Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    22. Svibanj 2020. 12:41

Hej😊 ja sam danas bila na vađenju krvi i tsh mi je 0.19🙄  to je kao prenisko, jel ima koja da joj je nizak🙄

Redhead
    22. Svibanj 2020. 12:45

matea1201

Hej😊 ja sam danas bila na vađenju krvi i tsh mi je 0.19🙄 to je kao prenisko, jel ima koja da joj je nizak🙄

Meni je nizak,al ja imam taj Hashimoto sa malo hipera.. pijem terapiju i ok je. Kazu da zna se to malo poremetit u trudnoci i poslje sve bude ok!

Shine
    22. Svibanj 2020. 12:56

Eyia

Ja sam sada puni peti tjedan, je li kojoj od vas bilo to da nije imala stalna grčenja? Ja tu i tamo osjetim probadanje (tipa rano ujutro jednom i popodne jednom), i lagano žiganje jednog jajnika. Znači dva dana sad skoro ništa dok tipa pred tri dana sam osjećala baš kao da ću dobiti M, nadam se da nisam jedina kojoj je ovako 🤯

i meni je tako bilo na pocetku, cas jedan cas drugi jajnik kao ovulacija al prodje jako brzo ❤️ sve je to u redu!

Lucija987
    22. Svibanj 2020. 13:20

Lilo cestitam ti na urednom pregledu.
    Cura jel se Brankica javljala nisan je odavno vidila da pise ili san priskocila nesto
    Nadam se da je sve ok kod nje 🤗❤
    Ili ona ono sad seli ili san zaminila nesto 🤔

🙏❤💙

Eyia
    22. Svibanj 2020. 13:24

Joj samo da prođe još par dana pa ću biti mirnija. U ovo vrijeme pred 2 mjeseca je došla vještica, jer se radilo o biokemijskoj. Ne želim se sekirat, al tko je prošao slično vjerojatno zna o čemu pričam..hvala cure, lakše je kad znaš da nisi sam 💛🤗

misslolica
    22. Svibanj 2020. 13:39

Ja se danas toliko dobro osjecam da sam se vozila bajkom po gradu 🥰 danima nissm imala nikakve aktivnosti osim lagane setnje tako da mi je ovo extra bas me pozitivno napunilo 🙏🙏 danas nemam nikakvog boluckanja ni simptoma kao da nisam t uopste, nadam se da ce na dobro 🙏🙏

Nova19
    22. Svibanj 2020. 13:48

Ja uglavnom ujutro pojedem kada dođem na posao bananu, malo kasnije jogurt i elevit kekse... za ručak pecivo, namazani sir i jogurt ili nešto na žlicu, navečer meso i salatu i obavezno pred spavanje neko voće (nektarine, lubenicu, jabuke ili naranče)... voće mi iznimno paše kao i gusti sok 🥰 
    Kokice ne mogu smisliti (a do trudnoće ih jela skoru svaku večer i to hlapljivo), ne paše mi paradajz, osim cherry rajčice.
    I ja sam čula da bazga nije preporučljiva u trudnoći, ali vjerujem da kao i sve ostalo ako se konzumira umjereno nema frke.
    Curama koje su bile na pregledu čestitam! Divno je čuti pozitivne i lijepe vijesti ❤️

• Zizi7
    22. Svibanj 2020. 14:13

Pozdrav drage zene, trudna sam 7 tt i prokrvarila sam jako malo i otišla kod ginekologa, sa bebom je sve u redu muđutim sa strane je hematom. Dobila sam mirovanje 10 dana i utrogestan 2x2 vaginalete. Sad me zanima, od kad stavljam vaginalete vise ne krvarim niti imam iscjedka pa jeli bitno kravariti da hematom izađe ili ne? Dali se neka susrela s ovakvim slucajem? 

22. Svibanj 2020. 14:22

Ja se hranim zdravo i u umjerenim kolicinama unosim sve potrebne, vitamine i minerale u svoj organizam. Vazno mi je ds jedem svaki dan kuhanu i izbjegavam suhomesnate proizvode i naravno unosim jako puno vode dnevno u organizam. Prije trudnoce sam redovno trenirala 3 puta tjedno, tako da i danas gledam sto vise krecati se....

BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 14:29

Nada88 planiras li se vratiti treningu? meni je sve ok tako da moram krenuti, al na grupni trening mi se ne vraca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.