Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    26. Svibanj 2020. 09:37

Sara i Bluemoon čestitke na urednim pregledima i nalazima 🥰🥰 

BlueMoon
    26. Svibanj 2020. 09:37

Hvala svima na cestitkama <3 drzim vam fige.
    Nadam se da je i Sapici sve ok, radile smo nifty isti dan

Bella🌟
    26. Svibanj 2020. 09:44

Sara2021

PeaceLily

Sara2021

PeaceLily

Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?

Hej, evo ja cijelo vrijeme.
    Jako sam se bojala sto ce biti ali mrvica se razvija normalno i to je jedino bitno.
    Vidjela sam da puno cura ima problema i cesto cu te na kraju izgubile bebu pa sam se jako bojala ali sad se ne bojim vise ni malo, bilo je i puno cura koje su smeđarile pa je sve bilo ok. Trebamo samo birati u kojem smjeru gledamo, ja od danas gledam u tom pozitivnom ♥️

Joj baš sad čitam tvoj post, ne mogu zaspati pa surfam i gledam TV i tvoje iskustvo mi je uljepšalo večer😁😊 drago mi je da ti je pregled prošao odlično i totalno mi se sviđa ova pozitiva💕

🥰 Kad si rekla da je tvoj iduci pregled? 😊

10.6. , tad ću biti 11+ tjedana.😊

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    26. Svibanj 2020. 09:48

BlueMoon , čestitke🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Eyia
    26. Svibanj 2020. 09:55

BlueMoon čestitke i od mene! 🤗🍀

Shine
    26. Svibanj 2020. 09:58

BlueMoon

Shine onaj kineski kalendar, po godinama i mjesecu zaceca, pa mi se jelo samo slano a slatko nikako (iako sam inace veeeliki fan slatkog), nisam povracala i tako sve je ukazivalo na decka, a i moj osobni osjecaj je bio da je deckic.. jedino je na curicu po babskim pricama zadnje vrijeme pokazivao ten, napale me malo hormonalne kne, ali sam to pripisivala tome da i inace imam problema s horm.aknama - kazu da to curica "krade" mami ljepotubile smo se salile tu na forumu da svaka kad sazna spol napise sto i kako joj je ispadalo pa evo, sve obrnuto

Ma lijepo ❤️❤️ mala zdrava cura ❤️❤️ uzivaj

An1
    26. Svibanj 2020. 10:02

BlueMoon divno!!! Čestitam od srca!! I sto je sve u super redu i za malu djevojčicu!! 🎀 💜 sad imamo 2 cure i 1 dečka u grupi zar ne? 
    Sara bravo i za tvoj pregled!!! ❤️

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    26. Svibanj 2020. 10:07

hvala cure :)  daa curetka imamo dva i jednog deckica zasad 
    Sara cestitam :) tvoje ime mi ulazi u uzi izbor btw 

26. Svibanj 2020. 10:09

BlueMoon, cestitam!! Bas mi je drago za curku, nek bude ziva i zdrava! ❤️
    Sapica je javila na fejs da ju jos nisu zvali, ali pretpostavljam da budu danas.
    Da, ja sam radila isto u bivsem Suncu, odnosno Agramu, 12.5., rez dosli 18.5. popodne na mail, meni je rekla da me bude zvala ako ne bude nekaj u redu, ja sam radila u Varazdinu.
    A ove bapske price ne zelim uopce komentirati, po njima bi ja imala jednu curicu kraj sebe, a drugu u trbuhu, a ne dva deckica, tak da su babe malo fulale kaj se mene tice, apsolutno oko svega, osim oblika trbuha, on je jedini kao odgovarao decku...

JECIKA
    26. Svibanj 2020. 10:21

BlueMoon srecna zeno  svaka cast! Cestitam ti na zdravoj bebici i znaj da ces biti zahvalna Bogu jednog dana sto je najstarija kcer.. Ja isto imam osjecaj za decka ali prizeljkujem djevojcicu jer znam sta meni znaci moja starija sestra i sta mom muzu znaci njegova starija.. Uprkos tome sto imaju brakove posvecene su nam 100%.. Bravo! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.