Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    20. Svibanj 2020. 21:44

https://ibb.co/hyTf2Dq

Nesto bi mi bilo da ne istrazi do kraja 😅 helem, u settings se moze nastimati sta da prikazuje app i evo slikice na kojoj pise objasnjnje da ne obrazlazem ja
    Helem lalla hvala ti, prosvijetlila si me stvarno kod ovoga i sad mi je totalno jasno 🤣 

Atalanta
    20. Svibanj 2020. 21:45

Cure hvala svima na podrsci i objasnjenjima... mislim pozitivno jer gledam logicno ako mi je test 24.04 bio negativan a sad sam trudna...onda ne mogu biti vise od max 4 tjedna. Al po tome 4.mjesec sam preskocila M. Sta je kod mene bilo cesto. Samo nisam znala da onda mogu ovulirati. Saljem svima kiss i nadam se da cete sve imati dobre vijesti od dr🥰🥰🥰🥰🥰

Petrica34
    20. Svibanj 2020. 21:52

Mašnica95

Petrica34

Cure koje ste trudne 9, 10tj + dal ste imale u tom perodu bolove u jajnicima?
    Danas me cijeli dan poprilicno probada u desnom jajniku a do sad nije… ne panicarim nego ne znam jel to tak treba bit 🤔

Ajme i mene od jučer, baš sam pitala ali nije niko odgovorio. Imala sam probadanja u lijevom jajniku na početku kad sam saznala i onda nisam sigurno 3-4 tjedna. Od jučer me baš probada uglavnom u lijevom a malo i u desnom. Kažu da je to normalno, pogotovo ako nema krvarenja ali eto ja se opet bojim..

Da ti skratim brigu....ja zvala svoju gin pa je rekla da odem na hitnu ako jako boli i ja otisla...doktor bio super i pregledao me i jos mi je rekao da imam dosadnu trudnocu koliko je sve super....i rekao je da se ne brinem oko jajnika jer su te boli normalne radi sirenja maternice tako da ne brini niti ti.... bebac je superrrrrrr i sve je kako trebaaaa....vidi se razvoj mozga, ruke, noge i odmah mi je rekao da neka dodjem kod njega za 3 tj na anomaly sken....uglavno sve je superrrrr

Bebs
    20. Svibanj 2020. 21:54

misslolica

Ja kad sam skidala splikaciju sam gledala koja ima najvise downloada i ajmo reci da je kao najpopularnija i tu sam skinula od samog pocetka i tako sam pratila, kasnije sam pravila stiker na forumu i vidjela da racuna drugacije i naravno da me onda zbunilo sve zato sam stavila slikice da vidite 🙃 ali kazem opet sutra u 8:15 je pregled i sad kad znam da sam manje tjedan od mog prvog nahodjenja necu se zacuditi ako nista i ne bude vidjela, da je po mojoj app bilo bi super.. no tu je sta je…
    Nemojte ni vi meni da zamjerite jednostavno sam i ja preuzbudjena i sve osluskujem i pratim i stvarno zahvaljujem svima koji mi se obrate i na bilo sta ukazu 🥰🙏

Ma nemamo ti sto zamjeriti, tu smo da si pomazemo, zelim ti srecu sutra i jedva cekam da nam se javis s lijepim vjestima 💙🙏 meni je frendica neke app slala kad sam prvi put bila trudna i eto iskreno sada jos nista nisam skinula, muz me i zbog foruma špota, kao da se ne uzrujavam i bla bla 🙈

Bebs
    20. Svibanj 2020. 21:59

Atalanta

Cure hvala svima na podrsci i objasnjenjima… mislim pozitivno jer gledam logicno ako mi je test 24.04 bio negativan a sad sam trudna…onda ne mogu biti vise od max 4 tjedna. Al po tome 4.mjesec sam preskocila M. Sta je kod mene bilo cesto. Samo nisam znala da onda mogu ovulirati. Saljem svima kiss i nadam se da cete sve imati dobre vijesti od dr🥰🥰🥰🥰🥰

Ako su ti duzi ciklusi onda kasnije ovuliras, mislim da je ovulacija nekih 14 dana prije menge, sto znaci ako ti kasni po 20 dana, a racunas kasnjenja od 29og dana, onda dobivas otprilike svakih 48 dana, ovulacija ti je znaci tek 30ak dana nakon menge, makar to je sve individualno, citala sam da cak mozes i dva puta u mjesecu ovulirat (sto mozda i nije tocno), ako sam u krivu za ovo sve neka me netko ispravi 😁 ali mislim da je ovo gore tako nekako 

Bebs
    20. Svibanj 2020. 22:07

Evo je ovulacija je uvijek 14 dana prije M. 
    Mozda ti ovo pomogne https://ibb.co/DDCPCmp

isabelagregorijan
    20. Svibanj 2020. 22:17

Pepa14

isabelagregorijan

nicole12

Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰

Moja curica cijelo vrijeme ima puls od 140 do 150…i curica je hehe..ja sam isto zato mislila da je dečko jer su otkucaji nizi…tipa ujutro ima 136 do 140, popodne 140 do 143, naveler zna čak do 147 😁🥰

Isabeeelaaaa, tak mi drago vidjeti kada nam pišeš. Šaljem ti puno zagrljaja 🥰

I tebi zagrljaji 🥰😘

Sad kad se sve sredi svaki dan bum tu kak i prije 😁😁

Nešto ste pisale o probadanjima, ja ih imam skoro svaki dan, boluckanja, probadanja, pikanja, zatezanja i pitala sam doktora bila za to, zabrinul se za cerviks, al kad je pogledak rekel je da se nije skratio i da je sve ok i da su to bolovi od širenja i namještanja. Al nekad se tak zabrinem, strava. Jesmo već 16 tt moja curka i ja, al i dalje me nekad zna ulovit takav strah i briga...emocije na najjače.

[/url

isabelagregorijan
    20. Svibanj 2020. 22:21

Bebs

Mozda ti ovo pomognehttps://ibb.co/DDCPCmp

To nije bas istina. Znaci ja sam bila mjeritelj bazalne prije par godina. Uglavnom, prvi dio iliti folikularna faza ciklusa varira...ovulacija mozw doci 12 dc, 9 dc, 14 dc ili 20 dc, sasvim svejedno, a druga faza ciklusa lutealna je uvijek ista, ali ne kod svake žeme, kod nekih traje 12 dana, kod nwkih 14, a kod nekih 17. Ja imam cikluse 32 dana inače, o mi je znaka biti i 10 dc i 19 dc. To znam jer sam bila u mpo vodama, a m jw uvijek nakon ovulacije mi jw došla 16 dan. 

[/url

Mašnica95
    20. Svibanj 2020. 22:25

Petrica34

Mašnica95

Petrica34

Cure koje ste trudne 9, 10tj + dal ste imale u tom perodu bolove u jajnicima?
    Danas me cijeli dan poprilicno probada u desnom jajniku a do sad nije… ne panicarim nego ne znam jel to tak treba bit 🤔

Ajme i mene od jučer, baš sam pitala ali nije niko odgovorio. Imala sam probadanja u lijevom jajniku na početku kad sam saznala i onda nisam sigurno 3-4 tjedna. Od jučer me baš probada uglavnom u lijevom a malo i u desnom. Kažu da je to normalno, pogotovo ako nema krvarenja ali eto ja se opet bojim..

Da ti skratim brigu….ja zvala svoju gin pa je rekla da odem na hitnu ako jako boli i ja otisla…doktor bio super i pregledao me i jos mi je rekao da imam dosadnu trudnocu koliko je sve super….i rekao je da se ne brinem oko jajnika jer su te boli normalne radi sirenja maternice tako da ne brini niti ti…. bebac je superrrrrrr i sve je kako trebaaaa….vidi se razvoj mozga, ruke, noge i odmah mi je rekao da neka dodjem kod njega za 3 tj na anomaly sken….uglavno sve je superrrrr

Supeeer, hvalaa na informaciji i čestitam, neka se tako nastavi. I meni je dr rekao to prvi put da je to normalno ali šta ću, opet brinem kad me čudno probada. Nije jako ali već dva dana po cijeli dan.. Ja idem sljedeći tjedan u srijedu da vadim krv i onda ću se naručiti opet. Nadam se najboljem ❤️

Bebs
    20. Svibanj 2020. 22:31

isabelagregorijan

Bebs

Mozda ti ovo pomognehttps://ibb.co/DDCPCmp

To nije bas istina. Znaci ja sam bila mjeritelj bazalne prije par godina. Uglavnom, prvi dio iliti folikularna faza ciklusa varira…ovulacija mozw doci 12 dc, 9 dc, 14 dc ili 20 dc, sasvim svejedno, a druga faza ciklusa lutealna je uvijek ista, ali ne kod svake žeme, kod nekih traje 12 dana, kod nwkih 14, a kod nekih 17. Ja imam cikluse 32 dana inače, o mi je znaka biti i 10 dc i 19 dc. To znam jer sam bila u mpo vodama, a m jw uvijek nakon ovulacije mi jw došla 16 dan.

Onda ti znas najbolje da ono sto kazu ne mora biti tocno, vjv se razlikuje onda od zene do zene, ali uvijek je isto dana do m od ovulacije ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.