brunoibrankica eto mee
ja sam si baš jučer napravila fejs pod ovim imenom čisto da se mogu učlanit u možda neke korisne grupe, inače ga nemam :)
ak me možeš dodat tam u grupu bila bi ti zahvalna čisto da sam i s drugim curkama u toku :)
An1 nemoj zezaaat, ajme kako mi je to drago :) hvala ti na lijepim željama, odma ću sve javiti :)
vratila se i tu sam nadam se i na dan kad rodim ;) hehe
koliko sam uspjela polovit ima dosta curica ovdje jel da?
[/url
Isabella samo u tražilicu na fcb upisi zimske klokanice 2020 i zatraži pridruživanje, prihvatit će te admini brzo! Većinom smo tamo jako aktivne za razliku od foruma, lakše je komunicirati, stavljati sličica i slično!
10.06. Nifty uredan 💖
brunoibrankica eto mee
ja sam si baš jučer napravila fejs pod ovim imenom čisto da se mogu učlanit u možda neke korisne grupe, inače ga nemam :)
ak me možeš dodat tam u grupu bila bi ti zahvalna čisto da sam i s drugim curkama u toku :)
An1 nemoj zezaaat, ajme kako mi je to drago :) hvala ti na lijepim željama, odma ću sve javiti :)
vratila se i tu sam nadam se i na dan kad rodim ;) hehe
koliko sam uspjela polovit ima dosta curica ovdje jel da?
Daa na forumu sve same curice
Curke, sad su me zvali vezano za krvne pretrage koje sam radila....situacija je sljedeca: imam povisen secer, nije rekla koliko je ali se trebam javiti u dijabetoloski centar gdje ce mi vjerovatno dalje dati upute sta raditi i moram ponoviti nalaz urina, da popijem prethodni dan 3l vode i rano ujutro odem dati urin.... sta znaci kad imas povisen secer u trudnoci? Koliko je to ozbiljno? A ja sam primijetila sa se debljam puno a stvarno ne jedem nista previse razlicitno od prije
Misslolica povišen šećer u trudnoći je kada ti je glukoza u krvi iznad 5,1. Možda je tebi taj dan bilo nešto malo vise. Inače u trudnoći su drugačija mjerenja Tj nama je malo niza ljestvica nego inače. Ne mora to ništa značiti. Sada ćeš vjerojatno ići na oggt test gdje će se stvarno utvrditi dali imaš problem sa visokim šećerom ili ne. Možda si samo dan prije jela nešto kasnije navečer. Nije povezano s tvojim debljanjem u trudnoći, no trudnice kojima stvarno dijagnosticiraju gestacijske dijabetes moraju ići na dijetu kako beba nebi bila prevelika.
Ja drzim fige da oggt bude uredan! 🤞
10.06. Nifty uredan 💖
An1 hvala na objasnjenju, bas me to iznenadilo.... dan prije laboratorije sam zaspala u 20:30 a jela zadnji put mozda do 18h ne znam... u porodici imam siroku lepezu dijabeticara pa me s te strane i ne cudi... vidjecemo sta ce reci taj drugi test sad se moram za to naruciti i ici i drugi grad jer ga ne rade u mom domu zdravlja... ah samo da nisi miran....
Curke, sad su me zvali vezano za krvne pretrage koje sam radila….situacija je sljedeca: imam povisen secer, nije rekla koliko je ali se trebam javiti u dijabetoloski centar gdje ce mi vjerovatno dalje dati upute sta raditi i moram ponoviti nalaz urina, da popijem prethodni dan 3l vode i rano ujutro odem dati urin…. sta znaci kad imas povisen secer u trudnoci? Koliko je to ozbiljno? A ja sam primijetila sa se debljam puno a stvarno ne jedem nista previse razlicitno od prije
Nadam se da ti bude na kraju ipak sve ok, ja baš sutra idem sve te prve nalaze vaditi, nisam stigla prije (TSH, UK, Rh..), za koliko dana su tebi nalazi bili gotovi? 🙂
Hej, meni je secer bio 5,2 s tim da sam se vecer prije najela jagoda. Mozda je to utjecalo.
Meni je gin rekla da necemo ponavljati i da me nece slati na taj oggt test. To mi je malo cudno jer mi je nakon svega dala na nekom papiru kako treba izgledati dijeta.
Pitat cu je ja da ponovimo testiranje. Al onda stvarno 3 dana necu jest ni voce ni ugljikohidrate.
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Cure nije fora da ne jedete noc pred nalaze. Vec naprotiv. Treba vecerati laganije ali bez nekog 'skoka' odnosno ako inace NE jedete cokoladu uvece nemojte ni tu noc. Ko ne zna - kada covjek zapocinje dijetu i ne jede par dana odnosno smanji unos uglj hidrata - secer i od toga zna da skoci jer tijelo stvara odbrambeni mehanizam. Zato je dorucak vrlo vazan jer obizno ljudi koji ne doruckuju - imaju veci secer u odnosu na ljude koji imaji taj redovan obrok. Ovi znam od prijatelja nutricioniste jer je meni znao da skoci secer a nemam nikakce veze sa tim (ni genetikom niti kilazom niti jelom) ali je moje izbacivanje dorucka uzorkovalo to.. Sada je OK. Mozda nekome ovo pomogne ja pred nalaze uvijek jedem i to negdje do 21h i secer mi je uvijek oko 4.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji