Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Svibanj 2020. 22:35

isabelagregorijan

Pepa14

isabelagregorijan

nicole12

Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰

Moja curica cijelo vrijeme ima puls od 140 do 150…i curica je hehe..ja sam isto zato mislila da je dečko jer su otkucaji nizi…tipa ujutro ima 136 do 140, popodne 140 do 143, naveler zna čak do 147 😁🥰

Isabeeelaaaa, tak mi drago vidjeti kada nam pišeš. Šaljem ti puno zagrljaja 🥰

I tebi zagrljaji 🥰😘

Sad kad se sve sredi svaki dan bum tu kak i prije 😁😁

Nešto ste pisale o probadanjima, ja ih imam skoro svaki dan, boluckanja, probadanja, pikanja, zatezanja i pitala sam doktora bila za to, zabrinul se za cerviks, al kad je pogledak rekel je da se nije skratio i da je sve ok i da su to bolovi od širenja i namještanja. Al nekad se tak zabrinem, strava. Jesmo već 16 tt moja curka i ja, al i dalje me nekad zna ulovit takav strah i briga…emocije na najjače.

Ja isto imam sva ta neka cudna boluckanja, to me zna bas onako zabrinut al doktor kaze da je to normalno! Cuj nakon svega sto si prosla, svaki tvoj strah je normalan. Ja i nemam takva iskustva, pa zivim jos uvijek od ultrazvuka do ultrazvuka.i samo taj dan sam mirna. 

BlueMoon
    20. Svibanj 2020. 22:51

Sapice daj prognoziraj i meni ako ti se da 😁 prezabavno izgleda al ne kuzim hahah
    https://ibb.co/

unknown_girl
    20. Svibanj 2020. 22:56

Lalla

unknown_girl

Lalla

unknown_girl

Lalla

unknown_girl

Ej cure jel koja od vas ima ruzne snove?ja vec 10 ak dana stalno sanjam svasta neke gluposti i svasta nesto…

Kad je tebi bila zadnja M? Mi smo jako blizu.
    Ja sanjam puno, ali ne bih bas snove nazvala ružnim. Vise su blago nelagodni. Uglavnom ih se ne sjećam ili vrlo malo. Inače skoro uopće ne sanjam. Čitala sam da je to isto simptom trudnoće.

Zadnja M 10.4 . Danas 5+5 po zadnjoj,aa ti?ja bas mogu rec da sanjam ruzne snove i to mi se nikako nesvidja ,nadstojim nekako ne mislit sta sam sanjala

Meni je zadnja M 11.4. i 5+4 sam po njoj.
    Ni ja se ne osvrcem na snove. Nema to smisla.

Uuuu u dan smo 😃😃,superr jesi bila na prvi pregled?jel imas jos kakve simptome osim sanjarenja 🤦‍♀️,ja sam se narucila za prvi pregled 27.5. I tada cu biti 6+5 ,jedva cekam nadam se da ce sve bit super,mozda si i napisala za pregled u postovima prije ali nisam pohvatala jos sve

Imam prvi pregled 2.6. Biti cu tad 7+3. Jos malo manje od 2 tjedna. Imam dosta simptoma, kako koji dan. Uglavnom sam jako umorna, spava mi se, pocele su mi grudi biti napete, mucnina me povremenu uhvati pogotovo ako pretjeram u aktivnostima, ako nosim tesko i slicno, promjena u apetitu. Npr. prije sam tamanila kekse, a sad ih nemrem smislit. Po noci se bar jednom budim piskiti. Mozda jos nesto pa se nemrem sad sjetiti. A ti?

Bome imas dosta simptoma,ja i nemam bas ,tj nista sad specijalno,sad cekam tu sridu da bude sve okej 🥰

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

isabelagregorijan
    20. Svibanj 2020. 23:03

Bebs

isabelagregorijan

Bebs

Evo je ovulacija je uvijek 14 dana prije M.
    Mozda ti ovo pomognehttps://ibb.co/DDCPCmp

To nije bas istina. Znaci ja sam bila mjeritelj bazalne prije par godina. Uglavnom, prvi dio iliti folikularna faza ciklusa varira…ovulacija mozw doci 12 dc, 9 dc, 14 dc ili 20 dc, sasvim svejedno, a druga faza ciklusa lutealna je uvijek ista, ali ne kod svake žeme, kod nekih traje 12 dana, kod nwkih 14, a kod nekih 17. Ja imam cikluse 32 dana inače, o mi je znaka biti i 10 dc i 19 dc. To znam jer sam bila u mpo vodama, a m jw uvijek nakon ovulacije mi jw došla 16 dan.

