Bluemoon cestitke na pregledu i curici! Sad se konacno mozes opustiti i uzivati
Missslolica ne razmisljaj negativno. Ni ti Diana. Neke trudnice nemaju nikakvih simptoma pa izguraju trudnocu u najboljem redu. Probajte si okupirati misli i vrijeme nekim aktivnostima da sto manje mislite na lose. Bit ce sve oke, ovo je grupa puna bebica
Sto rece ovčica Diana Misslosica ja u 11nedelji evo nemam ama bas nikakve simptome trudnoce niti sam ih imala javite se posle pregleda i samo polako. Ja sam isto imala lose iskustvo - previse sam opterecena (imam dva doktora a kod treceg idem iduce nedelje pa ti vidi - samo da se nesto me propusti
) ali sada je sve u Bozijim rukama. Ne dizite tesko i ne opterecujte se fizicki koliko mozete..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cestitam na jos jednoj curici 😍❤
Ostalima sretno ko je na pregledu danas 🤞🤗
🙏❤💙
Cure, što se tiče simptoma.. jesu li v u nekom periodu nestajali pa se vraćali? Konkretno simptomi vezani uz grudi, od početka su mi bile napuhnute i teške a sad već par dana nisu. Ima li neka slično iskustvo?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure, što se tiče simptoma.. jesu li v u nekom periodu nestajali pa se vraćali? Konkretno simptomi vezani uz grudi, od početka su mi bile napuhnute i teške a sad već par dana nisu. Ima li neka slično iskustvo?
Ja :). Znam i cure koje grudi uopće nisu boljele. Znam da je to JAKO teško (i sama puno radim na tome), ali probaj ne analizirati i brinuti oko simptoma jer svaka osoba je individualna. Neki imaju sve simptome, neki nikakve. Realnost je takva da je nažalost sve izvan tvojih ruku, a najbolje što ti možeš je biti sretna, mirna i zdrava ako te to jako brine, moj ti je savjet da odeš makar privatno na UZV da se umiriš jer tvoj mir je trenutno najbitniji. Nadam se da sam malo pomogla :)
Ja :). Znam i cure koje grudi uopće nisu boljele. Znam da je to JAKO teško (i sama puno radim na tome), ali probaj ne analizirati i brinuti oko simptoma jer svaka osoba je individualna. Neki imaju sve simptome, neki nikakve. Realnost je takva da je nažalost sve izvan tvojih ruku, a najbolje što ti možeš je biti sretna, mirna i zdravaako te to jako brine, moj ti je savjet da odeš makar privatno na UZV da se umiriš jer tvoj mir je trenutno najbitniji. Nadam se da sam malo pomogla :)
Jesi i hvala ti na tome💕
Ja recimo nisam ni jednom povracala, a bude mi nekad mucno predvecer (i to ne svaki dan). Cice me bole ali opet kako kad. Kao da se smiri preko dana pa me usred noci probudi bol. Nekad mi se cijeli dan piski, nekad ne. Evo dns mi je cijelo jutro mucno, prvi put ikad da je ujutro. Kazu da ce i svaka tvoja trudnoca biti drugacija a ista si osoba Tako da se stvarno ne treba opterecivati simptomima. Ja sam rekla da je nas najveci problem google. Previse informacija, a poneka i netocna i nedokaziva. Vjerujem da se treba paziti i ne umarati se previse ako ne trebas, ali ne treba hodati ni po jajima i analizirati svaku stvar koju radis.
Ja recimo nisam ni jednom povracala, a bude mi nekad mucno predvecer (i to ne svaki dan). Cice me bole ali opet kako kad. Kao da se smiri preko dana pa me usred noci probudi bol. Nekad mi se cijeli dan piski, nekad ne. Evo dns mi je cijelo jutro mucno, prvi put ikad da je ujutro. Kazu da ce i svaka tvoja trudnoca biti drugacija a ista si osobaTako da se stvarno ne treba opterecivati simptomima. Ja sam rekla da je nas najveci problem google. Previse informacija, a poneka i netocna i nedokaziva. Vjerujem da se treba paziti i ne umarati se previse ako ne trebas, ali ne treba hodati ni po jajima i analizirati svaku stvar koju radis.
Bas to ovcice imamo sve dostupne informacije pa, stalno goglsmo umjesto da, se opustimo, hvala vam sto nas pokusavate smiriti, ali strah je veci, ja, samo jedva čekam cetvrtak, mislim dobro se ja osjecam, grudi su i dalje bolne, a za dole nekad mi je super a nekad osjetim probadanja, neku tezinu, male grcice, kako dodju tako i odu, ali strah me je, toliko zelimo ovu trudnocu da vam ne mogu opisati, prije 10god.sam rodila zdravog deckica, i evo unazad 5.5god pokusavamo, svasta mi se izdesavalo, i ja mislim da je moj strah normalan,tko to nije prosao vidite mi u potpisu, bas se mucimo, ali nikad nismo odustali, i ovaj put zelim sunce i najjepsu dugu poslije mora kisa,ovaj put ce biti sve ok, valjda se ne moze sto puta ponavljati spontani, jednom mora biti ok, hvala vam puno na podršci sve ste divne🍀🍀🥰❤️😍🙏
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ja i moja beba s detaljnog anomaly scan, koji je trajao 2 i 30 🙈 zato sto je moja beba u stomaku zauzela polozaj kako ona oce ne kako doktor kaze ,uglavnom glava naprijed noge malo zabacene....doktor se smije kaze, vec je zeznuta nije to nista ni cudno ni strasno al eto kaze kod svake 5 trudnice je tako...jel neko ima slicno iskustvo??? Uglavnom sve je super, sve bas onako kako treba biti, organi svi uredno razvijeni, protok krvi odlican...sve super hvala Bogu! Radili smo ultrazvucni izracuna postotka na 3 osnovne trisonomije i to je u redu, postotak ne primjetan....sreća i mir koji trenutno osjecam ne moze se rijecima opisati....
Ja i moja beba s detaljnog anomaly scan, koji je trajao 2 i 30 🙈 zato sto je moja beba u stomaku zauzela polozaj kako ona oce ne kako doktor kaze ,uglavnom glava naprijed noge malo zabacene….doktor se smije kaze, vec je zeznuta nije to nista ni cudno ni strasno al eto kaze kod svake 5 trudnice je tako…jel neko ima slicno iskustvo??? Uglavnom sve je super, sve bas onako kako treba biti, organi svi uredno razvijeni, protok krvi odlican…sve super hvala Bogu! Radili smo ultrazvucni izracuna postotka na 3 osnovne trisonomije i to je u redu, postotak ne primjetan….sreća i mir koji trenutno osjecam ne moze se rijecima opisati….
Čestitam na uspješnom pregledu 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji