Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    20. Svibanj 2020. 21:05

lalla apsolutno se nisam uvrijedila, ja ne bih bila na forumu da ne zelim cuti i druga misljenja 😉 a nisam ni sujetna tako da razumijem sta ti kazes i hvala na iscrpnoj info ali  ima na internetu svega i svacega i nije se tesko zbuniti 

Bebs
    20. Svibanj 2020. 21:08

Curke ja sam isto bila danas na pregledu prvom, 2 tjedna ranije no sto sam trebala ali sta je tu je, kako sam pisala da imam tu sukrvicu/smedjarenje, smanjilo se skroz, od juceer nista, dobila sam utrice i to cu sada stavljat, zabranjeni odnosi 🙈 ali cini se sve okej i srce kuca, nij3 htjela pustat zvuk zbog onog svega sto je bilo prvi put ali mi je pokazala otkucaje (pravilni su) i plod i sve se lijepo vidi ali je jos malo skroz, cak sam po ultrazvuku tjedan dana vise inace sam 5+2, a uzv pokazuje 6+2, bas sam optimisticna i sretna i uplakana naravno 🙈

An1
    20. Svibanj 2020. 21:11

Bebs to zvuci super! Bravo za dobar ultrazvuk! Vjerujem da će sve biti dobro ovaj put 😂

10.06. Nifty uredan 💖

Bebs
    20. Svibanj 2020. 21:16

misslolica

lallaapsolutno se nisam uvrijedila, ja ne bih bila na forumu da ne zelim cuti i druga misljenja 😉 a nisam ni sujetna tako da razumijem sta ti kazes i hvala na iscrpnoj info ali ima na internetu svega i svacega i nije se tesko zbuniti

Lala je u pravu, meni je zadnja menga bila 13.04, sto bi znacilo da si ti 3 dana manje od mene, ja sam danas 5+2, znaci ti si 4+6 😁 nemoj se razocarati ako neces puno vidjeti na pregledu, bilo bi najbolje da ga odgodis za tjedan-dva da se ne preplasis ako se ne vidi puno jer je bas mala trudnoca. Inace od aplikacija ti je super ovia pregnancy i ima ih jos par, posaljem ti ako te zanima, tako ti iz dana u dan javlja sto smijes a sto ne i kolika ti je velicina beba od zrna soli pa do nezz graha, pa kruske itd, simpa skroz 😁
    Tamo saznas svasta, tipa da sushi ne smijes u trudnoci, da ne smijes nista sto nije obradjeno, puno cajeva se ne smije, tuna iz konzerve nikako itd, persin takodjer se ne smije puno jer izaziva kontrakcije itd. 

Bebs
    20. Svibanj 2020. 21:17

Anikin

Bebs to zvuci super! Bravo za dobar ultrazvuk! Vjerujem da će sve biti dobro ovaj put 😂

Hvalaa ti 💙

Lalla
    20. Svibanj 2020. 21:17

misslolica

lallaapsolutno se nisam uvrijedila, ja ne bih bila na forumu da ne zelim cuti i druga misljenja 😉 a nisam ni sujetna tako da razumijem sta ti kazes i hvala na iscrpnoj info ali ima na internetu svega i svacega i nije se tesko zbuniti

Ma jest, tu se slažemo. Vidjela sam vec u par navrata da se dvoumis i da nisi sigurna pa sam ti samo htjela pokazati s matematicke strane kako se najtocnije izracuna koliko si trudna od zadnje menstruacije. 

misslolica
    20. Svibanj 2020. 21:24

Ja kad sam skidala splikaciju sam gledala koja ima najvise downloada i ajmo reci da je kao najpopularnija i tu sam skinula od samog pocetka i tako sam pratila, kasnije sam pravila stiker na forumu i vidjela da racuna drugacije i naravno da me onda zbunilo sve zato sam stavila slikice da vidite 🙃 ali kazem opet sutra u 8:15 je pregled i sad kad znam da sam manje tjedan od mog prvog nahodjenja necu se zacuditi ako nista i ne bude vidjela, da je po mojoj app bilo bi super.. no tu je sta je...
    Nemojte ni vi meni da zamjerite jednostavno sam i ja preuzbudjena i sve osluskujem i pratim i stvarno zahvaljujem svima koji mi se obrate i na bilo sta ukazu 🥰🙏

Lalla
    20. Svibanj 2020. 21:34

Mislolica, sretno sutra. Ja mislim da ce ti se vec dosta vidjeti. I meni dodje da odem na neki pregled ranije kad vidim kako vi svi rano idete.

misslolica
    20. Svibanj 2020. 21:36

Hvala lalla rano ujutro je pa cete brzo dobiti info kako je proslo sve 🥰🥰

Atalanta
    20. Svibanj 2020. 21:41

Lalla

misslolica

Atalanta

Evo i mene cure s pregleda 🙄
    Gestacijska vrecica 1,08 prazna. Ginekologica na 100 cuda.
    Zadnja M 21.03 (meni znaju po 20 dana kasniti cesto), nakon sta mi je kasnila vise od 10 dana 24.4. test negativan.
    50 dana nakon zadnje M moj test pozitivan.
    Ona kaze sljedece…ako nisi bila trudna 24.04. Ti si imala neku zakasnjelu ovulaciju pa si manje od 4 tjedna trudna. Inace sam uvijek nesto iznimka ne bi ju cudilo i to. Test clear blue je pokazao 2 do 3 tjedna.
    Moje pitanje…velicina gestacijske 1.08, da li je imao netko bar sl. Velicinu i praznu vrecicu?
    Narucila me za 10 dana.
    Hvala svima,ok sam 🤨😘

Draga ja cekam da se i ti javis s pregleda jer sam te upratila, ne stignem sve. Vrlo moguce da ti je to tako kako je dr rekla, ja se isto necu zacuditi sutra ako mi isto kaze jer vidis po stikeru koji sam tjedan iako neke app racunaju od prvi dan zadnje m i onda sam kao 5+7 ali sve je to jako rano da bi dobile pravu info od nasih dr. Zelim ti svu srecu i ja duboko vjerujem da ce to sve biti ok samo malo jos vremena ❤️🙏🙏

Svi racunamo od prvog dana zadnje menge i ako ti je zadnja menga bila 18.4. trudna si tocno 33 dana. Jedan tjedan ima 7 dana. 28:7=4 tjedna i 33-28=5 dana. 4 tjedna=28 dana + jos 5 dana = 33 dana koliko je tebi proslo od zadnje menge. Ne znam zasto ti ona aplikacija pokazuje vise, mozda si nesto krivo upisala.

Zadnja M  mi je bila 21.03.ako si mene pitala😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.