Cure nemogu ni zamisliti kako se osjecate.. drzite se ❤️ Doci ce bebica i bit ce sve okej👶🏻 Precesto se bas to pocelo dogadati 😢 jeste li imale kakve drugacije simptome?
I da ostaje se pretezno 1 dan.Kod mene je situacija bila da sam stigla u petak u 8h, smjestili me oko 9 na dnevnu kliniku i odma dali 4 tablete da stavim vaginalno i 2 sata strogo da lezim. Nakon sat i pol sam morala hitno na wc jer su vec vaginalete reagovale i sestrice su mi dale limenu posudu gdje tu trebam da sve ispraznim. Posle toga oko 12h sam dobila dvije tabletice oralno gdje sam trebala da ih drzim u ustima između zubnog mesa i obraza oko 20 min da se istope i tako ostatak progutat. Pa opet oko 15h sam dobila te dvije tabletice, pa oko 18h,pa opet u 21h to su bile zadnje. Oko ponoci su me probudili da popijem jos jednu tabletu sa vodom.i rekli mi da moram biti na taste do vizite nit smijem piti niti jesti. Ujutro sam u 8h imala vizitu i odma ultrazvuk gdje su ustanovili da mogu kuci. Odpustena u subotu sa otpusnim listom gdje se moram javiti za 14 dana na kontrolu. Eto to je moje iskustvo ovdje u Sloveniji.
Sretnoo cure ❤️
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Peace Lily.. i ja isto tako. Fizicki sam zasad stvarno ok. Nije jos krenula bol. A mislim da psihicki nisam svjesna. Jednostavno nisi svario jednu vijest da si trudan,ono stigla druga vijest spontani. Nazalost takav je zivot. Vazno da se mi oporavimo cim prije a nasi plusici ce stici. Srecom imamo svoje polovice da se bolje osjecamo. Nije ni njima lako.
Bas to što kažeš. Ja stvarno vjerujem da će sve biti ok i da ćemo imati svoje plusiće. Sretno sa svim što te čeka, nadam se da će nam sve proći oko toga ok.
👱♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik
I da ostaje se pretezno 1 dan.Kod mene je situacija bila da sam stigla u petak u 8h, smjestili me oko 9 na dnevnu kliniku i odma dali 4 tablete da stavim vaginalno i 2 sata strogo da lezim. Nakon sat i pol sam morala hitno na wc jer su vec vaginalete reagovale i sestrice su mi dale limenu posudu gdje tu trebam da sve ispraznim. Posle toga oko 12h sam dobila dvije tabletice oralno gdje sam trebala da ih drzim u ustima između zubnog mesa i obraza oko 20 min da se istope i tako ostatak progutat. Pa opet oko 15h sam dobila te dvije tabletice, pa oko 18h,pa opet u 21h to su bile zadnje. Oko ponoci su me probudili da popijem jos jednu tabletu sa vodom.i rekli mi da moram biti na taste do vizite nit smijem piti niti jesti. Ujutro sam u 8h imala vizitu i odma ultrazvuk gdje su ustanovili da mogu kuci. Odpustena u subotu sa otpusnim listom gdje se moram javiti za 14 dana na kontrolu. Eto to je moje iskustvo ovdje u Sloveniji.
Sretnoo cure ❤️
Hvala na iskustvu 💕
Roza994. Smeđarenje od otprilike 6. tjedna, prestanak simptoma oko početka 9. tjedna i večer prije krvarenja grčevi kao menstrualni bolovi i pojačano smeđarenje.
Hej 😊...pratim ja vas stalno, ali slabo se javljam. Cure žao mi je na gubitku i sama sam to prošla. U 1 mj. sam bila na kiretaži, nakon mjesec i pol dana sam dobila mjesečnicu i nakon toga sam ostala trudna iz prve. Držim vam fige da uskoro ostanete opet trudne 😊
meni se pojavilo neko smedjarenje po prvi put. Zakazala sam privatno veceras u 18h. Znaci sva sam na iglama... Uzas
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
A jutros sam pisala post o tome da li da idem na pregled.. Znaci bas sam nikakva
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure i ja sam to dozivila prije godinu dana znam.kakao vam je tesko je jako ali proce sa vremenom nece nikad biti ko sta je bilo alievo kad ugledate drugi plus ko ja niko sritnij od mene a opet toliki strah 🙈 sta vise citam sve se vise bojim ici na pregled ... ja neznam kako su nasi stari bez pregleda bez tableta nas rodile zive i zdrave ... puno vam srice zelim i drzite se ima Boga doce i vasih 5 min ❣🙏
meni se pojavilo neko smedjarenje po prvi put. Zakazala sam privatno veceras u 18h. Znaci sva sam na iglama… Uzas
Sretno Jecika, moguće da je neki hematom ili pucaju kapilarice. Nije svako smeđarenje opasno, dobro da si se naručila, biti ćeš mirnija. Ja sam imala sa 5+5 boja bijele kave, samo taj dan. Od tad na utrogestanima, doktorica ih sa 6+5 povećala jer sam imala mali hematom.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji