Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 14:29

di nam je GEMMA 

Matea2111
    22. Svibanj 2020. 14:30

Bokić! Trudna sam 16+5 tj i vadila sam hormone štitnjače koji u 3.85 rečeno mi je da moraju bit oko 2 i da ću morati dalje kontrolirati. Idući tjedan idem na kontrolu u bolnicu gdje sam ležala zbog svrbeža i osipa po trbuhu, prsima i leđima. Našli su mi malo pijeska u žuči i povišene leukicite i CRP. Sad me je strah kakav će ishod bit trudnoće, nemam ovako nikakvih drugim problema ali nisam puno trudna, a već toliko problema. Da li je još tko imao problema koji su se samo vezali jedan na drugi 😔

JECIKA
    22. Svibanj 2020. 14:33

Pahuljica27

JECIKA

Sta je bazga??

Zova 😂

Tako mi reci  ja ga svakako ne volim mnogo ali vam mogu reci da svo vrijeme popijem po dvije crne kafe na dan plus poneku bez kofeina. Jedino izbjegavam mnogo cajeva da pijem jer vecina njih se ne preporucuje pa eto tu se pazim. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 14:41

Postoji li netko da se "brine" oko reakcija kad kaze za trudnocu?

Nova19
    22. Svibanj 2020. 14:48

BlueMoon

Uopće se ne brinem, tko nam je bitan će se veseliti, drugi su nebitni i ne diraju me uopće... mi znamo koliko nam je trebalo i koliko smo htjeli tu bebicu, nemoj se ni ti opterećivati...
    Vjerujem da vama najbitniji će biti presretni 🥰

BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 14:52

hvala Nova.. mi nismo planirali sad, nismo jos ozenjeni i nije bas da imamo veliku podrsku, ne zelim se opterecivati i nisam dosad, al me sad bas pere nervoza uzasna jer znam da u narednim danima tjednima moram poceti govoriti, sad nam znaju samo 4 prijatelja, dvije moje i dva njegova..

BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 14:54

btw godine imamo, oboje zavrsen faks i posao, al smo trebali pocet ziviti u zajednickom stanu uskoro, i prije smo trebali al nije jos gotov, naravno da bi kroz neko vrijeme i beba dosla, al sam uvijek zamisljala da ce to biti kad sve bude "idealno" i da cu jedva cekati svima reci. samu sebe bi klepnula oko cega se stresiram al eto

Tonia♥️
    22. Svibanj 2020. 15:27

Zizi7

Pozdrav drage zene, trudna sam 7 tt i prokrvarila sam jako malo i otišla kod ginekologa, sa bebom je sve u redu muđutim sa strane je hematom. Dobila sam mirovanje 10 dana i utrogestan 2x2 vaginalete. Sad me zanima, od kad stavljam vaginalete vise ne krvarim niti imam iscjedka pa jeli bitno kravariti da hematom izađe ili ne? Dali se neka susrela s ovakvim slucajem?

Ja sam imala jedan veći u trudnoći...rečeno mi je da on može odma cijeli iscuriti ili malo po malo...moguće da je iscurilo što je trebalo i sad će ti se kroz mirovanje on povlačiti...sad samo polako i sve će biti ok

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 15:32

Lilo jako mi je drago zbog tebe.. ma znam da se ne treba opterecivati, mislim da ce mi biti lakse kad prode taj period.. al evo zuta minuta i peru me svakakvi filmovi

Eyia
    22. Svibanj 2020. 15:33

BlueMoon

Ma nemoj oko toga brinuti.. 🙂 ljudi koji te zaista vole, biti će i sretni. Ja osobno ne brinem za reakcije jer mislim da će se svi veseliti.. možda jedino reakcija mojeg tate..(nemam baš neki odnos super s njim), al mislim da će i to naposlijetku biti ok. Samo udri na veselje! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.