Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    09. Lipanj 2020. 08:52

Upravo sam shvatila da cure koje ovih dana ostanu trudne će već imati termin u ožujku!  Ide vrijeme. 

Hhhj
    09. Lipanj 2020. 08:59

Jutro cure! 
    Evo i ja čekam zimsku bebicu, pa se nadam sa vama skratiti to vrijeme.
    Sara 2021, nisi jedina. Do sada mi je trudnoća bila užasna, strašne mučnine i učestalo povračanje, hospitalizacija, gubitak na težini (dobro, to baš i nije loše 😊)... ali se nadam da će tome uskoro kraj, jer sutra ulazim u 12. tjedan. 
    Ja sam napokon jučer bila na pregledu, čekala sam da uđem u 11. tjedan da vidim da li je sve ok (nuhalni nabor, nosna kost i ostalo) i bebica je savršena. Čak mi je rekla da joj se čini da bi mogao biti mali dečko, ali ću čekati iduči pregled za potvrdu prije nego ikome kažem...
    Sretno svima!

Green
    09. Lipanj 2020. 09:28

Evo da i ja malo pisem, sad smo 5+4 I slkedeci tjedam u utorak 16.6 nam je pregled.
    Nisam stavila baner dole jer sam ga zadnji put svega par dana nakon stavljanja micala..........

Puno vas ima u proslosti vec tuzno iskustvo ukljucujuci mene, jako nas je strah, meni ne prodje sat da ne dobijem neku misao o tome  STO AKO.

Jutros sam cvrsto odlucila da cu ja ovo dijete roditi zivo i zdravo. Strah mi ne smije biti vodilja trudnoce. Pa ova beba nakon sto smo ju godinu i pol cekali-zasluzuje vise od toga.
    Bit ce sve u redu s nasim bebicama, vjerujte u to, kao sto su one povjerovala vama da cete im biti dobre mame kada su odlucile doci kod vas. ❤️

Lalla
    09. Lipanj 2020. 09:36

Bravo Green i samo strpljivo! 
    Meni je danas 8+0 po ovulaciji i imam dogovoren pregled kod socijalnog gina. Prije tjedan dana sam bila kod privatnog i sve je bilo ok. Danas bih zamolila i socijalnog da pogleda. Nakon dva spontana pobačaja prije ove trudnoće mi to treba! Nadam se da ti česti pregledi ovako na početku neće naškoditi plodu. 

BlueMoon
    09. Lipanj 2020. 09:41

divno receno Green, zelim tebi i svim curama svu srecu svijeta. Da se druzimo do kraja trudnoce, a i dalje 

Sara2021
    09. Lipanj 2020. 10:20

BlueMoon

Sara2021

Blago vama sto nemate neke simptome, mene stalno bolucka trbuh, pa glava, pa mi je muka, uzasno mi je tesko te sve, nemam nikakve energije, stan moram očistiti a snage niotkud. Ma nemam snage za nista. Po noci se stalno budim jer me znaju leđa boljeti…sva sam jadna.
    Nisam mogla docekati 25.6 za pregled pa idem sutra privatno u Harni, moram se uvjeriti da li je sve ok. Zeljela sam u Sunce tj Agram ali kod njih se ceka tjedan i pol cca, a ja nestrpljiva 😬😁

Javi nam obavezno i nadam se da ces dobiti slicice danas i biti mirnija kad vidis da je sve u redu :) nadam se da ce ti biti malo lakse s vremenom.. sve je to individualno pa je tesko prognozirati..nekim curama se mucnine vrate u kasnijim tjednima

Nadam se da će sve biti ok i da ću napokon dobiti sličice da, onda ide jedna nama u okvir a ostale će biti za dati bakama i dedama kad im kazemo :) joooj jedva cekam.
    Zbog tih mucnina jos od prije korone nisam bila ni kod svojih ni kod muzevih, nismo u istom gradu pa smo zato i uspjeli sakriti. A jedva cekam otic i reci im, bas mi fale, a bit ce presretni jer imali smo jednu tragediju nedavno u obitelji i ovo ce im dati volje za dalje.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    09. Lipanj 2020. 10:24

Hhhj

Jutro cure!
    Sara 2021, nisi jedina. Do sada mi je trudnoća bila užasna, strašne mučnine i učestalo povračanje, hospitalizacija, gubitak na težini (dobro, to baš i nije loše 😊)… ali se nadam da će tome uskoro kraj, jer sutra ulazim u 12. tjedan.
    Ja sam napokon jučer bila na pregledu, čekala sam da uđem u 11. tjedan da vidim da li je sve ok (nuhalni nabor, nosna kost i ostalo) i bebica je savršena. Čak mi je rekla da joj se čini da bi mogao biti mali dečko, ali ću čekati iduči pregled za potvrdu prije nego ikome kažem…
    Sretno svima!

