Hvala svima na cestitkama <3 drzim vam fige.
Nadam se da je i Sapici sve ok, radile smo nifty isti dan
Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?
Hej, evo ja cijelo vrijeme.
Jako sam se bojala sto ce biti ali mrvica se razvija normalno i to je jedino bitno.
Vidjela sam da puno cura ima problema i cesto cu te na kraju izgubile bebu pa sam se jako bojala ali sad se ne bojim vise ni malo, bilo je i puno cura koje su smeđarile pa je sve bilo ok. Trebamo samo birati u kojem smjeru gledamo, ja od danas gledam u tom pozitivnom ♥️
Joj baš sad čitam tvoj post, ne mogu zaspati pa surfam i gledam TV i tvoje iskustvo mi je uljepšalo večer😁😊 drago mi je da ti je pregled prošao odlično i totalno mi se sviđa ova pozitiva💕
🥰 Kad si rekla da je tvoj iduci pregled? 😊
10.6. , tad ću biti 11+ tjedana.😊
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
BlueMoon , čestitke🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Shine onaj kineski kalendar, po godinama i mjesecu zaceca, pa mi se jelo samo slano a slatko nikako (iako sam inace veeeliki fan slatkog), nisam povracala i tako sve je ukazivalo na decka, a i moj osobni osjecaj je bio da je deckic.. jedino je na curicu po babskim pricama zadnje vrijeme pokazivao ten, napale me malo hormonalne kne, ali sam to pripisivala tome da i inace imam problema s horm.aknama - kazu da to curica "krade" mami ljepotubile smo se salile tu na forumu da svaka kad sazna spol napise sto i kako joj je ispadalo pa evo, sve obrnuto
Ma lijepo ❤️❤️ mala zdrava cura ❤️❤️ uzivaj
BlueMoon divno!!! Čestitam od srca!! I sto je sve u super redu i za malu djevojčicu!! 🎀 💜 sad imamo 2 cure i 1 dečka u grupi zar ne?
Sara bravo i za tvoj pregled!!! ❤️
10.06. Nifty uredan 💖
hvala cure :) daa curetka imamo dva i jednog deckica zasad
Sara cestitam :) tvoje ime mi ulazi u uzi izbor btw
BlueMoon, cestitam!! Bas mi je drago za curku, nek bude ziva i zdrava! ❤️
Sapica je javila na fejs da ju jos nisu zvali, ali pretpostavljam da budu danas.
Da, ja sam radila isto u bivsem Suncu, odnosno Agramu, 12.5., rez dosli 18.5. popodne na mail, meni je rekla da me bude zvala ako ne bude nekaj u redu, ja sam radila u Varazdinu.
A ove bapske price ne zelim uopce komentirati, po njima bi ja imala jednu curicu kraj sebe, a drugu u trbuhu, a ne dva deckica, tak da su babe malo fulale kaj se mene tice, apsolutno oko svega, osim oblika trbuha, on je jedini kao odgovarao decku...
BlueMoon srecna zeno svaka cast! Cestitam ti na zdravoj bebici i znaj da ces biti zahvalna Bogu jednog dana sto je najstarija kcer.. Ja isto imam osjecaj za decka ali prizeljkujem djevojcicu jer znam sta meni znaci moja starija sestra i sta mom muzu znaci njegova starija.. Uprkos tome sto imaju brakove posvecene su nam 100%.. Bravo!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji