Meni PET tjedana haha. Ja čekam još 10 i pol dana da vidim svoje zlatoIsto simptomi neprimjetni samo se uspušen čim se penjem po stepenicama ili duže pričam, ne da s eumorim nego uspušem. Mokrenje, tu i tamo snovi, velike grudi tu i tamo bolne, napuhanost i to ti je to.
eee i meni dok pricam i setam odma kratak dah, moram zastati.. i umor od skala ofc da i napuhanost.. sve nam je isto..
ajde jos malo izdrzimoooo i meni 10 dana :)
Meni PET tjedana haha. Ja čekam još 10 i pol dana da vidim svoje zlatoIsto simptomi neprimjetni samo se uspušen čim se penjem po stepenicama ili duže pričam, ne da s eumorim nego uspušem. Mokrenje, tu i tamo snovi, velike grudi tu i tamo bolne, napuhanost i to ti je to.
eee i meni dok pricam i setam odma kratak dah, moram zastati.. i umor od skala ofcda i napuhanost.. sve nam je isto..
ajde jos malo izdrzimoooo i meni 10 dana :)
Ti si onda 18? Ja sam 19 od tud ona "polovica dana" haha
Ja se premišljam, sestričnin muž je radiolog kaže da je to sranje, da ne bi ni djetetu dao za igranje. Mislim za 400 kn ne očekujem čudo, ali čitala sam iskustva da s ebebe unervoze itd kad sa time prelaziš tako da nisam pametna razmislit ću. Mislim da neću. Lakše će mi biti iza ovog sad pregleda, fali mi moje dijete. sad će imati rucice nozice sve. Lilo, kad si ti bila tj sa koliko tt zadnji put. Meni je sa 6+5 bila tockica, tako da ja cu se bas šokirat kad ga vidim.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela sa 8+0 sam ja bila prvo sa 6+3 zbog krvarenja i onda sam imala kontrolu sa 8+0 i sad na sljedecem cu bit 12+5
Hjoj predivno sa 8+0 se vec nes vidjelo?Jel imas jos iscjedak?ja hvala bogu samo onaj jedan dan, ali i dalje na terapiji 2x2. nadam se da mi je i hematom nestao.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela sa 8+0 sam ja bila prvo sa 6+3 zbog krvarenja i onda sam imala kontrolu sa 8+0 i sad na sljedecem cu bit 12+5
Hjoj predivno sa 8+0 se vec nes vidjelo?Jel imas jos iscjedak?ja hvala bogu samo onaj jedan dan, ali i dalje na terapiji 2x2. nadam se da mi je i hematom nestao.
Moja gin ima stari ultrazvuk pa se nije nesto specijalno vidjelo samo kak je narasle beba i srceko kak kuca
Je hvala bogu nema vise sukrvice al me isto ostavila na duphastoni 3x1
https://ibb.co/JBCRy4z eto to je to nista se posebno ne vidi nije joj bas neki ultrazvuk ali uredu sta sad haha
Tebi je bar vec nes vece bilo, meni točkica. haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
I ja se uspusem od samo malo kretanja, par stepenica... Sad i spavam svaki dan popodne, bas me neki umor ulovio. I jako sam emotivna, cmoljim na svaku romanticnu scenu filma. Malo zgaravice tu i tamo je krenulo i podrigivanja, ali za sada nista jos od mucnina. Netko je pitao za vitamine. Ja sam prvo mislila da necu nista piti ekstra, zdravo se hranim, i nisam dobila prije pregleda telefonski kad sam pitala naputak da pijem. Ali nakon pregleda mi je dr rekla da krenem piti folat ili folnu, pa sam kupila i to i neke vitamime PreMama Duo koje imaju i kapsule omege, pa pijem jedan par dana Folat od Solgara, pa presjecem jedan dan sa svim tim vitaminima i omegom umjesto folata, jer ga ima i u tim tabletama pa da ne bi bilo previse. Pitala dr.je li to ok, kaze super, moze tako. Mislim da se cink i magnezij smije, ima ih u tim prenatal tabletama magnezija 56 mg, a cinka 5 mg. Znam da sam za omegu citala da je bitan omjer dha i epa u trudnoci, treba biti vise dha.
Cure, znate li kako to ide s komplikacijama? Malo sam citala po netu i forumu pa se zagubila, nije mi bas jasno. Sada sam na komplikacijama, ali jos nisam nikakve papire isla nositi, vidjet cemo kako ce se razvijati trudnoca i hoce li sve biti ok. Dr.mi otvorila bo na 60 dana, ali imam pregled u petak, na kojem bi se trebao vidjeti plod. Ne znam koji je postupak onda sa hzzo-om. I sto ako mi ne bude vise rizicno, ako budem isla opet raditi koji mjesec, hoce li mi to zeznuti iznos naknade? Citala sam tako nesto, pa mi nije jasno...kao da se ti mjeseci broke kao 0 kn sto sam bila na komplikacijama, pa da bi dobila manne za porodiljno. Zna li netko vise info? Hvala
Pije li netko vitamin D?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure, znate li kako to ide s komplikacijama? Malo sam citala po netu i forumu pa se zagubila, nije mi bas jasno. Sada sam na komplikacijama, ali jos nisam nikakve papire isla nositi, vidjet cemo kako ce se razvijati trudnoca i hoce li sve biti ok. Dr.mi otvorila bo na 60 dana, ali imam pregled u petak, na kojem bi se trebao vidjeti plod. Ne znam koji je postupak onda sa hzzo-om. I sto ako mi ne bude vise rizicno, ako budem isla opet raditi koji mjesec, hoce li mi to zeznuti iznos naknade? Citala sam tako nesto, pa mi nije jasno…kao da se ti mjeseci broke kao 0 kn sto sam bila na komplikacijama, pa da bi dobila manne za porodiljno. Zna li netko vise info? Hvala
dali si nosila doznake na hzzo? Nadam se da jesi jer ako nisi taj dio otkad si na komplikacijama ti neće nitko platiti. Jesi li na komplikacijama od 5 mjeseca ili tek od 6 og?
Kada jednom otvoriš komplikacije najbolje ti je na njima i ostati Tj nema ti smisla vise vraćati se na posao jer ako ne budeš mogla raditi duže od 3-4 mjeseca samo ćeš sebi srušiti prosjek. I nije ti to bolovanje, to su komplikacije, i samo piše kao bolovanje u najavi 60 dana.
Draga nadam se da će sve biti dobro u petak 🤗 moja preporuka ti je svakako do kraja ostati na komplikacijama i javiti se brzo na hzzo s kopijom osobne i tekućeg računa, R1 obrascem (kojeg ti daju u firmi) i doznakama
10.06. Nifty uredan 💖
Cure, znate li kako to ide s komplikacijama? Malo sam citala po netu i forumu pa se zagubila, nije mi bas jasno. Sada sam na komplikacijama, ali jos nisam nikakve papire isla nositi, vidjet cemo kako ce se razvijati trudnoca i hoce li sve biti ok. Dr.mi otvorila bo na 60 dana, ali imam pregled u petak, na kojem bi se trebao vidjeti plod. Ne znam koji je postupak onda sa hzzo-om. I sto ako mi ne bude vise rizicno, ako budem isla opet raditi koji mjesec, hoce li mi to zeznuti iznos naknade? Citala sam tako nesto, pa mi nije jasno…kao da se ti mjeseci broke kao 0 kn sto sam bila na komplikacijama, pa da bi dobila manne za porodiljno. Zna li netko vise info? Hvala
dali si nosila doznake na hzzo? Nadam se da jesi jer ako nisi taj dio otkad si na komplikacijama ti neće nitko platiti. Jesi li na komplikacijama od 5 mjeseca ili tek od 6 og?
Kada jednom otvoriš komplikacije najbolje ti je na njima i ostati Tj nema ti smisla vise vraćati se na posao jer ako ne budeš mogla raditi duže od 3-4 mjeseca samo ćeš sebi srušiti prosjek. I nije ti to bolovanje, to su komplikacije, i samo piše kao bolovanje u najavi 60 dana.
Draga nadam se da će sve biti dobro u petak 🤗 moja preporuka ti je svakako do kraja ostati na komplikacijama i javiti se brzo na hzzo s kopijom osobne i tekućeg računa, R1 obrascem (kojeg ti daju u firmi) i doznakama
Sad i ja imam pitanjce.. jel dovoljna i potvrda za otvaranje bolovanja jer koliko znam doznake dobijes tek na kraju mjeseca ili po završetku bolovanja..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sad i ja imam pitanjce.. jel dovoljna i potvrda za otvaranje bolovanja jer koliko znam doznake dobijes tek na kraju mjeseca ili po završetku bolovanja..
Ma naravno, dovoljna je i samo potvrda! Meni je moja gin odmah dala i doznak da je lakše i meni i njoj 😂
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji