Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Daisy_88
    02. Lipanj 2020. 15:33

Pozdrav curke!

pokusala sam ubaciti ovu "slicicu" sa lilypie.com, ali ocito nesto grijesim :( sorry na zatrpavanju

od danas se priključujem ovoj grupi, 4+4
    Pitanje za vas: kada da se narucim na prvi pregled, a da ne bude ni prerano ni prekasno?
    Prije 4 godine sam imala jednu nesretnu trudnocu koja je nazalost zavrsila u 23tj..

Bella🌟
    02. Lipanj 2020. 15:34

Lota1980

PeaceLily
    Suosjećam s tobom i nastavi biti tako optimistična, sigurno će sve biti ok.
    Da ti odgovorim na pitanje iako ti sad nije više aktualno. Izabrala sam Prošireni panel panorame, vadila sam krv u Breyer laboratoriju ali sam platila direktno Sequentii pa je 270kn jeftinije nego da sam platila breyeru. Ja sam platila 4500kn.

Hvala ti♥️i hvala na info, ma trebati će mi za drugi put 🤗

👱‍♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 15:47

Lela nisam samoinicijativno.. Vec mi je dr rekla da ih polako ukidam.  sada cemo ih vjerovatno vratiti

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

LeLa2807
    02. Lipanj 2020. 15:52

JECIKA

Lela nisam samoinicijativno.. Vec mi je dr rekla da ih polako ukidam.sada cemo ih vjerovatno vratiti

Ma onda nemaš brige, vjeruj doktorici. ja sam sigurna da je kod tebe sve u redu pa 12 si tt :) znam da se teško smiriti, ali nemaš grčeve, nemaš jake bolove, par kapi smedjeg i još ideš na kontrolu. možda ćete vratiti i to je to. sve će biti dobro. pomolit ću se za tvoju bebu, svakako nam javi divne vijesti.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    02. Lipanj 2020. 15:53

Daisy_88

Pozdrav curke!

pokusala sam ubaciti ovu "slicicu" sa lilypie.com, ali ocito nesto grijesim :( sorry na zatrpavanju

od danas se priključujem ovoj grupi, 4+4
    Pitanje za vas: kada da se narucim na prvi pregled, a da ne bude ni prerano ni prekasno?
    Prije 4 godine sam imala jednu nesretnu trudnocu koja je nazalost zavrsila u 23tj..

Hej čestitam ti i nek ti bude školska. :) Ja sam se sa danom kašnjenja naručila odmah za pregled.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 15:54

LeLa2807

JECIKA

Lela nisam samoinicijativno.. Vec mi je dr rekla da ih polako ukidam.sada cemo ih vjerovatno vratiti

Ma onda nemaš brige, vjeruj doktorici. ja sam sigurna da je kod tebe sve u redu pa 12 si tt :) znam da se teško smiriti, ali nemaš grčeve, nemaš jake bolove, par kapi smedjeg i još ideš na kontrolu. možda ćete vratiti i to je to. sve će biti dobro. pomolit ću se za tvoju bebu, svakako nam javi divne vijesti.

Hvala Lela ja se javljam svakako.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

LeLa2807
    02. Lipanj 2020. 15:56

JECIKA

LeLa2807

JECIKA

Hvala Lela ja se javljam svakako..

vidjet ćeš.  uzrujale nas vijesti, ja grčeve imala od jutra malo se smirilo...vidiš i sama na fb da pitam da li da idem na pregled. sve smo mi zabrinute za naše sreće, treba naći snage vjerovati da će biti dobro. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Lucija987
    02. Lipanj 2020. 16:08

Jecika drzi se i samo opusteno bit ce to sve super vidit ces 😍❤
    I svakako nam se javi kad obavis 🤞🤗

🙏❤💙

An1
    02. Lipanj 2020. 16:35

JECIKA draga nadam se da će sve biti dobro! Pokušaj se malo smiriti do pregleda! Javi sve 🤞
    .
    Peace, Mara cure i mi smo navikli na vas ❤️ Držite se

10.06. Nifty uredan 💖

Nova19
    02. Lipanj 2020. 16:58

Lela da, bez naznaka... ali vjerujem da je bio neki problem sa plodom pa je zato prestalo... ali vjerujem u ovu trudnoću 💪🏻☺️
    Daisy dobro došla i neka ti ova trudnoća ne bide ništa drugo nego dosadna i školska 🥰
    Cure imam pitanje, napravila briseve, sve uredno, nalaz krvi super, osim CRP mi je 12 (inače do 5 je norma) i nalaz urina mi nije u normama, leukociti i eritrociti malo povišeni... čekam da mi dr javi ako je neka upala ili je to normalno u trudnoći...
    Jel neka od vas imala upalu mjehura? Ovo mi je nešto novo 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.