Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    26. Svibanj 2020. 10:31

BlueMoon cestitke na djevojcici i na urednom pregledu 🥰🥰
    Ja sam jutros ustala bez ikakvih simptoma, cice ispuhale stomak nije napet, nigdje nista ne bolucka i bas sam tuzna :( prosli put je lose zavrsilo i isto je nestalo simptoma 
    Pregled je prekosutra pa necu dugo cekati do informacije 

Eyia
    26. Svibanj 2020. 10:43

misslolica

Ja sam jutros ustala bez ikakvih simptoma, cice ispuhale stomak nije napet, nigdje nista ne bolucka i bas sam tuzna :( prosli put je lose zavrsilo i isto je nestalo simptoma

Nemoj odmah loše misliti, hormoni su pravo čudo..znam da se brineš, ali probaj misli fokusirati na taj prvi pregled koji će proći ko po špagi! 😊

Diana30
    26. Svibanj 2020. 10:47

Meni vrag nije dao mira pa sam jutros ponovila test i crta je tamnija od kontrolne, pa mi je malo lakse, tako se bojim da se opet nesto lose ne dogodi, u cetvrtak imam prvi pregled i samo molim Boga da bude ovaj put sve ok,🙏🙏🙏

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

JECIKA
    26. Svibanj 2020. 11:02

Misslosica Diana nemojte biti tako uplasene.. Opustite se bice sve ok. Ako mozete finansijski podjite na UZV privatno - meni je lakse dati tih 50evra nego razmisljati.. Svu platu sam dala na nalze i preglede sto je opet krajnost ali ja sam mirnija 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

misslolica
    26. Svibanj 2020. 11:03

Eyia

misslolica

Nemoj odmah loše misliti, hormoni su pravo čudo..znam da se brineš, ali probaj misli fokusirati na taj prvi pregled koji će proći ko po špagi! 😊

Hvala draga na utjesnim rijecima ali jednostavno sam ustala kao da nisam trudna i to me bas plasi 😔😔 opet sve je u Bozijim rukama sta bude bit ce i ja se 🙏 da bude ok

misslolica
    26. Svibanj 2020. 11:06

Jecika prekosutra mi je pregled privatno naravno jer u dz minje prvi termin tek 17.06 nemam kud ranije a vec sam prosli put bila u prosli cetvrtak 21.05 kad se vidjela gv i zv i narucila me kad ona misli da ce se i otkucaji cuti... uglavnom vidjecemo... 

...PoisonIvy...4321
    26. Svibanj 2020. 11:07

Bluemoon cestitke na dobrim rezultatima i na maloj curici  
    Sara super za pregled 
    Mene kicma dolje boli i to onako dosta jako, pa sam se zavalila pod dekicu, a i vani je kisa i bas je hladno i dan za odmor.

...PoisonIvy...4321
    26. Svibanj 2020. 11:19

Ja od pocetka imam neki osjecaj da je cura.
    Nekako svaki put pomislim i kazem u zenskom rodu  Vidjet cemo, samo neka bude sve u redu i neka sve dobro prodje.
    Mm i ja samo u razgovoru dosli do toga da ovaj put nebi ni pitali za spol, onako iznenadjenje za kraj.
    A ime vec imamo i za curu i za decka 

Diana30
    26. Svibanj 2020. 11:20

JECIKA

Misslosica Diana nemojte biti tako uplasene.. Opustite se bice sve ok. Ako mozete finansijski podjite na UZV privatno - meni je lakse dati tih 50evra nego razmisljati.. Svu platu sam dala na nalze i preglede sto je opet krajnost ali ja sam mirnija

Hvala draga, ali strah me je zbog prijasnjih trudnoca i ne mogu protiv svojih osjecaja, idem u cetvrtak privatno na pregled jer ne mogu docekati, 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Diana30
    26. Svibanj 2020. 11:22

misslolica

Jecika prekosutra mi je pregled privatno naravno jer u dz minje prvi termin tek 17.06 nemam kud ranije a vec sam prosli put bila u prosli cetvrtak 21.05 kad se vidjela gv i zv i narucila me kad ona misli da ce se i otkucaji cuti… uglavnom vidjecemo…

Misslolica koji si tjedan, sretno na pregledu🙏🍀🍀😍

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.