Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl123
    09. Lipanj 2020. 12:13

Hvala vam puno!!!  ❤️ Ja sam trebala imati prvi pregled u petak, ali zvala sam ginekologicu da me stavi sutra. Tako da sam naručena sutra u 15 h. Samo želim čuti to srce kako kuca....i da se napokon malo umirim... 

Eyia
    09. Lipanj 2020. 12:17

Girl123

Drage cure, molim vas da me utješite. Je li moguće jedan dan osjećati manje simptoma, a drugi dan više, a da s trudnoćom bude sve u redu? Je li "prestanak" simptoma nužno loš znak? Danas sam 7+6 po zadnjoj M.

Ja sam 7+3, i isto zapravo otpočetka nemam neke simptome..tu i tamo se dogodila neka lagana mučnina, i glavobolja. Ali meni i inače glave često boli pa onda 💁‍♀️ jedini simptomi koje i sada imam su pojačan iscjedak, povećane grudi (koje nisu bolne) i piškim češće..a sve je ok, tako da, ne brigaj! 🙂

Nova19
    09. Lipanj 2020. 12:23

Sara2021

Imam jos jednom pitanje.
    Nadam se da mi vi mozete pomoci, obaviti cu rani prenatalni probir preko uputnice, cijelo jutro visim na telefonu da bi nakon 3 sata zvanja uspjela dobiti zenu na telefon koja mi je rekla da se mogu naruciti samo osobno u centru za ultrazvucnu dijagnostiku ili da to mogu obaviti preko maila ali da ona ne zna koji je.
    Na internetu bas ne mogu naci info na koji mail se trebam naruciti to za petrovu i koje podatke trebam poslati u mailu? Znate li mozda?

https://ibb.co/wQcwdgw
    Ovo je za uzv u Petrovoj

Girl123
    09. Lipanj 2020. 12:25

Javim vam sutra, nadam se, lijepe vijesti 

Redhead
    09. Lipanj 2020. 12:32

Cure evo ja 7+3 
    Zadnja 4 dana uzaaasne mucnine. Od 5 obroka povratim 4 🤢 cicke me bole strasno nesto. Nikakve energije nemam, nekad me prode nekakva bol kroz donji dio leda i desni jajnik al to pripisujem sirenju maternice i kostiju 🤷‍♀️ stalno mi se jede a ne mogu 😭

Tea22
    09. Lipanj 2020. 12:51

Lalla

Upravo sam shvatila da cure koje ovih dana ostanu trudne će već imati termin u ožujku!Ide vrijeme.

Neces vjerovat i ja sam o tome jucer razmisljala, nevjerojatno😯😯

Tea22
    09. Lipanj 2020. 12:52

Hhhj

Jutro cure!
    Evo i ja čekam zimsku bebicu, pa se nadam sa vama skratiti to vrijeme.
    Sara 2021, nisi jedina. Do sada mi je trudnoća bila užasna, strašne mučnine i učestalo povračanje, hospitalizacija, gubitak na težini (dobro, to baš i nije loše 😊)… ali se nadam da će tome uskoro kraj, jer sutra ulazim u 12. tjedan.
    Ja sam napokon jučer bila na pregledu, čekala sam da uđem u 11. tjedan da vidim da li je sve ok (nuhalni nabor, nosna kost i ostalo) i bebica je savršena. Čak mi je rekla da joj se čini da bi mogao biti mali dečko, ali ću čekati iduči pregled za potvrdu prije nego ikome kažem…
    Sretno svima!

Imala si prvi pregled tek u 11tt? Uzas, svaka cast na strpljenju
    Bas mi je drago sto nas je sve vise i vise, dobro dosla u nasu "malu" grupicu.. nadam se da ce ti uskoro prestati i ti simptomi, i da ces moc uzivat u ovom blazenom stanju😅😃

Tea22
    09. Lipanj 2020. 12:53

Green

Evo da i ja malo pisem, sad smo 5+4 I slkedeci tjedam u utorak 16.6 nam je pregled.
    Nisam stavila baner dole jer sam ga zadnji put svega par dana nakon stavljanja micala……….

Puno vas ima u proslosti vec tuzno iskustvo ukljucujuci mene, jako nas je strah, meni ne prodje sat da ne dobijem neku misao o tome STO AKO.

Jutros sam cvrsto odlucila da cu ja ovo dijete roditi zivo i zdravo. Strah mi ne smije biti vodilja trudnoce. Pa ova beba nakon sto smo ju godinu i pol cekali-zasluzuje vise od toga.
    Bit ce sve u redu s nasim bebicama, vjerujte u to, kao sto su one povjerovala vama da cete im biti dobre mame kada su odlucile doci kod vas. ❤️

Prekrasno sroceno❤
    Samo hrabro, cestitke💓💓

Tea22
    09. Lipanj 2020. 12:56

Nada88

Cure koje imaju iskustvo s TSH hormononom, jel ok 1,6 u 14 tjednuy uzimam eutyrox 50?

Fantasticno

An1
    09. Lipanj 2020. 13:06

Green

Evo da i ja malo pisem, sad smo 5+4 I slkedeci tjedam u utorak 16.6 nam je pregled.
    Nisam stavila baner dole jer sam ga zadnji put svega par dana nakon stavljanja micala……….

Puno vas ima u proslosti vec tuzno iskustvo ukljucujuci mene, jako nas je strah, meni ne prodje sat da ne dobijem neku misao o tome STO AKO.

Jutros sam cvrsto odlucila da cu ja ovo dijete roditi zivo i zdravo. Strah mi ne smije biti vodilja trudnoce. Pa ova beba nakon sto smo ju godinu i pol cekali-zasluzuje vise od toga.
    Bit ce sve u redu s nasim bebicama, vjerujte u to, kao sto su one povjerovala vama da cete im biti dobre mame kada su odlucile doci kod vas. ❤️

Green bas si me rasplakala! Možda su trudnički hormoni  no sve sto si napisala je točno i sama želim vjerovati u to ❤️

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.