Cure ja ne znam da li da idem na pregled privatno? Prosli pregled sam bila 16.04. Sada sam na pocetku 13te nedelje a zakazana sam za 20.06.
Mislila sam da sacekam ali sada se razmisljam..
Jecika ja mislim da si krivo napisala, da si ti zadnji put bila 16.05. Ili ??
Obavezan je pregled u 12 tt
Bebac za koliko si pocela krvarit nakon uzimanja tablete? Evo ja sam jutros popila oko 10. Jos nista. Isto se nadam da ce sve otici tabletama.
Ja sam jučer popila oko 19 tabletu i malo sam krvarila/smeđarila ,imala cijelu noć menstrualne grčeve i sad ujutro, prijepodne isto malo krvarila. Ništa jako niti strasno. Sutra se javljam u bolnicu i tamo će mi onda dati druge tablete i ostati ću ne znam koliko . Kakav je tebi plan, što su ti rekli?
E pa isto tako. Ja se trebam javiti u cet u bolnicu gdje cu ostat. Kako si ti? U tebe je srce prestalo kucat ?
Da prestalo srce i već se počeo plod razlagati, missed ab. Koliko se ostaje u bolnici ako znaš, što su ti rekli?
Meni je dr rekla da ce me mozda i u ponoc pustit. Sigurno jedan cijeli dan. Jako mi je zao. Prva trudnoca ti je kao i mrni?
Da, tako ću i ja valjda ostati. Je, prva. Nadam se da će druga brzo i da će ostati do kraja sve ok.
👱♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik
Cure ja ne znam da li da idem na pregled privatno? Prosli pregled sam bila 16.04. Sada sam na pocetku 13te nedelje a zakazana sam za 20.06.
Mislila sam da sacekam ali sada se razmisljam..
JECIKA valjda misliš 16.05?
Ne znam zašto te nisu naručili na pregled u 12 tt jer se tada mjeri nuhalni nabor no možda je kod tebe drugačije zbog blizanca… pokušaj, ja osobno uvijek volim čuti i drugo mišljenje.
Tako je 16.05 bila sam 11+0. Meni je ona tada izmjerila nuhalni nabor oko 1,1mm i vidjela nosnu kost. I rekla da mogu da odmorim od pregleda do Nifty-ja odnosno 20.06. Sad se dvoumim da odem jos jednom privatno u medjuvremenu..
Brzo će 20. ti! Ne brini!! Ja vjerujem da je sve uredu, nema potrebe za dodatnim pregledom, opusti se!
10.06. Nifty uredan 💖
Bebac za koliko si pocela krvarit nakon uzimanja tablete? Evo ja sam jutros popila oko 10. Jos nista. Isto se nadam da ce sve otici tabletama.
Ja sam jučer popila oko 19 tabletu i malo sam krvarila/smeđarila ,imala cijelu noć menstrualne grčeve i sad ujutro, prijepodne isto malo krvarila. Ništa jako niti strasno. Sutra se javljam u bolnicu i tamo će mi onda dati druge tablete i ostati ću ne znam koliko . Kakav je tebi plan, što su ti rekli?
E pa isto tako. Ja se trebam javiti u cet u bolnicu gdje cu ostat. Kako si ti? U tebe je srce prestalo kucat ?
Da prestalo srce i već se počeo plod razlagati, missed ab. Koliko se ostaje u bolnici ako znaš, što su ti rekli?
Meni je dr rekla da ce me mozda i u ponoc pustit. Sigurno jedan cijeli dan. Jako mi je zao. Prva trudnoca ti je kao i mrni?
Da, tako ću i ja valjda ostati. Je, prva. Nadam se da će druga brzo i da će ostati do kraja sve ok.
Da slazem se. I ja se isto nadam 😇
Kako se osjecas?
06/20 blighted ovum 8tt.
Kako se osjecas?
Držim nam fige da se obje čim prije nađemo u grupi s lijepim vijestima🤞🙏🏻
Psihički se čak osjećam ok. Jučer sam plakala čim bi me netko pogledao, na hitnoj nisam mogla ni izgovoriti sto mi je i odma briznula u plač. Danas sam ok. Nešto me rasplače pa plačem ali sam spremna odma na novi pokušaj i u tom pogledu se osjećam ok i želim što prije ponovo probati jer smo se toliko veselili, i kako imam endometriozu željela bih što prije jednu malu zdravu bebicu. Pa me to nekako drži, što smo krenuli i idemo ispočetka probati. A fizički imam bolove, kao menstrualne grčeve ali pošto inače imam izrazito bolne menstruacije navikla sam pa izdrzavam. I jedva čekam sutra otići u bolnicu da tu priču završim.
Kako si ti? Znam da si pričala da ste godinu dana čekali plus?
U srijedu dobila prvu tabletu i poslana kuci, pa da dođem u petak oko 8h u bolnicu. I u petak u 3h ujutro sam prokrvarila bas obilno.
Bez brige, otici ce sigurno ❤️ sretno.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Kako se osjecas?
Držim nam fige da se obje čim prije nađemo u grupi s lijepim vijestima🤞🙏🏻
Psihički se čak osjećam ok. Jučer sam plakala čim bi me netko pogledao, na hitnoj nisam mogla ni izgovoriti sto mi je i odma briznula u plač. Danas sam ok. Nešto me rasplače pa plačem ali sam spremna odma na novi pokušaj i u tom pogledu se osjećam ok i želim što prije ponovo probati jer smo se toliko veselili, i kako imam endometriozu željela bih što prije jednu malu zdravu bebicu. Pa me to nekako drži, što smo krenuli i idemo ispočetka probati. A fizički imam bolove, kao menstrualne grčeve ali pošto inače imam izrazito bolne menstruacije navikla sam pa izdrzavam. I jedva čekam sutra otići u bolnicu da tu priču završim.
Kako si ti? Znam da si pričala da ste godinu dana čekali plus?
Ja sam imala pobacaj 26.01., mensturaciju 27.02. i odmah sam u tom ciklusu ostala trudna
Drzim fige da i tebi bude tako, i da te obraduje jedna travanjska bebica😃
Peace Lily.. i ja isto tako. Fizicki sam zasad stvarno ok. Nije jos krenula bol. A mislim da psihicki nisam svjesna. Jednostavno nisi svario jednu vijest da si trudan,ono stigla druga vijest spontani. Nazalost takav je zivot. Vazno da se mi oporavimo cim prije a nasi plusici ce stici. Srecom imamo svoje polovice da se bolje osjecamo. Nije ni njima lako.
06/20 blighted ovum 8tt.
Tea22. To tako lijepo zvuči i daje nadu, hvala ti ♥️
Tea divno. I moja sestra je odmah sljedeci mjesec ugledala plus. Travanj je oduvijek nas mjesec, sad se spojilo a nadam se da ce se nasa sreca rodit u 4mj.
Sretno svima
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji