc u kontrolu

Ja od kad sam saznala za trudnocu imam svakakve iscjetke. Od vijelog, prozirnog, smedeg, zutog, s nitima i nije jos prestalo, a skoro sam 11 tjedana…

Totalno suosjećam sa tobom. I ha danas opet ulegala smećkasti iscjedak nakon tj dana šta ga nije bilo. Znam da najvjerojatnije nema razloga za brigu al eto baš me to danas izbacili iz takta. :(

Da evo i ja…tjedan dana super sve i jutros opet smedji…moja ginekologica optimisticno smatra da jaka gljivicna infecija moze nadraziti sluznicu i da je sve ok…iako ne znam zasto bi onda bio smedji… ne znam da sam igdje vidila toliko smedjarenja koliko u nasoj grupi..ko da je tema iscjedak u trudnoci..preostaje nam biti optimisticne koliko god mozemo…

"Ko da je tema iscjedak u trudnoci" 
    Hahahaha bas sam se od srca nasmijala na ovo

Tea22
    15. Travanj 2020. 06:51

U zadnje vrijeme se konstantno budim tocno u 06, i inace mi je to uzas zivi
    Al danas kad moram ic vadit krv mi je bas lijepo doslo probudit se bez alarma😄😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.