Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    31. Svibanj 2020. 14:18

Pahuljica27

Ja sam pila Duphastone 3x2 i to sam dobila dvije kutije. Nakon sto sam dosla u 8 tt na pregled, ponovno mi je dala istu turu, 3x2. Objasnila mi je da su lakše od ostalih tableta, a da će itekako pomoći trudnoći jer je taj hormon poznat kao "čuvar trudnoće" . Došla sam zbog jakih bolova i kako sam pila Duphastone, milina! 😊 Baš sam danas čitala da su neke žene pile do 37 tt na preporuku ginekologa i sve je bilo u redu.

Ja bi sebi povecala dozu hahha
    Jedan dan malo smedeg pa sutra nema pa preksutra malo ima i tako 🤦‍♀️ samo mi strah utjera 

• Pepika
    31. Svibanj 2020. 14:29

Poz buduce mame 🥰 evo da vam se i ja pridruzim 😊 nadam se da cete me prihvatiti 😉
    U petak sam ugledala svoj plusic, danas bi trebala biti 3+6, vjestica je danaa trebala stic

An1
    31. Svibanj 2020. 14:31

zabrinutakata

Sta vi pijete za zeljezo🙈 meni prepisa tablete a nije ni krv izvadija i od tih tableta me zeludac boli uzas i stolicu nemam a kad iman u placu je obavljam koliko me steze

Ja pijem Floradix tonik - nema takvih ludih nuspojava i meni jako dobro funkcionira iako je samo na biljnoj bazi

10.06. Nifty uredan 💖

Nova19
    31. Svibanj 2020. 17:45

Hope i Pepika dobro došle! Želim vam mirne i dosadne trudnoće 💕💕💕

Tea22
    31. Svibanj 2020. 18:02

Pepika

Poz buduce mame 🥰 evo da vam se i ja pridruzim 😊 nadam se da cete me prihvatiti 😉
    U petak sam ugledala svoj plusic, danas bi trebala biti 3+6, vjestica je danaa trebala stic

Cestitaaam, jel se meni cini ili je ovo nasa prva bebica kojoj je termin u veljaci☺️🥰🥰

...PoisonIvy...4321
    31. Svibanj 2020. 18:40

Hope i Pepika dobrodosle  
    Bit ce puno ovih zimskih bebica  Bit ce napeto kad se sve priblizimo terminu  slatko iscekivanje i nestrpljenje...
    Bili smo danas kod mojih na rucku i odlucili im reci za T i onda uletio buraz u svom nekom fazonu, nesto s poslom, pa dijelovi za auto ( uvijek nesto drami) i bas zavladala neka nervoza,pa nismo nista htjeli govorit. Bas nam je svima pokvario raspolozenje..

• Pahuljica27
    31. Svibanj 2020. 19:19

Redhead

Pahuljica27

Ja sam pila Duphastone 3x2 i to sam dobila dvije kutije. Nakon sto sam dosla u 8 tt na pregled, ponovno mi je dala istu turu, 3x2. Objasnila mi je da su lakše od ostalih tableta, a da će itekako pomoći trudnoći jer je taj hormon poznat kao "čuvar trudnoće" . Došla sam zbog jakih bolova i kako sam pila Duphastone, milina! 😊 Baš sam danas čitala da su neke žene pile do 37 tt na preporuku ginekologa i sve je bilo u redu.

Ja bi sebi povecala dozu hahha
    Jedan dan malo smedeg pa sutra nema pa preksutra malo ima i tako 🤦‍♀️ samo mi strah utjera

Tak sam i ja u početku. Kuma i ja se nismo mogle nagooglat jer nam je to bilo novo 😂 dok sam ih pila, iscjedak je bio baš smećkast, što je i normalno zbog tog hormona. Kako sam prestala i iscjedak je postao svjetliji. Nemaj straha, to je sve ok! 😊

misslolica
    31. Svibanj 2020. 19:20

Cestitke svima na novim plusicima 🥰🥰
    Ja sam danas rekla rodici koja je u 30-om tjednu koja nije mogla sakriti odusevljenje pa me grlila i ljubila a tu je bila i mala od druge rodice kojoj je 12g i mislim da je skontala jel je tako briznula u plac i govorila kako ona ne zeli to ( ljubomorna je jako i nece da me dijeli s bebom) 😂😂 nakon sto je otplakala turu vratila se i samo ne pogleda i opet suze niz lice, morala sam da je gnjavim i ljubim i da joj kazem da je volim ali mislim da je ljuta jos na mene, a meni je tako slatka bila 🥰🥰❤️❤️

• Malina25
    31. Svibanj 2020. 23:07

Pozdrav!
    Ne mogu naci nigdje direktno tu temu.Dali ima koja mama neku vrstu trombofilije,u mom slucaju PAI-1 4G/4G te da joj je hematolog odbio terapiju heparinom jer se to vise ne daje,a ginekolog kaze da bi bilo dobro primiti terapiju heparinom?
    Svaka informacija dobro dosla.
    Hvala 

mimibey
    01. Lipanj 2020. 08:41

Pozdrav cure, ja vas čitam već jako dugo i žao mi je što je toliko cura otišlo na fb.. jako mi se sviđa forum, inače sam iz Srbije.. Čestitam svima koje su ugladale svoje plusiće ili pozitivne bete, i držim fige svima ostalima da ih ugledaju što pre..🙏🤗💓
    Pošto je večina nas ovde zatrudnela u doba korone, kako se ponašate u skladu sa tim, nosite li maske, da li idete na neka veća okupljanja, ili planirate uskoro ići na neka veća slavlja venčanja, rođendana itd??
    Imam u najavi nekoliko svadbi, narednih meseci, i uopšte ne znam da li je pametno ići 🤔
    Zatrudnela sam iz 2 ivf pokušaja.. trenutno sam 12+0

2019 IVF - neuspesan
    2020 IVF - uspeh 💙
    2023 Fet - spontani u 10 nedelji
    2025 IVF - vracena 2 trodnevna....🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.