Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    09. Lipanj 2020. 11:18

Hvala, javim se nakon pregleda a onda cete mi morati dati detaljne upute kako staviti sliku jer sam smotana i ne znam to 😬

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

09. Lipanj 2020. 11:22

Cure koje imaju iskustvo s TSH hormononom, jel ok 1,6 u 14 tjednuy uzimam eutyrox 50? 

Girl123
    09. Lipanj 2020. 11:36

Drage cure, molim vas da me utješite. Je li moguće jedan dan osjećati manje simptoma, a drugi dan više, a da s trudnoćom bude sve u redu? Je li "prestanak" simptoma nužno loš znak? Danas sam 7+6 po zadnjoj M. 

HopeforU
    09. Lipanj 2020. 11:41

Drage zene :) 
    Imam pitanje,nikad do sad nisam vadila betu,htjela sam vas upitati da li mogu jesti piti prije vadjena krvi ili ne kao i kod obicnih nalaza.? Hvala :)

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

HopeforU
    09. Lipanj 2020. 11:44

Girl123

Drage cure, molim vas da me utješite. Je li moguće jedan dan osjećati manje simptoma, a drugi dan više, a da s trudnoćom bude sve u redu? Je li "prestanak" simptoma nužno loš znak? Danas sam 7+6 po zadnjoj M.

I ja se isto pitam,jedan dan mucnina povracanje,drugi dan kao da nisam trudna..ponekad me probudu jajnici pa mi i drago bude iako me strah hahah

BlueMoon
    09. Lipanj 2020. 11:45

Girl123

tako je meni bilo.. polako smanjenje simptoma, pa skroz nestanak.. naravno tu je jos uspuhanost kod penjanja skalama, kratkoca daha dok pricam i puno setam i tako.. al ovo sto se tice mucnina je nestalo sasvim

student13ica
    09. Lipanj 2020. 11:47

HopeforU

Imam pitanje,nikad do sad nisam vadila betu,htjela sam vas upitati da li mogu jesti piti prije vadjena krvi ili ne kao i kod obicnih nalaza.? Hvala :)

Možeš, ne utječe na vrijednost bete. Sretno 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

HopeforU
    09. Lipanj 2020. 11:47

student13ica

HopeforU

Možeš, ne utječe na vrijednost bete. Sretno 😊

Hvala mnogo ❤ 

Sara2021
    09. Lipanj 2020. 12:02

Imam jos jednom pitanje.
    Nadam se da mi vi mozete pomoci, obaviti cu rani prenatalni probir preko uputnice, cijelo jutro visim na telefonu da bi nakon 3 sata zvanja uspjela dobiti zenu na telefon koja mi je rekla da se mogu naruciti samo osobno u centru za ultrazvucnu dijagnostiku ili da to mogu obaviti preko maila ali da ona ne zna koji je.
    Na internetu bas ne mogu naci info na koji mail se trebam naruciti to za petrovu i koje podatke trebam poslati u mailu? Znate li mozda?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

misslolica
    09. Lipanj 2020. 12:03

Girl123 ja sam imala neke slabije mucnine, a evo juce i danas nista 🤷🏼‍♀️ Na momente samo me uhvati da nesto pojedem i sve pet... ja mislim da to nista ne znaci, sve je individualno i imanje/nemanje simptoma ne mora nista znaciti.... na samom pocetku malo prije punog 6.t sam se probudila ispuhanih cica, stomaka i pomislila na najcrnji scenario, procitala da to znaci sve lose, imala ranije spontani isto jako rano i trk kod gina da mi potvrdi taj moj scenario, kad tamo 0,34cm sa ❤️ koje titra... poslije toga malo mucnina i evo opet nista.... ne znaci da se sutra necu probuditi i povracati (nedaj Boze 🙃) i meni prodju svakakve misli ali opet zadnje sto pomislim je da je sve ok ❤️❤️🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.