Onda ti znas najbolje da ono sto kazu ne mora biti tocno, vjv se razlikuje onda od zene do zene, ali uvijek je isto dana do m od ovulacije ili?

Tako je, od ovulacije do menge je uvijek isto samo treba skuziti jer npr tebi, meni ili bilo kojoj drugoj curi nije isto. Tebi je mozda 14, meni je 17, nekoj drugoj ćw bit 12. Al ako je tebi 14, uvijek ce ti biti 14 😁 sto posto provjereno! 

[/url

isabelagregorijan
    20. Svibanj 2020. 23:05

Nada88

isabelagregorijan

Pepa14

isabelagregorijan

nicole12

Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰

Moja curica cijelo vrijeme ima puls od 140 do 150…i curica je hehe..ja sam isto zato mislila da je dečko jer su otkucaji nizi…tipa ujutro ima 136 do 140, popodne 140 do 143, naveler zna čak do 147 😁🥰

Isabeeelaaaa, tak mi drago vidjeti kada nam pišeš. Šaljem ti puno zagrljaja 🥰

I tebi zagrljaji 🥰😘

Sad kad se sve sredi svaki dan bum tu kak i prije 😁😁

Nešto ste pisale o probadanjima, ja ih imam skoro svaki dan, boluckanja, probadanja, pikanja, zatezanja i pitala sam doktora bila za to, zabrinul se za cerviks, al kad je pogledak rekel je da se nije skratio i da je sve ok i da su to bolovi od širenja i namještanja. Al nekad se tak zabrinem, strava. Jesmo već 16 tt moja curka i ja, al i dalje me nekad zna ulovit takav strah i briga…emocije na najjače.

Ja isto imam sva ta neka cudna boluckanja, to me zna bas onako zabrinut al doktor kaze da je to normalno! Cuj nakon svega sto si prosla, svaki tvoj strah je normalan. Ja i nemam takva iskustva, pa zivim jos uvijek od ultrazvuka do ultrazvuka.i samo taj dan sam mirna.

Tak sam i ja sam taj dan mirna. Slušajum ju s doplerom svaki dan, ali jw strah prisutan. Recimo skuzila sam ak sam na ledima da me probada kod stidne kosti, mozda mrvac vise, ak sam na boku je bolje, al navečer baš počnu ta boluckanja

[/url

20. Svibanj 2020. 23:10

BlueMoon

Sapice daj prognoziraj i meni ako ti se da 😁 prezabavno izgleda al ne kuzim hahah
    https://ibb.co/

Hahaha po glavici bi rekla decko, a po ovom dolje bi rekla da je curka (tvoja beba je ko moja-tak i za svoju tocno vidim) 😁😂

JECIKA
    20. Svibanj 2020. 23:45

Sapice ja ti sjutra saljem danasnju sliku moje bebe da mi proreknes pol :)
    Inace sam danas bila na pregledu sve je ok, druga gestacijska je skroz nestala.. Beba je knao velicine za nedelju odgovara. Odradila i Double privatno - sve OK ali ipak ne odustajem od nifty u 16oj..
    Atlanta pliz javi kako si prosla.. Ja mislim da se bzv brines i da je O bila kasno.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Tea22
    21. Svibanj 2020. 00:04

nicole12

Tea22, nekako nisam tome predavala pažnju toliko, mislim svakako sve kuham dobro i općenito povrće dobro perem, ali zašto sam sinoć išla googlati o tome ne znam. Sad ću se do kraja bojati određene hrane, misliti jesam sve dobro oprala i ljudi koji imaju mačke i mačaka općenito 😅

Mislim da ces morat vaditi krv da te testiraju, moguce da si i preboljela vec a da ne znas
    Simptomi su isti kao kod najobicnije prehlade

Tea22
    21. Svibanj 2020. 00:17

Anikin

Cure ja sam danas nenadano opet vidjela bebaru! Kroz suze naravno. Popodne sam na gaćicama ugledala roskasto/narančasti iscjedak te sam umrla od straha. Jeli imao netko takav iscjedak? Sumnjaju da imam hematom (na nekom čudnom mjestu) no nisu sigurni. Svakako beba je ok i doktor mi je rekao (onako mrko) - trudni ste vi vise no sto kažete - 10+6 i rekao je bolje računati tjedne po mjerama s ultrazvuka nego od zadnje M. Znaci ja sam sutra 11 tjedana 🤭😁

Hvala Bogu da je sve uredu, cuvajte se ti i bebac❤

Tea22
    21. Svibanj 2020. 00:17

zabrinutakata

https://ibb.co/VCg4FNw evo ugledala i ja svoj plusic na drugom twstu mi pise+ 2-3 tjedna a zadnju menstruaciju sam imala 23.4.2020

Hej cestitam ti, dobrodosla😃💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.