Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atalanta
    20. Svibanj 2020. 20:25

misslolica

Atalanta

Evo i mene cure s pregleda 🙄
    Gestacijska vrecica 1,08 prazna. Ginekologica na 100 cuda.
    Zadnja M 21.03 (meni znaju po 20 dana kasniti cesto), nakon sta mi je kasnila vise od 10 dana 24.4. test negativan.
    50 dana nakon zadnje M moj test pozitivan.
    Ona kaze sljedece…ako nisi bila trudna 24.04. Ti si imala neku zakasnjelu ovulaciju pa si manje od 4 tjedna trudna. Inace sam uvijek nesto iznimka ne bi ju cudilo i to. Test clear blue je pokazao 2 do 3 tjedna.
    Moje pitanje…velicina gestacijske 1.08, da li je imao netko bar sl. Velicinu i praznu vrecicu?
    Narucila me za 10 dana.
    Hvala svima,ok sam 🤨😘

Draga ja cekam da se i ti javis s pregleda jer sam te upratila, ne stignem sve. Vrlo moguce da ti je to tako kako je dr rekla, ja se isto necu zacuditi sutra ako mi isto kaze jer vidis po stikeru koji sam tjedan iako neke app racunaju od prvi dan zadnje m i onda sam kao 5+7 ali sve je to jako rano da bi dobile pravu info od nasih dr. Zelim ti svu srecu i ja duboko vjerujem da ce to sve biti ok samo malo jos vremena ❤️🙏🙏

A hvala ti misslolica🤗🤗 
    Gle po zadnjoj M ja sam preko 8tt ali stvar je da sam ja nakon vec vise od 10 kasnjenja bila negativna.  Dakle ako sam 24.04 dobila debeli minus ja ne mogu sad biti vise od max 4 tjedna T. Pitanje je koja zena preskoci ciklus i ovulira opet sljedeci mjesec.Jel to uopce postoji? Ili posroji zakasnjela ovulacija?
    A tebi sutra sretno od srca, javi sta je bilo🥰🥰

20. Svibanj 2020. 20:29

...PoisonIvy...4321

Vidim da se naveliko pogadja spolSte mozda cule za onaj test sa sodom? Kao ako se pjeni decko je, ako ne cura. Sestra dok je bila trudna je isprobavala, ali se ne sjecam jel joj bilo tocno.

Ja sam cula za to, ali nisam radila 🤷‍♀️

misslolica
    20. Svibanj 2020. 20:30

Atalanta

misslolica

Atalanta

Zadnja M 21.03 (meni znaju po 20 dana kasniti cesto), nakon sta mi je kasnila vise od 10 dana 24.4. test negativan.
    Ona kaze sljedece…ako nisi bila trudna 24.04. Ti si imala neku zakasnjelu ovulaciju pa si manje od 4 tjedna trudna. Inace sam uvijek nesto iznimka ne bi ju cudilo i to. Test clear blue je pokazao 2 do 3 tjedna.
    Moje pitanje…velicina gestacijske 1.08, da li je imao netko bar sl. Velicinu i praznu vrecicu?
    Narucila me za 10 dana.
    Hvala svima,ok sam 🤨😘

Draga ja cekam da se i ti javis s pregleda jer sam te upratila, ne stignem sve. Vrlo moguce da ti je to tako kako je dr rekla, ja se isto necu zacuditi sutra ako mi isto kaze jer vidis po stikeru koji sam tjedan iako neke app racunaju od prvi dan zadnje m i onda sam kao 5+7 ali sve je to jako rano da bi dobile pravu info od nasih dr. Zelim ti svu srecu i ja duboko vjerujem da ce to sve biti ok samo malo jos vremena ❤️🙏🙏

A hvala ti misslolica🤗🤗
    Gle po zadnjoj M ja sam preko 8tt ali stvar je da sam ja nakon vec vise od 10 kasnjenja bila negativna. Dakle ako sam 24.04 dobila debeli minus ja ne mogu sad biti vise od max 4 tjedna T. Pitanje je koja zena preskoci ciklus i ovulira opet sljedeci mjesec.Jel to uopce postoji? Ili posroji zakasnjela ovulacija?

Pa mozda uopste nisi ovulirala tad kad ti mislis nego dosta kasnije, samim time m nije stigla a plus se ukazao nakon tipa 10 dana od O sve je to moguce.
    Hvala ti puno javim naravno odmah sta je kod mene bilo ali vrlo vjerovatno da cu cuti isti odg kao i ti 

...PoisonIvy...4321
    20. Svibanj 2020. 20:33

Ne znam za velicinu GV, ali cu napisat kako je bilo kod mene i da se ne brines previse.Ja sam u 2.t bila na prvom uzv sa 6+1tt samo GV (nezz kolika je bila), sa 7+1tt uzv samo GV, 8+0tt na uzv plod "jedva neki"( komentar od gina) bez otkucaja i dobila uputnicu sutradan za kiretazu.
    U bolnici me prije kiretaze pregledao jedan dobar doktor i rekao ajmoo jos jednom na uzv, mi na uzv-u a ono plod ba mjestu a srcu lupa junacki. Sada je to decko od 8.g   i rodio se sa 41+2tt, a procjena nakon rodjenja 39tt, a moji ciklusi bili 35-50 dana.

nicole12
    20. Svibanj 2020. 20:34

Anikin, nema na čemu drago mi je da si se obradovala 😅🎉 +-2tjedna je sasvim normalno 

Lalla
    20. Svibanj 2020. 20:44

misslolica

Atalanta

Narucila me za 10 dana.
    Hvala svima,ok sam 🤨😘

Svi racunamo od prvog dana zadnje menge i ako ti je zadnja menga bila 18.4. trudna si tocno 33 dana. Jedan tjedan ima 7 dana. 28:7=4 tjedna i 33-28=5 dana. 4 tjedna=28 dana + jos 5 dana = 33 dana koliko je tebi proslo od zadnje menge. Ne znam zasto ti ona aplikacija pokazuje vise, mozda si nesto krivo upisala.

Lalla
    20. Svibanj 2020. 20:47

misslolica

Atalanta

misslolica

Atalanta

Narucila me za 10 dana.
    Hvala svima,ok sam 🤨😘

A hvala ti misslolica🤗🤗
    Gle po zadnjoj M ja sam preko 8tt ali stvar je da sam ja nakon vec vise od 10 kasnjenja bila negativna. Dakle ako sam 24.04 dobila debeli minus ja ne mogu sad biti vise od max 4 tjedna T. Pitanje je koja zena preskoci ciklus i ovulira opet sljedeci mjesec.Jel to uopce postoji? Ili posroji zakasnjela ovulacija?

Pa mozda uopste nisi ovulirala tad kad ti mislis nego dosta kasnije, samim time m nije stigla a plus se ukazao nakon tipa 10 dana od O sve je to moguce.
    Hvala ti puno javim naravno odmah sta je kod mene bilo ali vrlo vjerovatno da cu cuti isti odg kao i ti

Neces cuti isti odgovor vec ce ti reci. Trudni ste 5 tjedana, vidi se sto se vidi za 5 tjedana. Tebi je najnormalniji ciklus, a Atalanta ima ful produzeni ciklus i ginekologica ne zna sto da misli jer bi po zadnjoj menstruaciji trebala vidjeti vec i plod i sve, ali se vidi samo gv. No za 10 dana ce se vidjeti neki napredak pa ce znati odrediti poblize duljinu trudnoce.

misslolica
    20. Svibanj 2020. 20:50

https://ibb.co/VYCxPb0

https://ibb.co/n36f3C0

Draga lala mnogi kalendari online isto racunaju, ukucaj na elevit isto i vidjeces. Moja zadnja M je 16.04 i on taj dan racuna 1+1 i tako redom mene to jako zbunjivalo i bas sam isla unazad da vidim evo stavljam slikicu da vidis

Lalla
    20. Svibanj 2020. 21:00

misslolica

https://ibb.co/VYCxPb0

https://ibb.co/n36f3C0

Draga lala mnogi kalendari online isto racunaju, ukucaj na elevit isto i vidjeces. Moja zadnja M je 16.04 i on taj dan racuna 1+1 i tako redom mene to jako zbunjivalo i bas sam isla unazad da vidim evo stavljam slikicu da vidis

Elevit samo napise u kojem si tjednu, a ne npr 5+5 ili sta vec. Uglavnom, nije vazno. Ja ti kazem kako ginekolozi racunaju od prvog dana zadnje menge i da si mozes izbrojati dane do danasnjeg datuma i dobiti koliko si tocno trudna. Evo npr. meni je danas 39. dan. To je 39:7=5. 5*7=35 i ostaje mi 4 dana do 39. Znaci 5 tjedana i 4 dana. Nema nikakve zabune i nikakva me aplikacija ne moze uvjeriti u suprotno.
    Nadam se da te nisam uvrijedila, samo sam ti htjela objasniti kako se racuna i sto je ispravno. 

Bebs
    20. Svibanj 2020. 21:00

Atalanta to je normalno kada imas produzene cikluse i ne bi trebalo biti zabrinjavajuce! Da imas cikluse redovne tipa 28 dana onda bi bilo zabrinjavajuce, ali nužno ni tada ne mora biti nista lose.
    Kada te narucila opet na pregled? Na iducem ce ti znati puno vise jel napreduje i jel naraslo sve kako treba 🙏💙 samo budi pozitivna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.