Hej, dobrodošla :)
    Znaci i tvoje mucnine jos traju, drago mi je da nisam jedina a opet se nadam da nam se blizi mirniji dio trudnoce i da cemo uzivati kako i zasluzujemo ☺️
    Divno da je sve u redu i kako kazes savrsena, jao 😍 koje su to male ljepote, jedva cekam ce ih upoznamo 💞

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

BlueMoon
    09. Lipanj 2020. 10:25

Sara2021

Nadam se da će sve biti ok i da ću napokon dobiti sličice da, onda ide jedna nama u okvir a ostale će biti za dati bakama i dedama kad im kazemo :) joooj jedva cekam.
    Zbog tih mucnina jos od prije korone nisam bila ni kod svojih ni kod muzevih, nismo u istom gradu pa smo zato i uspjeli sakriti. A jedva cekam otic i reci im, bas mi fale, a bit ce presretni jer imali smo jednu tragediju nedavno u obitelji i ovo ce im dati volje za dalje.

ajme, sad jos vise cekam da nam se javis nakon pregleda. sretno  i tu nam stavi slicicu bebe obavezno :)

Sara2021
    09. Lipanj 2020. 10:27

Green

Evo da i ja malo pisem, sad smo 5+4 I slkedeci tjedam u utorak 16.6 nam je pregled.
    Nisam stavila baner dole jer sam ga zadnji put svega par dana nakon stavljanja micala……….

Puno vas ima u proslosti vec tuzno iskustvo ukljucujuci mene, jako nas je strah, meni ne prodje sat da ne dobijem neku misao o tome STO AKO.

Jutros sam cvrsto odlucila da cu ja ovo dijete roditi zivo i zdravo. Strah mi ne smije biti vodilja trudnoce. Pa ova beba nakon sto smo ju godinu i pol cekali-zasluzuje vise od toga.
    Bit ce sve u redu s nasim bebicama, vjerujte u to, kao sto su one povjerovala vama da cete im biti dobre mame kada su odlucile doci kod vas. ❤️

Ovaj zadnji dio me tako razniježio ♥️ bit ce sve ok sa našim malim mišićima 💞

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Hhhj
    09. Lipanj 2020. 11:07

Sara2021

Hhhj

Jutro cure!
    Sara 2021, nisi jedina. Do sada mi je trudnoća bila užasna, strašne mučnine i učestalo povračanje, hospitalizacija, gubitak na težini (dobro, to baš i nije loše 😊)… ali se nadam da će tome uskoro kraj, jer sutra ulazim u 12. tjedan.
    Ja sam napokon jučer bila na pregledu, čekala sam da uđem u 11. tjedan da vidim da li je sve ok (nuhalni nabor, nosna kost i ostalo) i bebica je savršena. Čak mi je rekla da joj se čini da bi mogao biti mali dečko, ali ću čekati iduči pregled za potvrdu prije nego ikome kažem…
    Sretno svima!

Hej, dobrodošla :)
    Znaci i tvoje mucnine jos traju, drago mi je da nisam jedina a opet se nadam da nam se blizi mirniji dio trudnoce i da cemo uzivati kako i zasluzujemo ☺️
    Divno da je sve u redu i kako kazes savrsena, jao 😍 koje su to male ljepote, jedva cekam ce ih upoznamo 💞

Daaa, i ja se tome nadam. Ovo mi je treća trudnoća, i u prethodne dvije mi je bilo isto. Prvi put je stalo nakon cca 4.mj, drugi put nešto malo više. Veseli me jedino to šta još nije baš jako vruće, pa lakše podnosim sve. A računam da bi trebalo stati početkom srpnja, pa da ću uživati u kupanju ovo lito!

Sretno danas! 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.